Evo nas od dok.zatvorena posve,al mala jako stisce dole glavicom.sve mi se cini da cu imat reprizu proslog poroda.uz sve kretanje i bolove itd ja zacementirana.pisulja je 52cm i 2800 po ultrazvuku sam 38+4 a vode me 36+6.rekao je mozda se vidimo za dva tj.
Ja sam po uzv bila 16.06. po menstr. 26.06...cekamo...samo ne bi prebacila termin jer je totalna tlaka svaki drugi dan na ctg pa pregledi...za izludit, jos pogotovo ako opet ugrije sunce...a opet, neka dodje kad buee spreman...mi ga cekamo
Eto nama torba spremna, sad samo cekamoo
https://lbdf.lilypie.com/MH7dp2.png
Evo i mene isto nesto hvata al sve u nepravilnim razmacima,i nekad samo leda bole,nekad leda i trbuh,a nekad samo trbuh... Prvo me sat vremena hvatalo svakih 15 min,pa prestalo pa onda me opet uhvatilo tri puta svakih 2min,pa opet na 10,15 min i evo sad se smirilo....
Ja sutra imam pregled u petrovoj, pa cu vidjet sta ce mi rec.. Premda bi htjela da rodim, ovi zadnji tjedni prolaze ko stoljeca, nestrpljiva sam..
Od svih ovih naših iščekivanjima, pitanjima o trudovima, početku poroda ja jučer pred spavanje baš uzela još jednom preći što više informacija i o trudovima, porodima, dojenju, ma svemu. Sinoć sam čvrsto spavala, ali sam sanjala da se porađam, muž nikako da dođe u bolnicu, a ja nikako da dobijem trudove. Potpuno blesav san. Još luđe je bilo to što sam se između tri puta ustajala do wc-a i svaki put pomislila:"Sad to barem više neću sanjati", ali se san nastavljao.
Ja već neko vrijeme jako loše spavam, a malo sam dalje od poroda nego vi... Ne mogu zaspati, budim se puno puta, ne mogu se namjestiti, spavanje preko dana nula bodova, totalno nekvalitetan san... Što će tek biti kad se približi! Nisam ni inače neka spavalica, ali sad baš rado bih kad imam vremena... Ne ide to po željama!
Sortiraj odgovore
Najstariji