Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vuky
    29. Travanj 2019. 16:45

Lallaaa 5.5. mi je 29-ti dan ciklusa ( od 28-30 dana su) mislim da ću 5.5. napraviti test ako ne dođe M.... ko osluškujem je ima kakvih simptoma, onda si kažem ne može još ni biti, i Tak... 

vuky
    29. Travanj 2019. 17:12

Jedino danas idem na wc Non stop, ali ko zna do čega je to...

Mallla
    29. Travanj 2019. 17:42

Stigao Ovupred 😁
    Najprije smota smotana Gledam na krivu stranu, e kad sam skuzila di triba već sam jela čokoladu pa ništa od gledanja. Onda sam fino uzela cerkvialnu sluz i gledala ko tele u šarena vrata, ništa ja ne vidim. Malo po malo oko se naviklo pa sam uspila vidit krugiće tj. Neplodnu sluz. Veselim se plodnim danima pa možda nešto i vidim. 
    Zvjezdice danas me ne nadima maca, mislim da je jučer bila loša kombinacija pizze i mace. Pijem 2 kapsule mace i 2 vrkute dnevno. Preporuča se 1 do 3 kapsule. Ja odlučila zlatnu sredinu.
    Vidjet ćemo kako će općenito ova fitoterapija utjecat na mene. Baš se veselim plodnim danima i praćenju. Što si rekla Zvjezdice kao da idem osvojit kakav kontinent. E da jajnike osjećam kao da sam stalno u ovulaciji... Valjda je to sve normalno.... Eksperiment day #2

url=https://lilypie.com]

zvjezdica37
    29. Travanj 2019. 17:49

Mallla sto se tice mikroskopa mislim da ces i sama shvatit da su ti pracenje temp.i lh trakica vise od koristi nego paprat koju ces gledat u vrijeme plodnih dana i neces nista drugo zakljucit osim toga-da si u plodnim danima .nema saznanja dali je ovulacija bila dal ce biti itd....
    Ok slobodno se naljuti sad ako sta zamjeras zamjeri...ja sam  ti samo htjela biti 100 posto iskrena
    Jer sam davno imala tako nesto pa ono...
    Ali mozda se ti bas odusevis i bude ti wow.
    Pa vec kad ga imas nabaci kakvu slikicu🙃
    Nisam znala da i od kapsula mozes nadimati..vjerovatno su koncentrirane
    Ja takidjer non stop osjecam jajnike i to u vrijeme kad pijem macu

Mallla
    29. Travanj 2019. 18:09

Ma nemam se što ljutiti, tu smo da dijelimo iskustva i ideje, da jedne druge ne upućujemo mogle bi  i u ludaru. 
    Zapravo kad sve sagledam ništa ni ne može biti pouzdan pokazatelj pa valjda zato imam potrebu za više toga. Kao i sa ovim raznim pripravcima od noćurka pa vrkute, joda itd itd. Svatko se u nešto kune. Ok tu sam jasno odabrala vrkutu i macu 3 mj i onda stop, čisto da uravnotežim ako šta treba. 
    Za sad sam zapravo najzaljubljenija u LH trakice i jedino sam njima bespogovorno vjerna. 
    Ovo drugo mi je igra. 
    Što se nadimanja tiče obično mene nadima što druge ljude nije. 

Evo igračke 😂
    Evo igračke 😂

annika
    29. Travanj 2019. 19:21

Javljam se na raport. Zvala privatnicu- naručila me za 9.5. kasnije socijalnu i ona me naruči 17.5. mislila sam da će me privatnica ranije ali kaže nema potrebe ako se ok osjećam. e sad, bi li vi otišle na oba pregleda ili da jedan otkažem? i u prošlima sam išla u malim razmacima u početku ( zbog roskastog iscjetka).

[iimg]

annika
    29. Travanj 2019. 19:23

Martina, ja sam prije 3 mjeseca isto imala vješticu 10 dana Dr. me poslala provjeriti štitinjaču- još to nisam otišla.
    Curke, vi ste se vidim opako opremile. Držim vam svima fige

[iimg]

• baby
    29. Travanj 2019. 22:17

Samo da vas pitam dal imate kad osjecaj topline u jajniku? Meni se zna izmedu ovulacije i m dogadati..

Mallla
    29. Travanj 2019. 22:58

Hmmm Anika i ja sam išla koji put u malim razmacima, al pregled 17.5 ti treba zbog otvaranha trudničke knjižice, a ovaj privatni bi ja osobno otišla ako ima bolje aparate i iz znatiželje. 

Mallla
    29. Travanj 2019. 23:10

Baby ne mogu sebi dočarati osjećaj topline, kod mene to više bude bockanje i mini grčevi....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.