Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Breskva
    06. Listopad 2019. 17:43

Justagirl,neznam stvarno..
    Mozda ce nastupit O,a opet mi je cudno da bi bila tako kasno,a trebas mengu dobit za par dana 🤔🤔
     i ja sam na 28 dana i zadnja 2 mjeseca koristim trakice i pik imam na 15 dc,neznam sta bi ti rekla... cudno 🤷‍♀️

06. Listopad 2019. 17:54

Breskva

Justagirl,neznam stvarno..
    Mozda ce nastupit O,a opet mi je cudno da bi bila tako kasno,a trebas mengu dobit za par dana 🤔🤔
    i ja sam na 28 dana i zadnja 2 mjeseca koristim trakice i pik imam na 15 dc,neznam sta bi ti rekla… cudno 🤷‍♀️

I tebi se znaci pomakao s 13 na 15 dan ciklusa breskva🙈
    mozda onda i meni je sutra O na 15dan🙈

• Gea123
    06. Listopad 2019. 17:59

Mika- meni je sve bilo kao da cu dobiti, i glavobolja par dana prije i bolovi. Kako god bude, nemoj nista otpisati na početku, ali probaj zaokupiti misli jer meni ke ovaj zadnji tjedan bio horor, ne znam zasto, ali neizvjesnost me ovaj put bas pojela.
    Justagirl- nije neuobicajeno da zena ima i anovulatorni ciklus koji put u godini, potpuno zdravim zenama se to  dogadja tako da nemoj se bedirati i opterecivati. 
    Martina- mi smo se cuvali 5 dana prije ocekivane O i onda ta 3 dana navalili 😂

Gea123

06. Listopad 2019. 18:07

Tako i mi navalili pred O😂😂
    al opet neko kaze da je bolje svaki drugi dan.
    i doktori kazu da ako dugo apstiniras da su onda spermiji sporo aktivni😂

Mika111
    06. Listopad 2019. 18:26

Gea ja sam oba puta kad sam ostala trudna vec 5 dana prije m bila sigurna da je to to, i grudi boljele uzasno, bockanja u jajnicima, nisam mogla vidjeti čokoladu a inace ju obozavam tako da cu vjerojatno vec za koji dan poceti sve pratiti, znam da ne valja, ali sto cu kad sam luda, ne mogu protiv sebe.....jedino cu se probati okupirati poslom pa bar ne misliti cijeli dan o simptomima

• justagirl2201
    06. Listopad 2019. 18:43

https://ibb.co/4JtJPVz
    Cure ovo je od danas trakica...gornja je nakon 5 min, donja slika ista trakica nakon 10 min. Tamnija?? Sorry sto sam vjerovatno dosadna al eto...ne znam kog da gnjavim :D

Mika111
    06. Listopad 2019. 18:48

Justagirl ja bih rekla da to jos uvijek nije poz trakica, ne znam da li je uživo ova testna tamnija nego na slici.....neka me netko od cura ispravi ako sam u krivu

• justagirl2201
    06. Listopad 2019. 18:53

Ne ne- nije tamnija...nije to pozitivno ali je tamnija nego sto je bila 5 min prije...pa ne znam dal da piskim jos veceras jer pocinje tamnit il da tek sutra opet

Mika111
    06. Listopad 2019. 19:10

Meni na trakicama piše da se trebaju ocitati nakon 10 min pa ja uvijek tako napravim....ne znam kako na tvojima piše, ovo nakon 5 min vjerojatno jos nije bila skroz suha trakica

• justagirl2201
    06. Listopad 2019. 19:14

Moguce....al def tamni....popiskila sam opet nakon 3 sata.... 

https://ibb.co/T4q4SDR

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.