Meni su isto rekli duge rukave i kompletić sa zatvorenim nogicam. Doduše meni bebica će doč u devetom mjesecu
Moja prijateljica je rodila prosle godine u 6 mjesec i ja san dosla vidit bebu nakon 20 dana i maleni je bia samo u bodyu kratkih rukava i carapicama i nismo ga moglu uzet u ruke koliko bi se oznojia i njima je vruce kao i nama.
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
prvih 10-15 dana bebe ne mogu izregulirat temperaturu, zato su u dugim rukavima tih dana i ljeti
Ma mislim da ću uzeti par bodija s kratkim i par sa dugim rukavima, i neku majicu na vezanje/kopčanje sa dugim rukavima pa ga lako obučem.
Sjećam se kad se moja sestra rodila (u 7.mj.) da joj je sirotoj bilo tako vruće i samo se znojila. Dobila je neke grozne prišteve od vrućine.
Uostalom, ako će ljeto biti kao prošle godine, mogu odmah i veste kupiti! :D
Joooj ja nisam mogla odolit i ja sam kupila vec jedan bodi i jedan kompletic ali posto ja neznam spol ja sam uzela neutralne boje. Ja bi najrađe sve pokupovala koliko mi je slatko
Evo mi smo upravo došli s pregleda! Curica je super, malo bucasta- već ima 800 grama, ali ja mislim da je nešto ranije napravljena i da sam sad već 25 tjedana pa je to i ok težina. Išao je i tata prvi puta s nama, baš je bila slatka vrtirepka Uglavnom sve ok!
Veri, baš mi je žao da ti je ginekolog takav... Nijedna žena to ne zaslužuje! Ipak, probaj ga malo "podmititi" hehe. Moja je od samog početka odlična i sve lijepo objasni svaki puta, a o sestri da ne pričam, a ipak sam im za Božić odnijela bombonijere, i za Uskrs planiram opet neku sitnicu. Nažalost, to je tako, kod doktora kao i svugdje, odmah te drukčije gledaju. Žalosno, ali šta ćeš...
Ali ako ti je baš toliko grozan, probaj se prebaciti ako si u mogućnosti.
A što se tiče odjeće, meni je termin krajem 6. mj. i non stop se dvoumim šta i kako ću obući bebi. Naravno da to ovisi od vremena, ali ja mislim da ću mužu spakirati i kratke i dugačke stvari. Još ću pitati patronažnu kad mi dođe prije poroda.
Inače sam i kupila i duge i kratke bodije, benkice, tajice, majičice, kombinezone (manje i veće vel.) jer tko zna...nek se nađe, hehe . Isto kao i većina, ne mogu odoliti i kupujem stalno nešto-iako mi svi govore neka ne kupujem previše, ali to je jače od meneeee...
Super, Mary!
Koliko ste kg dobile? Ja sam se tek vratila na težinu prije trudnoće, zbog mučnina sam izgubila 4kg. A ovo kaj sam dobila je sve otišlo u trbuh i cicke!
Sortiraj odgovore
Najstariji