Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ninnek
    13. Listopad 2019. 17:57

Ovaj mjesec nemam nikakvih PMS simptoma. Inace su me do sada svaki mjesec boljele grudi nenormalno i to odmah par dana nakon ovulacije. 
    Glava me tu i tamo zaboli, ali nista strasno.

Hana 1.7.2020. ❤
    Lukas 12.6.2022. 💙

Malamala
    13. Listopad 2019. 19:24

nina1111

Ovaj mjesec nemam nikakvih PMS simptoma. Inace su me do sada svaki mjesec boljele grudi nenormalno i to odmah par dana nakon ovulacije.
    Glava me tu i tamo zaboli, ali nista strasno.

Tako je i meni za sada.. Inace me grudi ubijale.. Sad nista.. 

Mala

zvjezdica37
    13. Listopad 2019. 19:31

Nemo

zvjezdica37

Cure da se pojadam i ja,na 26 dan ciklusa danas kupim clear blue obicni ,jos je u dm u bio onaj first sign ali mi se njega nije uzimalo.ok imam do M jos 5dana ajmo reci jer su mi ciklusi na 31 dan.I nakon sat vremena naravno lovim sjene po testu…e pa jooj…al sam ga previse bila umocila pa se jadan cjedio prvih pola sata…ma reko samo da se nasmijemo malo istim scenama mislima i nadama…

Meni bazalna 36,7 i ne raste,a 25 dan c..kako je kod tebe,a nikakvih simptoma nemam,jedino u jutro cekam da pocne rasti tem.da se mogu nadati necemu😏 sada ne znam ako je doslo do trudnoce da li bi mi bila visa od 36,7? Na pocetku ciklusa mi je 36,2

Kod trudnoce temp.ode iznad 37 ...rijetko slucajeva gdje cure sa nizim temp.imaju urednu trudnocu.
    Ma ja sam danas cujeli dan u bolovima tako da mi dolazi M sigurno👍

Breskva
    13. Listopad 2019. 20:18

Pozdrav cure,evo da se malo javim..
    Ja sam ovaj vikend uzivala nakon dugo vremena... 🥰
    Izlazila sam,malo putovala s dragim,bas smo se opustili i nisam se opterecivala nicim. Akcijamo svaki dan i bas nam je lijepo. 😍😍😍
    danas sam 14 dc temp se drzi kao i jucer 36.00 sad samo cekam da skoci,trakica jos nije pozitivna ali mislim da bi trebala do utorka. Sretno svima u lovljenju pika i  da ne dode crvena nikome. 💋

Breskva
    13. Listopad 2019. 21:05

Okeeej,trebam pomoc!!!!
     Sad pisnem trakicu i izgleda ovako 😮
    Sta danas imam pik???
    https://ibb.co/FDYSJRH

Ninnek
    13. Listopad 2019. 21:06

Breskva

Okeeej,trebam pomoc!!!!
    Sta danas imam pik???

Akcijaaaaaa 😄😄😄😄😄

Hana 1.7.2020. ❤
    Lukas 12.6.2022. 💙

Ninnek
    13. Listopad 2019. 21:06

nina1111

Breskva

Okeeej,trebam pomoc!!!!
    Sta danas imam pik???

Akcijaaaaaa 😄😄😄😄😄 danas, sutra, prekosutra

Hana 1.7.2020. ❤
    Lukas 12.6.2022. 💙

sanja0508
    13. Listopad 2019. 21:24

Pik i to praviiiii. Akcijaaa 😍😊

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

Mallla
    13. Listopad 2019. 22:01

Breskva PIK... Ito baš nepogrešivo. Znači akcija 3 dana a onda kud koji mili moji 😀 ito baš po školski 14dc.... Akcijaaaa

url=https://lilypie.com]

13. Listopad 2019. 22:14

zvjezdica37

Nemo

zvjezdica37

Cure da se pojadam i ja,na 26 dan ciklusa danas kupim clear blue obicni ,jos je u dm u bio onaj first sign ali mi se njega nije uzimalo.ok imam do M jos 5dana ajmo reci jer su mi ciklusi na 31 dan.I nakon sat vremena naravno lovim sjene po testu…e pa jooj…al sam ga previse bila umocila pa se jadan cjedio prvih pola sata…ma reko samo da se nasmijemo malo istim scenama mislima i nadama…

Meni bazalna 36,7 i ne raste,a 25 dan c..kako je kod tebe,a nikakvih simptoma nemam,jedino u jutro cekam da pocne rasti tem.da se mogu nadati necemu😏 sada ne znam ako je doslo do trudnoce da li bi mi bila visa od 36,7? Na pocetku ciklusa mi je 36,2

Kod trudnoce temp.ode iznad 37 …rijetko slucajeva gdje cure sa nizim temp.imaju urednu trudnocu.
    Ma ja sam danas cujeli dan u bolovima tako da mi dolazi M sigurno👍

Onda bar necu trositi novce na test,bar nesto od ovoga mjerenja 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.