Kazu za par dana da ce pocet przit opet. Mene spasila ova kisa.
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Ni ja nisam noćas baš spavala ali ne zbog žgaravice, nekako nisam imala zraka..neznam jel me tlak zezao ili ovo vrijeme..nešto je..danas je ok

Evo da se i ja javim Naša beba iako je trebala biti ljetna je kasnoproljetna
. Rodila sam 18.06. malu Larisu od 3520 grama i 49 cm! Sad se doma mazimo i uživamo
Evo da se i ja javimNaša beba iako je trebala biti ljetna je kasnoproljetna
. Rodila sam 18.06. malu Larisu od 3520 grama i 49 cm! Sad se doma mazimo i uživamo
Mary predivno. Uživajte. Čestitke i poljupci. 😘
Buco super za lagan porod. Čestitam i brz povratak kući želim 😘

Evo da se i ja javimNaša beba iako je trebala biti ljetna je kasnoproljetna
Predivno ime cestitam!!
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Cestitam Mary

PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Čestitam, Mary!
Ma i meni je lakše kad nije vruće, ali bi da je bar malo toplije, da mogu na balkonu sunčati nogice!

Evo mene da vam se malo izjadam inace cu puknuti.
Gazde mi mjenjaju plocice na balkonu vec 10dana i sve kroz stan nemoram vam pricati na sta mi stan lici dodje mi da sjednem i placem.jbt 6 kvadrata rade 10dana a jos nisu poceli ljepit plocice.vesa mi se skupilo a nemogu ga prati jer ga susim na balkonu u stanu nesmijem.mala mi je opet bolesna.mrtva sam umorna.zgaravica me ubija.hormoni mi divljaju.cure ja stvarno nemogu vise.
Evo mene da vam se malo izjadam inace cu puknuti.
Gazde mi mjenjaju plocice na balkonu vec 10dana i sve kroz stan nemoram vam pricati na sta mi stan lici dodje mi da sjednem i placem.jbt 6 kvadrata rade 10dana a jos nisu poceli ljepit plocice.vesa mi se skupilo a nemogu ga prati jer ga susim na balkonu u stanu nesmijem.mala mi je opet bolesna.mrtva sam umorna.zgaravica me ubija.hormoni mi divljaju.cure ja stvarno nemogu vise.
Tocno znam kako ti je...mi renoviramo balkon od 20m2 i niiiiiiiikako dovrsiti...otvoren je balkon jer smo na zadnjem katu i kisa nas zeza ufff...i to traje vec tocno 20dana...za poludit
...molim Te za malo sreće....

Čestitke Mary i Buci na bebicama!
Gagulina, stvarno su ti gazde specijalci. Neću ni da pitam što rade toliko sporo, to je za poluditi.
Imaš li negdje možda da odneseš veš u neku praonu? Jedino mi to pada na pamet kao rješenje da se ne nerviraš u ovom stanju još i oko toga.
Ja sam sinoć baš loše spavala i danas sam nikakva...bar da mogu zaspati pa da mi možda bude bolje kad odspavam.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji