Ei cure. Pratim vas vec duze vrijeme, tu i tamo se javim sa nekim pitanjem. Al evo trenutno nemam pitanja 😂
3.ciklus radim sa trakicama, samo što ovaj mj nisam uhvatila pik, ili nije ni bilo ovulacije. NE cekam 21.10.
🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Hana 1.7.2020. ❤
Lukas 12.6.2022. 💙
Evo da se i ja prikljucim temi o noćurku,da dosta je skup u kapsulama a ja sam ga opcenito uzimala od Naturalwealth proizvodjaca i bio je dosta blag ali ucinkovit po pitanju jacine krvarenja
Sad sam ga uzela u bocici u tekucem stanju u dm-u i kosta oko 64kn te pijem dvije zlice-moram reci da je okus ulja jak i grozan😫
Neznam dali cu sljedeci put ipak uzeti kapsule ,ali sto se tice cijene je ekonomican
A ja sam ga kupila u kapsulama, pala u nesvjest kad mi je rekla 120kn, 30 kapsula 🤦♀️ Hahahaa ali ajd ako ce djelovati onda nije puno..
Di si ti uzela? Cula sam da je jako dobro i za lice sa aknama..
U bio bio ducanu al ima i u ljekarni,69 kn je ,kemig firma
Evo da se i ja prikljucim temi o noćurku,da dosta je skup u kapsulama a ja sam ga opcenito uzimala od Naturalwealth proizvodjaca i bio je dosta blag ali ucinkovit po pitanju jacine krvarenja
Sad sam ga uzela u bocici u tekucem stanju u dm-u i kosta oko 64kn te pijem dvije zlice-moram reci da je okus ulja jak i grozan😫
Neznam dali cu sljedeci put ipak uzeti kapsule ,ali sto se tice cijene je ekonomican
I ja sam te u kapsulama uzela, jesi pila po jednu dnevno ili?
Da jednu dnevno uvijek
Cure, evo da se i ja ubacim. 😊 Inače ne pratim ovulaciju sa trakicama, ali sam htjela i to isprobati ovaj ciklus jer mi je prošli bio totalno nepredvidljiv. Uzela sam Clearblue i jutros mi se pojavio smile 😊 na 12 dc. Počela sam sa testiranjem 8 dc. Sada već osjećam bol u jajniku kao da je već nastupila ovulacija. Jeli to moguće, da je ovulacija već došla od pojave smajlica jutros? Btw, bili smo aktivni u četvrtak i danas…
Dobro dosla. 😎 Moguce je da. Ili se desava trenutno 😁. Svakako super da ste akcijali. Jos koji put za svaki slucaj i onda drzimo 🤞 🤗
Ei cure. Pratim vas vec duze vrijeme, tu i tamo se javim sa nekim pitanjem. Al evo trenutno nemam pitanja 😂
3.ciklus radim sa trakicama, samo što ovaj mj nisam uhvatila pik, ili nije ni bilo ovulacije. NE cekam 21.10.
🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
A koji ti je dan ciklusa danas? Da nije mozda da ce biti kasnija O?
Cure moja seka blizanka je trudna…u 4om mjesecu je sad…poslala mi slike malog u 4D ultrazvuku i tak sam se sva raznježila…vidi se glavica i mali nosić…jedva čekam postat teta!!! Sad me to ispunjava i veseli 😍
Aaaaaa zezasss...cestitammm...🤗🤗
Cure da se pojadam i ja,na 26 dan ciklusa danas kupim clear blue obicni ,jos je u dm u bio onaj first sign ali mi se njega nije uzimalo.ok imam do M jos 5dana ajmo reci jer su mi ciklusi na 31 dan.I nakon sat vremena naravno lovim sjene po testu…e pa jooj…al sam ga previse bila umocila pa se jadan cjedio prvih pola sata…ma reko samo da se nasmijemo malo istim scenama mislima i nadama…
Nemoj zezat? Oces jos koji napraviti? Sa tvojom tempicom i sjenom sjene..🤔..joj ja se nadam da ti je T u pitanju i drzim 🤞 od ❤
Cure, odem danas u dm po svoj bio caj od vrkute. i kako sam imala bodove na kartici kazem e pocastiti cu se ovaj put i kupiti clearblue test za ovulaciju. 10 komada, 200kn i skinila bodove izaslo oko 120kn
Uglavnom najbolje potrosene kune zadnje vrijeme. 🤣🤣
https://ibb.co/VW2Y0jv testic se smjeska, znaci vrijeme je za akciju 🤣❤
Wuhuuu akcijaaaaaaa..bome pravo ulozeni novci 👍👍👍👍😎😁
Jutro cure!
Nadam se da nam uskoro ovdje krece poplava plusića
Kod mene 8 dana do m, od simptoma ništa posebno, lagano bolne grudi, ali tako mi je vec znalo biti u pms-u i neki cudan pritisak u donjem dijelu trbuha, kao da su mi mišići kratki i drugo nista, mislim da ni ovaj mjesec nista od mene, ali strpljivo čekam😌😣
Sortiraj odgovore
Najstariji