Žao mi je točkica :( ali idemo dalje...ugledat ćemo mi uskoro svoje plusiće!!!
Cure da se pojadam i ja,na 26 dan ciklusa danas kupim clear blue obicni ,jos je u dm u bio onaj first sign ali mi se njega nije uzimalo.ok imam do M jos 5dana ajmo reci jer su mi ciklusi na 31 dan.I nakon sat vremena naravno lovim sjene po testu...e pa jooj...al sam ga previse bila umocila pa se jadan cjedio prvih pola sata...ma reko samo da se nasmijemo malo istim scenama mislima i nadama...
Cure vidim da cete sve uskoro raditi testice i drzim prste +.
Ja sam se toliko veselila svojim plusicima tri dana za redom alo ocito bezveze.. Jucer sam ujutro radila test i bile su dvije crte, popodne oko 4 sam primijetila smede crvenkasti iscjedak uz to da me prije toga pocelo onako probadati i nelagoda u trbuhu kao da cu dobiti.. Kroz dan je bilo i dalje nesto slabo, ali grcevi su nastavili. U noci nista i opet danas cijeli dan ti grcevi, i smede crveno rozi iscjedak mrvicu jace nego jucer.. A i danas ujutro je testic pokazao drugu crticu.. Bas sam u bedu.. Pa kako pozitivni testovi i onda to???!!!! Biokemijska trudnoca ili svi testovi losi?????
:-(
Pa možda je samo ona lagana sukrvica na početku T...ako ti test kaze dvije crte onda je to to..ali odi čim prije kod ginekologa da ti se ne desi ista stvar ko meni..ali ako test pokazuje plus onda je to to😘😘😘
Cure da se pojadam i ja,na 26 dan ciklusa danas kupim clear blue obicni ,jos je u dm u bio onaj first sign ali mi se njega nije uzimalo.ok imam do M jos 5dana ajmo reci jer su mi ciklusi na 31 dan.I nakon sat vremena naravno lovim sjene po testu…e pa jooj…al sam ga previse bila umocila pa se jadan cjedio prvih pola sata…ma reko samo da se nasmijemo malo istim scenama mislima i nadama…
I moja temperatura je zacudo jos vislja nego inace popodne....eee bas kad te krenu misli...mozda sam ju sama ovih dana isprovocirala🤷♀️🤔🤔😀😀
Curke, dosla proviriti ako ima koji plusic i da vidim kako ste...
Nisam se prijavila u odbrojavanje jer izgleda nista od O ovaj mjesec, jucer 10dc d jajnik nema folikule, l jajnik 5 folikula od 6-8mm, kaze gin ili ima veci kog ne vidi zbog ciste ili nista... ici cu u pon opet...
Cure, odem danas u dm po svoj bio caj od vrkute. i kako sam imala bodove na kartici kazem e pocastiti cu se ovaj put i kupiti clearblue test za ovulaciju. 10 komada, 200kn i skinila bodove izaslo oko 120kn
Uglavnom najbolje potrosene kune zadnje vrijeme. 🤣🤣
https://ibb.co/VW2Y0jv testic se smjeska, znaci vrijeme je za akciju 🤣❤
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Cure, odem danas u dm po svoj bio caj od vrkute. i kako sam imala bodove na kartici kazem e pocastiti cu se ovaj put i kupiti clearblue test za ovulaciju. 10 komada, 200kn i skinila bodove izaslo oko 120kn
Uglavnom najbolje potrosene kune zadnje vrijeme. 🤣🤣
https://ibb.co/VW2Y0jv testic se smjeska, znaci vrijeme je za akciju 🤣❤
Akcijaaaaaaaa
😁😁😁 Meni su poceli plodni dani, ne mjerim nista, niti radim testice, kako bude
I kupila sam si ulje nocurka danas, bas me zanima kako ce djelovati na plodnu sluz, jer mi se dosta smanjila..
Kupila i ja isto danas, al pocet cu ga koristiti ako dobijem m,jer se ne preporucuje u trudnoci,veceras sam lice namazala sa njim i bas mi pase 😀
Cure, evo da se i ja ubacim. 😊 Inače ne pratim ovulaciju sa trakicama, ali sam htjela i to isprobati ovaj ciklus jer mi je prošli bio totalno nepredvidljiv. Uzela sam Clearblue i jutros mi se pojavio smile 😊 na 12 dc. Počela sam sa testiranjem 8 dc. Sada već osjećam bol u jajniku kao da je već nastupila ovulacija. Jeli to moguće, da je ovulacija već došla od pojave smajlica jutros? Btw, bili smo aktivni u četvrtak i danas...
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Hope tako i ja ovaj ciklus, mjerim temp. I akcijamo, ostalo kako bude.... Malo punjenje energije!
Cure što ste u plodnim akcijaaaa, navijamo da se primi.... Samo pozitiva!
Ako vama noćurak bude djelovao javite, probat ću i to 😂 to još nisam probala!
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji