Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunčica5
    16. Rujan 2019. 14:38

Cestitam i sretno mamino 💕
    Cure jel vam ginic kad napisao kolabirani folikul, znaci folikul je pukao i bila je ovulacija ali nije napisao vidi se zuto tijelo nego kolabirani folikul!?

“Nebo strpljive voli.”

Napokon 2804
    16. Rujan 2019. 14:56

zvjezdica37

Hope2804

Meni kako pijem konopljiku prvi i drugi dan bude minimalno, smede i sluzavo, treci dan obilnije i onda 4. I 5. Dan smede standard i 6. I 7. Dan samo kad se brisem nakon nuzde i vrlo malo na ulosku.

Dok nju nisam pila 5 dana sam curila nenormalno puno, a 6. I 7. Dan minimalno

Hope molim te reci mi koju konopljiku pijes gdje kupis i kako je pijes…nakon koliko si primjetila poboljsanje
    Mene pms ubi -non stop sam na saci lijekova prije nego procurim😫

Agnus castus. Kupila u ljekarni u njemačkoj. Ima ih u svakoj ljekarni koliko sam cula. Pijem kroz cijeli ciklus po jednu tabletu dnevno, odmah 1. Mjesec sam osjetila promjenu, ne boli me toliko, nisu simptomi pms-a izrazeni toliko.... Ovdje je to preporuka svakog ginekologa ako zena ne zeli kontracepciju piti. Također pomazu kod začeća, ali kad se ugleda plusić treba ih prestat piti

Mallla
    16. Rujan 2019. 15:01

E Breskva to je to, zapravo večeras i sutra će ti vjerovatno testna bit još tamnija, znači u akciju! O ti nastupa za nekih 12h od najvišeg rasta LH.
    Mamino, čestitam, bravo bravo sad uživaj i odmaraj! 

url=https://lilypie.com]

16. Rujan 2019. 15:52

Mamino

Cure moje, evo opet mene… Sada pozitivno, ma prepozitivno…. Znate da me zezala beta, da se nije pravilno duplala… E pa 13.9. je bila 157, danas je 510… Ne da se pravilno uduplala nego po skolski… Narucena na pregled 27.9. Eto, opet nije kraj kad mi mislimo, sve smo mi zene drugacije! Samo se prikrstit I uzdat u Boga! Ja jesam… Sretnooo svima sa akcijom, pratim vas svaki dan, al sta sam vikend prozivljavala cekajuci danasnje nalaze, ne zelim nikome, pa nisam imala snage pisati…

Ejjj superrrr odlicnoooo....sad je to iza tebe i bit ce sve u redu..odmaraj..uzivaj i ne sekiraj se ❤❤❤

zvjezdica37
    16. Rujan 2019. 16:05

Hope2804

zvjezdica37

Hope2804

Meni kako pijem konopljiku prvi i drugi dan bude minimalno, smede i sluzavo, treci dan obilnije i onda 4. I 5. Dan smede standard i 6. I 7. Dan samo kad se brisem nakon nuzde i vrlo malo na ulosku.

Dok nju nisam pila 5 dana sam curila nenormalno puno, a 6. I 7. Dan minimalno

Hope molim te reci mi koju konopljiku pijes gdje kupis i kako je pijes…nakon koliko si primjetila poboljsanje
    Mene pms ubi -non stop sam na saci lijekova prije nego procurim😫

Agnus castus. Kupila u ljekarni u njemačkoj. Ima ih u svakoj ljekarni koliko sam cula. Pijem kroz cijeli ciklus po jednu tabletu dnevno, odmah 1. Mjesec sam osjetila promjenu, ne boli me toliko, nisu simptomi pms-a izrazeni toliko…. Ovdje je to preporuka svakog ginekologa ako zena ne zeli kontracepciju piti. Također pomazu kod začeća, ali kad se ugleda plusić treba ih prestat piti

Hvala💖

zvjezdica37
    16. Rujan 2019. 16:08

Mamino

Cure moje, evo opet mene… Sada pozitivno, ma prepozitivno…. Znate da me zezala beta, da se nije pravilno duplala… E pa 13.9. je bila 157, danas je 510… Ne da se pravilno uduplala nego po skolski… Narucena na pregled 27.9. Eto, opet nije kraj kad mi mislimo, sve smo mi zene drugacije! Samo se prikrstit I uzdat u Boga! Ja jesam… Sretnooo svima sa akcijom, pratim vas svaki dan, al sta sam vikend prozivljavala cekajuci danasnje nalaze, ne zelim nikome, pa nisam imala snage pisati…

Predivne vijesti!Jako mi je drago zbog tebe i bebice2🥰

zvjezdica37
    16. Rujan 2019. 16:14

Evo cure da se i ja malo pojadam😣
    Od jucer imam jake bolove i pijem po 4tablete dnevno,danas sam tri popila do 13sati i na 14dan ciklusa sam i sto mi je najgore tako mi se desilo kad sam imala cistu.
    Jutros sam zaboravila izmjeriti temp.ali poslje Brufena popodne je 37.2 pod pazuh i sad sam vec lagano u strahu da ce ovo trajati.Inace dobijem kroz ovaj period i padne mi temp.ranije .
    Nisam ni test radila jer me previse boli da bi bila T.Imam samo lh trakice-one su blago poz.
    E bas imam peh ovaj mjesec😥

zvjezdica37
    16. Rujan 2019. 16:25

I da nadodam oralna temp.sada mi je 37.5
    Ne osjecam se bolesno niti kasljem nit mi curi nos..samo ova tupa bol koja ne prestaje

16. Rujan 2019. 17:21

zvjezdica37

I da nadodam oralna temp.sada mi je 37.5
    Ne osjecam se bolesno niti kasljem nit mi curi nos..samo ova tupa bol koja ne prestaje

A fina ti to tempica...a da ti ipak napravis .ozd test? Moja seka kad je bila trudna plakala je koliko ju je busa bubala jer je bila 150% sigurna da dolazi M. 😘❤

16. Rujan 2019. 17:24

I eto ga na. Na 20 DC zelena trakica tamna po ko zna koji put. Ovu rozu sam danas kupila da usporedim kad ono i ona tamna. Jel to pik???  HCG test negativan. Dobila sam mnogo vodeni mljecni iscjedak i imam grceve u trbuhu. Sise me bole. I ubit cu se ak je npr.O bila jucer a mi nismo keksali. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️...jer obicno taj mljecni dode nakon O. Ali sta je onda bilo ono sa onim danima ciklusa. Ja znam da vise nista ne znam. I jedva cekam da zavrsi ovaj tjedan. 
    https://ibb.co/XsrNZdD

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.