Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nada23
    13. Listopad 2019. 12:09

Martina1982

nada23

Cure, evo da se i ja ubacim. 😊 Inače ne pratim ovulaciju sa trakicama, ali sam htjela i to isprobati ovaj ciklus jer mi je prošli bio totalno nepredvidljiv. Uzela sam Clearblue i jutros mi se pojavio smile 😊 na 12 dc. Počela sam sa testiranjem 8 dc. Sada već osjećam bol u jajniku kao da je već nastupila ovulacija. Jeli to moguće, da je ovulacija već došla od pojave smajlica jutros? Btw, bili smo aktivni u četvrtak i danas…

Dobro dosla. 😎 Moguce je da. Ili se desava trenutno 😁. Svakako super da ste akcijali. Jos koji put za svaki slucaj i onda drzimo 🤞 🤗

Hvalaa 😃

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

• Anchy29
    13. Listopad 2019. 12:19

Cure..i meni dosla moja crvena danas... sad slijede pregledi..pa mozda do kraja godine i bude nesto 😐

Mika111
    13. Listopad 2019. 12:34

Martina hvala ti na pozitivi😊😊😊😊
    Bas je lijepo imati vas ovdje❤
    Bit ce sutra bolji dan, a i danas poslijepodne mi dolazi mala necakinja od 15mj., pa cu se uz nju sigurno oraspoložiti☺

13. Listopad 2019. 14:32

Anchy29

Cure..i meni dosla moja crvena danas… sad slijede pregledi..pa mozda do kraja godine i bude nesto 😐

A misa joj....ak nis drugo bar ti je stigla i sad mozes dalje poduzet sta treba...sam polako..😉

• Anchy29
    13. Listopad 2019. 14:37

Martina1982

Anchy29

Cure..i meni dosla moja crvena danas… sad slijede pregledi..pa mozda do kraja godine i bude nesto 😐

A misa joj….ak nis drugo bar ti je stigla i sad mozes dalje poduzet sta treba…sam polako..😉

A da..sad slijedi vađenje hormona ovaj tjedan..brzo bi vec trebali i drugi nalazi stici...dragi ide na spermiogram u petak..pa cemo vidjet sta ce od svega bit..

• tinchy-_-
    13. Listopad 2019. 15:16

Evo curke i meni napokon stigla M..točno mjesec dana od spontanog..nikad ju nisam ovako sa nestrpljenjem čekala❤️❤️ sad čim završi pregled.i nadam se da će bit sve u redu😀😀

• tinchy-_-
    13. Listopad 2019. 15:19

MalaD 
    Iiiiiii...šta je na krajuuuuu

MalaD
    13. Listopad 2019. 15:36

Krvarenje i dalje cini mi se da je od jucer jace. Malo tamnije ali vecinom svijetla krv.. Grudi me i dalje bole a grcevi ko pred menstruaciju uz bol u donjem dijelu leda konstantno.. Nemogu ici do ginica ovih dana nikako.. Napravila test onaj iz dm-a first sign ili tako nesto danas ujutro i negativa..
    Ah bolje da neznam i da je nesto bilo..  Danas mi je 34 dan ciklusa ako ne brojim krvarenje koje je pocelo 32 dan. A ovulacija bila  20 dan ciklusa..
    Hvala vam na podrsci.. I oprostite na tome sto se stalno ovjde zalim i gnjavim vas.. 

• tinchy-_-
    13. Listopad 2019. 15:45

Draga zato i jesmo tu da se jedna drugoj jadamo i pomažemo..a ništa..prati krvarenje..ako ti nije normalno ko i uvijek onda se nešto dešava i trebala bi ići ginekologu 😘😘

• tinchy-_-
    13. Listopad 2019. 15:46

Tako je meni bilo..Konstantna bol u donjem dijelu leđa..pa je rezultiralo spontanim..u svakom slučaju trebala bi ič provjerit

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.