Nikad nisambila kod ginekologa kad dam krvarila. Kako je to?? Gleda te na stolcu ili samo ultrazvuk??
Samo da znam ubuduce..
😘💕
Cure da se pojadam i ja,na 26 dan ciklusa danas kupim clear blue obicni ,jos je u dm u bio onaj first sign ali mi se njega nije uzimalo.ok imam do M jos 5dana ajmo reci jer su mi ciklusi na 31 dan.I nakon sat vremena naravno lovim sjene po testu…e pa jooj…al sam ga previse bila umocila pa se jadan cjedio prvih pola sata…ma reko samo da se nasmijemo malo istim scenama mislima i nadama…
Meni bazalna 36,7 i ne raste,a 25 dan c..kako je kod tebe,a nikakvih simptoma nemam,jedino u jutro cekam da pocne rasti tem.da se mogu nadati necemu😏 sada ne znam ako je doslo do trudnoce da li bi mi bila visa od 36,7? Na pocetku ciklusa mi je 36,2
Krvarenje i dalje cini mi se da je od jucer jace. Malo tamnije ali vecinom svijetla krv.. Grudi me i dalje bole a grcevi ko pred menstruaciju uz bol u donjem dijelu leda konstantno.. Nemogu ici do ginica ovih dana nikako.. Napravila test onaj iz dm-a first sign ili tako nesto danas ujutro i negativa..
Ah bolje da neznam i da je nesto bilo.. Danas mi je 34 dan ciklusa ako ne brojim krvarenje koje je pocelo 32 dan. A ovulacija bila 20 dan ciklusa..
Hvala vam na podrsci.. I oprostite na tome sto se stalno ovjde zalim i gnjavim vas..
A bas mi je zao 😓 znam kako ti je. I meni se to jednom dogodilo imala sam 2 testa sa nekom sjenom. I ako sam ih prerano napravila, opet sam se nadala da je to to i rekla cekati jos malo sa jos jednim testom dok dobijem ili ne dobijem pa sta bude. Dva dana kasnije sam krenula krvariti, pripisala to vjestici. Ali me trbuh jako bolio, kao nikada do tada.
I tu sam naucila da nikada vise testove necu raditi prerano. Cekam strpljivo pa sta bude i kako bude. 😊
Mi smo sinoc pokrili ove moje plodne dane. Jos cemo i danas i sutra. I nadam se uskoro plusu. Ako do 1 mj ne bude nista ici cu na kontrole. Za sada sam samo obavljala redovne kontrole kod ginekologa koja kaze da sve izgleda odlicno i da moram smanjiti stres i da ce doci pozitivni rezultati. 😊😍
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
MalaD žao mi je. I da je nešto bilo gon bi ti brojao kao redovnu mengu. Tako je to kod biokemijskih. I da najčešće bude rasturanje donjeg djela leđa i trbuha. Čak i krvarenje zna biti obilnije nego inače. A što se testova tiče jpš jedan veliki ne za Kineze.
A sama sam sebi rekla dok test u rokunodma nenpokaže finu debelu crtu više ništa ne vjerujem.
Navijam da nam počme neka fina kiša plusića.... Nekako imam osjećaj da bi ovaj ciklus mogao biti THE ciklus..... Ili je to samo pusta želja.... Al drži me osjećaj...
url=https://lilypie.com]
A nisam ni ja..osim sada kad sam imala spontani.. a isto sjedneš..isto ti gura unutra i samo briše krv kako krvariš. Nije baš ugodno ali eto😉
Meni je 12 dc, imam pritisak dole i doljni dio leda rastura... Izgleda stize ovulacija. A kao za vraga, muz mi kuka da je bolestan, standar temp 37, on vec jednom nogom u grobu... Muski mozak
Meni je 12 dc, imam pritisak dole i doljni dio leda rastura… Izgleda stize ovulacija. A kao za vraga, muz mi kuka da je bolestan, standar temp 37, on vec jednom nogom u grobu… Muski mozak
🤣🤣🤣🤣 e jesi me nasmijala sad sa ovim postom...bome su svi isti...🤣🤣🤣🤣
Evo curke i meni napokon stigla M..točno mjesec dana od spontanog..nikad ju nisam ovako sa nestrpljenjem čekala❤️❤️ sad čim završi pregled.i nadam se da će bit sve u redu😀😀
E super da je stigla. Sad to ostavi iza sebe. Bit ce to sve u redu. Ne brini. 👍😎🤗
Krvarenje i dalje cini mi se da je od jucer jace. Malo tamnije ali vecinom svijetla krv.. Grudi me i dalje bole a grcevi ko pred menstruaciju uz bol u donjem dijelu leda konstantno.. Nemogu ici do ginica ovih dana nikako.. Napravila test onaj iz dm-a first sign ili tako nesto danas ujutro i negativa..
Ah bolje da neznam i da je nesto bilo.. Danas mi je 34 dan ciklusa ako ne brojim krvarenje koje je pocelo 32 dan. A ovulacija bila 20 dan ciklusa..
Hvala vam na podrsci.. I oprostite na tome sto se stalno ovjde zalim i gnjavim vas..
Da tako je to kod ranih trudnica biokemijskih itd. Mnoge zene ni ne znaju da su bile jer dobe M i idu dalje. Mi koje radimo na tome i pratimo sve nazalost nam uz to dolazi i velika mogucnost da cemo otkriti ranu trudnocu koja nece dobro zavrsiti. To je tako. Najbolje krenut dalje i ne osvrtat se. Jer inace prolupas. Ali to je rizik koje mi trudilice moramo preuzet na sebe i zivit i borit se s tim da cemo mozda i to doziviti. Neke nece...al eto ima nas koje jesmo. Ti samo pozitivu u glavu. I glavu gore. 😘🤗
Ei cure. Pratim vas vec duze vrijeme, tu i tamo se javim sa nekim pitanjem. Al evo trenutno nemam pitanja 😂
3.ciklus radim sa trakicama, samo što ovaj mj nisam uhvatila pik, ili nije ni bilo ovulacije. NE cekam 21.10.
🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
A koji ti je dan ciklusa danas? Da nije mozda da ce biti kasnija O?
Danas mi je 23dc. Ako gledam po zadnjem ciklusu. Prema aplikaciji ovulacija je trebala biti 7.10., radila sam trakice od 5.10 do 10.10. i testna nije bila ni blizu kontrolnoj. Jedva vidljiva.
Hana 1.7.2020. ❤
Lukas 12.6.2022. 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji