Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bublica123
    23. Lipanj 2015. 20:49

Baby1 se nije jos nigdje javila...bas sam malo bacila oko na forum za bebe...valjda uzivaju sa svojim princem

Tinčica3
    23. Lipanj 2015. 21:20

Sretno Buco tvoj! 

Bebily
    23. Lipanj 2015. 21:50

Sretno buco tvoj 

Ivaaaa
    23. Lipanj 2015. 22:44

Sretno Bucooo  da sve prodje super!

bobica9
    23. Lipanj 2015. 23:15

Sretno, Buco!!!

CUUuu
    24. Lipanj 2015. 06:26

Buco  sretno ili bolje da kažem čestitam jer je do sad sigurno sve gotovo 😙

Miki35
    24. Lipanj 2015. 08:12

Buco sretno!!!!!

Bublica123
    24. Lipanj 2015. 11:40

Buco nam je rasturio jucer...pukao vodenjak i poceli trudovi i stigla sara u roku sat dva

Jupiiiii....svima nam zelim brzi porod

bobica9
    24. Lipanj 2015. 12:47

pikica

Buco nam je rasturio jucer…pukao vodenjak i poceli trudovi i stigla sara u roku sat dva

Jupiiiii….svima nam zelim brzi porod

Bravo, Buco, čestitam!
    Eh, kad bi sve tako brzo rodile...

Zeznulo me vrijeme, taman sam htjela početi prati robicu i sad čekam sunce. Kakvo je to ljeto...blah. Ajde, bar mi noge nisu ko buhtlice.

Lollypop
    24. Lipanj 2015. 12:03

Hehehe a toliko je panicarila  da nam je barem svima tako 

Mene zgaravica i mjehur rasturaju. Nocas sam se dizala 3x na wc, sto mi i nije tako lako kao nekad. Pogotovo kad se trebam okrenut na krevetu, zakotrljat prakticki..ali nenprenaglo jer me zaboli..duga noc. 
    A onda ujutro tata donia burek..mislim se "ne smijem, ne smijem". "Ajde pola". Smazala ga cilog i popila kave i vode...zgaravica me dere i dok hodam! 

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Lollypop
    24. Lipanj 2015. 12:07

Inace, moj zmajo je smjesten na desnoj strani, glava dolje a noge na lijevoj strani. Kaze doksa da su obicno na lijevoj strani, mozda se prebaci..ja sumnjam. Smistilo se dite kako mu pase  valjda to nece utjecat na tijek poroda .

dea32
    25. Lipanj 2015. 19:38

Lollypop

Inace, moj zmajo je smjesten na desnoj strani, glava dolje a noge na lijevoj strani. Kaze doksa da su obicno na lijevoj strani, mozda se prebaci..ja sumnjam. Smistilo se dite kako mu pase  valjda to nece utjecat na tijek poroda .

I moja bumbarica ima isti polozaj. Dr komentirao da je cudan polozaj ali da ne smeta za porod. Tako se smjestila u 34tt, sad smo 38tt..

Cestitke curama za brze porode, neka su bebice zive i zdrave..

Ja imam pitanje. Danas su me pocela leda bolit. Prvo su bolila oko sat vremena bez prestanka, pa sam mislila da je od setnje. Nakon toga je prestala, pa se pocela javljat u mahovima, nepravilnim.. Bol je osjetna ali podnosljiva, boli dio leda par cm ispod rebara pa do donjeg dijela. Zadnjih par puta (ne za redom) me prosla bol u donjem dijelu trbuha (nisam sigurna dal me beba udarila ili je bol ne vezana uz to).. Da li je to pocetak trudova? Bebu osjecam normalno..

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI