Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Veri
    06. Ožujak 2015. 13:41

Meni su isto rekli duge rukave i kompletić sa zatvorenim nogicam. Doduše meni bebica će doč u devetom mjesecu

Gricko3
    06. Ožujak 2015. 13:59

Moja prijateljica je rodila prosle godine u 6 mjesec i ja san dosla vidit bebu nakon 20 dana i maleni je bia samo u bodyu kratkih rukava i carapicama i nismo ga moglu uzet u ruke koliko bi se oznojia i njima je vruce kao i nama.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

Veri
    06. Ožujak 2015. 14:14

Reču da prvih 10 dana ne u kratko.

cipelica
    06. Ožujak 2015. 14:38

prvih 10-15 dana bebe ne mogu izregulirat temperaturu, zato su u dugim rukavima tih dana i ljeti

bobica9
    06. Ožujak 2015. 15:19

Ma mislim da ću uzeti par bodija s kratkim i par sa dugim rukavima, i neku majicu na vezanje/kopčanje sa dugim rukavima pa ga lako obučem.
    Sjećam se kad se moja sestra rodila (u 7.mj.) da joj je sirotoj bilo tako vruće i samo se znojila. Dobila je neke grozne prišteve od vrućine.
    Uostalom, ako će ljeto biti kao prošle godine, mogu odmah i veste kupiti! :D

Veri
    06. Ožujak 2015. 15:35

Joooj ja nisam mogla odolit i ja sam kupila vec jedan bodi i jedan kompletic ali posto ja neznam spol ja sam uzela neutralne boje. Ja bi najrađe sve pokupovala koliko mi je slatko

Mary36
    06. Ožujak 2015. 16:29

Evo mi smo upravo došli s pregleda! Curica je super, malo bucasta- već ima 800 grama, ali ja mislim da je nešto ranije napravljena i da sam sad već 25 tjedana pa je to i ok težina. Išao je i tata prvi puta s nama, baš je bila slatka vrtirepka  Uglavnom sve ok!

Baby1
    06. Ožujak 2015. 17:06

Veri, baš mi je žao da ti je ginekolog takav...  Nijedna žena to ne zaslužuje! Ipak, probaj ga malo "podmititi" hehe. Moja je od samog početka odlična i sve lijepo objasni svaki puta, a o sestri da ne pričam, a ipak sam im za Božić odnijela bombonijere, i za Uskrs planiram opet neku sitnicu. Nažalost, to je tako, kod doktora kao i svugdje, odmah te drukčije gledaju. Žalosno, ali šta ćeš... Ali ako ti je baš toliko grozan, probaj se prebaciti ako si u mogućnosti.
    A što se tiče odjeće, meni je termin krajem 6. mj. i non stop se dvoumim šta i kako ću obući bebi. Naravno da to ovisi od vremena, ali ja mislim da ću mužu spakirati i kratke i dugačke stvari. Još ću pitati patronažnu kad mi dođe prije poroda.
    Inače sam i kupila i duge i kratke bodije, benkice, tajice, majičice, kombinezone (manje i veće vel.) jer tko zna...nek se nađe, hehe . Isto kao i većina, ne mogu odoliti i kupujem stalno nešto-iako mi svi govore neka ne kupujem previše, ali to je jače od meneeee...

bobica9
    06. Ožujak 2015. 17:19

Super, Mary!
    Koliko ste kg dobile? Ja sam se tek vratila na težinu prije trudnoće, zbog mučnina sam izgubila 4kg. A ovo kaj sam dobila je sve otišlo u trbuh i cicke!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.