Justagirl,neznam stvarno..
Mozda ce nastupit O,a opet mi je cudno da bi bila tako kasno,a trebas mengu dobit za par dana 🤔🤔
i ja sam na 28 dana i zadnja 2 mjeseca koristim trakice i pik imam na 15 dc,neznam sta bi ti rekla... cudno 🤷♀️
Justagirl,neznam stvarno..
Mozda ce nastupit O,a opet mi je cudno da bi bila tako kasno,a trebas mengu dobit za par dana 🤔🤔
i ja sam na 28 dana i zadnja 2 mjeseca koristim trakice i pik imam na 15 dc,neznam sta bi ti rekla… cudno 🤷♀️
I tebi se znaci pomakao s 13 na 15 dan ciklusa breskva🙈
mozda onda i meni je sutra O na 15dan🙈
Mika- meni je sve bilo kao da cu dobiti, i glavobolja par dana prije i bolovi. Kako god bude, nemoj nista otpisati na početku, ali probaj zaokupiti misli jer meni ke ovaj zadnji tjedan bio horor, ne znam zasto, ali neizvjesnost me ovaj put bas pojela.
Justagirl- nije neuobicajeno da zena ima i anovulatorni ciklus koji put u godini, potpuno zdravim zenama se to dogadja tako da nemoj se bedirati i opterecivati.
Martina- mi smo se cuvali 5 dana prije ocekivane O i onda ta 3 dana navalili 😂
Gea123
Tako i mi navalili pred O😂😂
al opet neko kaze da je bolje svaki drugi dan.
i doktori kazu da ako dugo apstiniras da su onda spermiji sporo aktivni😂
Gea ja sam oba puta kad sam ostala trudna vec 5 dana prije m bila sigurna da je to to, i grudi boljele uzasno, bockanja u jajnicima, nisam mogla vidjeti čokoladu a inace ju obozavam tako da cu vjerojatno vec za koji dan poceti sve pratiti, znam da ne valja, ali sto cu kad sam luda, ne mogu protiv sebe.....jedino cu se probati okupirati poslom pa bar ne misliti cijeli dan o simptomima
https://ibb.co/4JtJPVz
Cure ovo je od danas trakica...gornja je nakon 5 min, donja slika ista trakica nakon 10 min. Tamnija?? Sorry sto sam vjerovatno dosadna al eto...ne znam kog da gnjavim :D
Justagirl ja bih rekla da to jos uvijek nije poz trakica, ne znam da li je uživo ova testna tamnija nego na slici.....neka me netko od cura ispravi ako sam u krivu
Ne ne- nije tamnija...nije to pozitivno ali je tamnija nego sto je bila 5 min prije...pa ne znam dal da piskim jos veceras jer pocinje tamnit il da tek sutra opet
Meni na trakicama piše da se trebaju ocitati nakon 10 min pa ja uvijek tako napravim....ne znam kako na tvojima piše, ovo nakon 5 min vjerojatno jos nije bila skroz suha trakica
Moguce....al def tamni....popiskila sam opet nakon 3 sata....
https://ibb.co/T4q4SDR
Sortiraj odgovore
Najstariji