Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    13. Rujan 2019. 23:36

Moja situacija: cijelo vrijeme imam nekakve simptome nadolazeće O (valjda). Lice mi je eksplozija bubuljica, grudi napuhnute i ne posustaju... Temp. I dalje predovučacijska. Kupim danas trakice uvjerena da je to, a ono trakica miljama daleko od pika. Nije zanimljivo ako ide sve kako bi trebalo. Uzdam se u temp. Pa ćemo vidjeti što će, kad će i hoće li išta pokazati! 

url=https://lilypie.com]

• tinchy-_-
    14. Rujan 2019. 08:53

Mallla

Tinchy žao mi je jako! Ne gubi nadu, odtuguj! Mi smo tu i čekamo te za nova odbrojavanja. Drugi put će biti drugačije. 💔
    Mamino, ipak ostajem se nadati da će bit sve u redu. Svim srcem se nadam!

Ipak će nova odbrojavanja počekat draga.. sad ću malo pauzirat..strah je vrag..neželim opet ovo prolaziti..hvala vam svima na podršci..naravno pratim vas i dalje❤️❤️

ribi1234
    14. Rujan 2019. 09:49

tinchy-_-

Mallla

Tinchy žao mi je jako! Ne gubi nadu, odtuguj! Mi smo tu i čekamo te za nova odbrojavanja. Drugi put će biti drugačije. 💔

Ipak će nova odbrojavanja počekat draga.. sad ću malo pauzirat..strah je vrag..neželim opet ovo prolaziti..hvala vam svima na podršci..naravno pratim vas i dalje❤️❤️

Tinchy ne budali. Ako ti doktori kazu da je sve ok i da ne trebas na kiretazu, mozete ponovo probati vec iduci mjesec. Grozno je kad vidis da tvoja tockica ne raste, da joj ne kuca srceko ali draga to se tako cesto dogada da ne smije zivot stati zbog toga. Naprotiv. Ovo ti treba biti poticaj za dalje jer je potvrda da mozes ostati trudna i da je sad samo pitanje vremena kada ces svoju bebicu drzati u rukama. Znam, tesko je, pukne ti srce, ali nemojte gubiti nadu. Bila sam i ja u toj situaciji, prosla kiretazu, isplakala more suza, bila u najvecem strahu za bilo kakve ponovne pokusaje i sad znam koliko me to ojacalo i ocvrsnulo za dalje. Draga moja, bolje je da je tijelo samo odlucilo da se tockica ne treba razvijati, nego da se za koji tjedan dobili katastrofalne nalaze Niftyja ili jos gore, kasnije u trudnoci saznali da nesto nije ok. Drzi se, isplaci, docekaj iducu M u miru i onda hrabro dalje! <3 

• tinchy-_-
    14. Rujan 2019. 10:05

ribi1234

tinchy-_-

Mallla

Tinchy ne budali. Ako ti doktori kazu da je sve ok i da ne trebas na kiretazu, mozete ponovo probati vec iduci mjesec. Grozno je kad vidis da tvoja tockica ne raste, da joj ne kuca srceko ali draga to se tako cesto dogada da ne smije zivot stati zbog toga. Naprotiv. Ovo ti treba biti poticaj za dalje jer je potvrda da mozes ostati trudna i da je sad samo pitanje vremena kada ces svoju bebicu drzati u rukama. Znam, tesko je, pukne ti srce, ali nemojte gubiti nadu. Bila sam i ja u toj situaciji, prosla kiretazu, isplakala more suza, bila u najvecem strahu za bilo kakve ponovne pokusaje i sad znam koliko me to ojacalo i ocvrsnulo za dalje. Draga moja, bolje je da je tijelo samo odlucilo da se tockica ne treba razvijati, nego da se za koji tjedan dobili katastrofalne nalaze Niftyja ili jos gore, kasnije u trudnoci saznali da nesto nije ok. Drzi se, isplaci, docekaj iducu M u miru i onda hrabro dalje! &lt;3

Hvala ti draga ❤️da znam da je bolje naravno..samo ovo sad mora polagano proći..isplakala sam more suza..još sanjala i probudila se u plaču..ali proći će..i nadam se da ću ubrzo iskusiti tu sreću koju sam osjetila kad sam ugledala plus❤️❤️❤️❤️

tera_
    14. Rujan 2019. 10:47

Tinchy zao mi je, sad se isplaci i iztuguj i odmori, a onda krecemo u nove pobjede do malog smotuljka.. jaka si ti,  uspjet ces prebroditi i doci sa nama u odbrojavanje.. saljem ti najjjaci zagrljaj

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

14. Rujan 2019. 11:03

Mallla

Moja situacija: cijelo vrijeme imam nekakve simptome nadolazeće O (valjda). Lice mi je eksplozija bubuljica, grudi napuhnute i ne posustaju… Temp. I dalje predovučacijska. Kupim danas trakice uvjerena da je to, a ono trakica miljama daleko od pika. Nije zanimljivo ako ide sve kako bi trebalo. Uzdam se u temp. Pa ćemo vidjeti što će, kad će i hoće li išta pokazati!

😁😁..nije nije zanimljivo ako je sve kak treba biti...bas me zanima kad ce ti pokazati pik 😉👍

14. Rujan 2019. 11:05

tinchy-_-

Mallla

Znam da je strah od sljedece prisutan ali uvijek bude prisutan bez obzira sta se prije desilo. Odmori daj si malo vremena a onda opet u nove pobjede i odbrojavanja. Evo samo da kazem moje dvije prijateljice imale su spontane prije godinu dana. Jedna je rodila malog nedavno a druga je i 12TT trudnoce. Tako da....sve ce to biti u redu. Sad odmori i pazi na sebe. Kad budes htjela javi se. Mi smo tu za tebe ❤❤❤❤❤

14. Rujan 2019. 11:07

VI odbrojavanje
    Sanja0508 - 9.9.2019 - …dana♧
    Zvjezdica37 - 14.9.2019 - 0 dana ♧
    Justagirl2201 - 17.9.2019 - 3 dana♧
    Marinal - 21.9.3019 - 7 dana♧
    Martina1982 - 23.09.2019 - 9 dana♧
    Mika111 - 23.9.2019 - 9 dana♧
    Suncica5 - 25.09.2019 - 11 dan♧
    Emilijal - 26.9.2019 - 13 dana♧
    Breskva - 29.9.2019 - 15 dana♧
    Mallla - 30.9.2019 - 16 dana♧
    Vuky - 30.9.2019 - 16 dana♧
    VII odbrojavanje 2019
    Coco - 1.10.2019 - 17 dana♧
    Hope2804 - 3.10.2019 - 19 dana♧
    Mikixy - 3.10.2019 - 19 dana ♧
    Tera_ - 8.10.2019 - 24 dana♧

14. Rujan 2019. 11:08

Zvjezdice37 kakvo stanje kod tebe? Ako sta ne stima u odbrojavanju javite...mozda ne polovim bas sve sta se desi...☺️

peggy95
    14. Rujan 2019. 11:34

https://ibb.co/n71CRV7 
    E mislim da je danas pravi pravcati pik 😁 veceras akcijaaa 🤣
    Martina kakvo je to odbrojavanje? 🙈😊

🙋🏻29god / 🙋🏼‍♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
    Ja: AMH 76.6
    Muž: 6./2021. Oligozoospermia
    Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
    AIH 05/21 ❌
    IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
    28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
    2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
    11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
    FET 🐧🐧- 21.12.
    31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
    💙Dečkić💙
    KBC Osijek

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.