https://ibb.co/n71CRV7
E mislim da je danas pravi pravcati pik 😁 veceras akcijaaa 🤣
Martina kakvo je to odbrojavanje? 🙈😊
DaAaaaa pravi pikkkkk..akcijaaaaaaaa...e mi ti to odbrojavamo dane do nasih plusica 🤭🤭🤭🤭🤭 Ak nam se oces pridruziti sam napisi kad ne ocekujes da M dode. I dodam te 😉
E a kod mene onak. Sta da kazem. Srednja zalost. Ajmo rec da je neka O i bila. Danas kao 3DPO. Jos 9 dana da vidimo sta smo skuhali. Cicke onak neke cudne. Malo me smetaju. Imam mljecno suhi iscjedak ali tak je bilo i prosli ciklus poslje O pa me ne brine. Tempica zeza. Po njoj O je bila jos u petak a trakica bila u srijedu pozitivna i dalje ne. Pa pretpostavaljam da sam ju radila u utorak da bi bila i tad pozitivna jer me jajnik bas probado dobrano. I tak....bumo vidli sta ce biti. Aj jos ovaj tjedan to ce zacas. 😎
Proći će brzo...simptomići su svi tu...eeh samo da nisu isti kao i u pms-u 😡 meni je dns 27dc...boli me kao da ću dobit...sise malo boluckaju al bas kad ih stisnem...ne kao inače pred M...al inace tak bude tik prije nego dobijem...tak da nemam nadu da je ovaj ciklus dobitan i imam osjecaj da cu procurit za dan dva....jos je test bio negativan tak daaa...meni je pik bio 14 i 15 dc...znaci ak je O bila 16dc....danas bi bio 11DPO....jel?
Proći će brzo…simptomići su svi tu…eeh samo da nisu isti kao i u pms-u 😡 meni je dns 27dc…boli me kao da ću dobit…sise malo boluckaju al bas kad ih stisnem…ne kao inače pred M…al inace tak bude tik prije nego dobijem…tak da nemam nadu da je ovaj ciklus dobitan i imam osjecaj da cu procurit za dan dva….jos je test bio negativan tak daaa…meni je pik bio 14 i 15 dc…znaci ak je O bila 16dc….danas bi bio 11DPO….jel?
Gel ja sam upisala 14DC i 15 DC kakti pik i FF mi je krenuo odbrojavati dane poslje O od 15DC. Tak da bi ti bila 12DPO ako su trakice bile pozitivne 14 i 15DC.
Ooo Peggy eto to je pik, pravi pik i O nastupa u narednih 10 do 12 sati tako da akcija i sretno!
Justagirl što da ti kažem i sama sam takva pred dolazak M. Izdrži još malo pa ćeš vidjeti jeli plus ipak ili ne.
Ahhh Martina što bi bilo jednostavno kad može komplicirano 🙄
Kod nas bila akcija sinoć e sad šta bude.. Znači jučer popodne cerkvis sklizak visoko i otvoren a do navečer kremast iscjedak gospon C zatvoren iako visoko.... Možda smo s akcijom ukasnili a možda ja ne znam pročitati znakove. Trakica koju sam radila se ne poklapa s ostatkom priče tako da zapravo ništa ne znan sigurno
url=https://lilypie.com]
Cure nisam kupovala vise lh trakice sa eBaya pa sam si mislila kupiti u ljekarni neke, htjela bih si uhvatiti PIK jer sam i tempicu pocela mjeriti a i da se zabavim malo, gdje vi kupujete i koje su vam najbolje? A da opet nisu preskupe, nabacala sam se para i para..
Tinchy, zao mi je sto ti se to dogodilo ali sad samo naprijed i još jača nego prije! ♥️
Možete i mene ubaciti u novo odbrojavanje ( 09.10 )
Ja znam uzeti u Millera budu oko 83kn 5 komada, povoljnije od drugih u ljekarnama. Uhvatila sam 2 puta s njima pik. Eto imaš dobit plus na moju godišnjicu braka 😍
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji