Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nika9
    12. Prosinac 2014. 09:46

e ja ću ako bog da 22.12 čujem otkucaje i onda mi odredi termin bit će mi između 30.7. i 10.08. pošto sam imala kasnu ovulaciju i sad sam umjesto 7 tjedana trudna 4+5...svima vam želim sreću....
    ima li ijedna problema s zatvorom...stolica me ubija,puknut ću...SAVJET???

Sreća se osmjehne kad je najmanje očekuješ...moje treće zlato na putu...

Tina160
    12. Prosinac 2014. 09:59

nisam imala neki veći problem no skužila sam u početku da jednostavnu ju ne bi imala redovito. kako sad cijelo vrijeme moram čaj piti,brusnica,radi bakterija; možda zbog puno tekućine,nekako mi se sve normaliziralo. ali i mlijeko je dobra prijatelj,što se tiče mene bar :D

11.7. <3 can't wait :)

dea32
    12. Prosinac 2014. 10:02

Nasa bebica stize 9.7.  
     Prvo nam je dijete i skroz smo nestrpljivi i uzbudeni..

nika9
    12. Prosinac 2014. 10:10

mene boli stomak od toga......i dok ja nisam skužila koji je razlog umrla od straha da nije s trudnoćom nešto krenulo po zlu....neznam šta da uzmem

Sreća se osmjehne kad je najmanje očekuješ...moje treće zlato na putu...

Gricko3
    12. Prosinac 2014. 12:47

vidit cu sljedeci tjedan kakva ce mi bit urinokultura. antibiotik san popila. ako i dalje buden prisutna raspitat cu se za ove cajeve. Hvala ti :)

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

Bumbali
    12. Prosinac 2014. 16:33

moja bebica dolazi 01.06. to je u biti još proljeće, al bliže ljetu, još ne znam spol, al se jako veselimo

Bog je velik!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.