Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ely
    07. Listopad 2019. 08:46

Pozdrav cure! Čitam vas već neko vrijeme i odlučila sam vam se pridružiti budući da imam neke nedoumice. Nekoliko mjeseci pokušavamo ostati udrugom stanju, a tek ovaj mjesec sam krenula sa LH trakicama. Inače imam duge cikluse, bez neke ustanovljene dijagnoze (doktorica je otpisala PCOS). Mislim da sam sinoć ulovila pik (kontrolna linija je bila mnogo jača od testne). Zanima me je li potrebno apstinirati do samog pika? Budući da sam čitala da je najbolje čuvati zalihe spermija do ovulacije. I još jedno pitanje, danas bi dakle trebala nastupiti ovulacija, što znači da je potrebno pokriti i današnji dan i nekoliko narednih dana?
    Hvala vam 

Ana_Marija_2019
    07. Listopad 2019. 10:04

Cure, koji DC ste vi počeli s onim 'svaka 2 dana'?
    Meni je danas 10., a još nismo počeli, obično mi O bude 14DC pa valjda ne kasnimo :(

Ana_Marija_2019
    07. Listopad 2019. 10:08

Ely

Pozdrav cure! Čitam vas već neko vrijeme i odlučila sam vam se pridružiti budući da imam neke nedoumice. Nekoliko mjeseci pokušavamo ostati udrugom stanju, a tek ovaj mjesec sam krenula sa LH trakicama. Inače imam duge cikluse, bez neke ustanovljene dijagnoze (doktorica je otpisala PCOS). Mislim da sam sinoć ulovila pik (kontrolna linija je bila mnogo jača od testne). Zanima me je li potrebno apstinirati do samog pika? Budući da sam čitala da je najbolje čuvati zalihe spermija do ovulacije. I još jedno pitanje, danas bi dakle trebala nastupiti ovulacija, što znači da je potrebno pokriti i današnji dan i nekoliko narednih dana?
    Hvala vam

Meni su rekli da je najbolje svaka 2 dana do O i dan poslije.

07. Listopad 2019. 11:55

Ana_Marija_2019

Cure, koji DC ste vi počeli s onim 'svaka 2 dana'?
    Meni je danas 10., a još nismo počeli, obično mi O bude 14DC pa valjda ne kasnimo :(

Meni je 9DC. Krenuli jucer ipak 🤭. A sad nemam pojma. Ja bi najradije ujutro i navecer 🤣🤣🤣 za svaki slucaj al nebumo..jer ipak u 5 sati mi se ne da keksat bas...mozda za vikend bumo par puta. Ali idem u petak na Folikulometriju pa cu vidit. Mislim da cemo do tad svaki drugi. 

07. Listopad 2019. 12:06

Ely

Hvala vam

Dobro dosla 😉😁Ak je bila tamnija od kontrolne onda je pikic 👍👍..a gle...najbolje u te dane imati odnose...prije i poslje O. Prije O jos bolje. Za svaki slucaj pokriti sve dane. Al evo npr. Meni se desilo da smo imali odnos 5 dana prije O i nakon toga 2 tjedna nista. Nazalost nije se dobro zavrsilo...al eto..5 dana prije O....a sad dal svaki dan ili svaki drugi. 🤷‍♀️...pokrite vi danas i jos bar dva tri dana...za svaki slucaj 🤭

Ely
    07. Listopad 2019. 12:09

Cure hvala vam na odgovoru! 
    Bez obzira na pik i tempirane odnose, mislim da ovaj mjesec nista od bebice. Nikada mi gore nije bilo sto se tice plodne sluzi, nema je nikako  Mislim da je vrkuta glavni krivac :)

Tinas
    07. Listopad 2019. 12:26

Ely

Bez obzira na pik i tempirane odnose, mislim da ovaj mjesec nista od bebice. Nikada mi gore nije bilo sto se tice plodne sluzi, nema je nikakoMislim da je vrkuta glavni krivac :)

Ja sam isto počela s vrkutom ovaj ciklus i plodna sluz isto nula bodova al opet... ne znam jel do vrkute il koji vrag. Svakako planiram uzeti ulje noćurka, to su tu nahvalili pa ću probat 😁

𝐻𝑜𝑑𝑎𝑗, 𝑛𝑒𝑏𝑜 𝑠𝑡𝑟𝑝𝑙𝑗𝑖𝑣𝑒 𝑣𝑜𝑙𝑖 ♡

Ely
    07. Listopad 2019. 12:44

Tinas

Ely

Bez obzira na pik i tempirane odnose, mislim da ovaj mjesec nista od bebice. Nikada mi gore nije bilo sto se tice plodne sluzi, nema je nikakoMislim da je vrkuta glavni krivac :)

Ja sam isto počela s vrkutom ovaj ciklus i plodna sluz isto nula bodova al opet… ne znam jel do vrkute il koji vrag. Svakako planiram uzeti ulje noćurka, to su tu nahvalili pa ću probat 😁

Da i ja sam čula za ulje noćurka i sigurno mislim probati s njim sljedeći ciklus. Nisam nigdje pronašla da vrkuta utječe na "suhoću", ali prije bih imala koliko toliko sluzi.

Mallla
    07. Listopad 2019. 13:51

Ely dobrodošla. Probaj SMEP metodu akcije tj. Svako 2 dana. Starta se 8dc. I naravno da 10dc nije kasno počet što bi bilo kasno. 
    I vrkuta zna curama posušiti sluz zato se najčešće kombinira s drugim čajevima jer sama zna baš tako zafrknit sluz i jakobskratit M. 

url=https://lilypie.com]

Mallla
    07. Listopad 2019. 13:52

Mika111

Mallamozes i mene staviti na popis za 20.09., mislim da je o bila jucer ili danas

Hoćeš reć 20.10? 😂

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.