Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • justagirl2201
    13. Rujan 2019. 15:57

Cure drage....26dc...jajnici bole u intervalima ko da ću dobit...sise ispuhane i naravno da sam jutros napravila kineza i negativno...nije bila cak ni prva jutarnja...nisam normalna :D Martina lijepo si ono napisala za motivaciju. Divno😍❤ i slazem se s tobom...idemo pozitivno!!! 

Mallla
    13. Rujan 2019. 16:38

Hej cure, evo i mene 😀 pratim situaciju!
    Slažem se Martina svi ćemo mi doći do ispunjenja, nekad je potrebno više koraka al mi ćemo ih proći skupa. 
    Ja sam u očekivanju O,  u napasti da kupim trakice što vrlo moguće i hoću. U idejama sam kako motivirati muža nakon dugog radnog dana za malo akcije... Ako sr sve poklopi bit će akcije. 
    Justagirl još malo čekaj možda je još rano za plus ipak je 26ti dan možda se implatacija tek događa... Čekamo s tobom. 
    Clio35 i tebe čekamo s testom 😀

url=https://lilypie.com]

• tinchy-_-
    13. Rujan 2019. 16:49

Martina1982

tinchy-_-

Znam..hvala curke…sve se to da..ali je problem šta se ne čuje srce još tako da ništa ne mogu propisati ☹️☹️

Cut ce se sljedeci put bit ce ko kuca ❤❤❤❤❤❤

Neće...drage moje..javljam tužnu vijest da je gotovo...sad sam u bolnici..popila tabletu.. i čekam da se očistim skroz☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️

• Mamino
    13. Rujan 2019. 16:58

Tinchy, jako jako mi je zao! Znam da je tesko, budi hrabra! Ovaj put je tako, sljedeci ce biti drugacije! Vjeruj! Saljem ti veliki zagrljaj I poljubac! 
    Nemam ni ja dobre vjesti, beta prije dva dana 87.5, danas 157.4, ne dupla se pravilno... Kaze ginekolog uciniti nalaz bete I u ponedjeljak... Uzasno se osjecam... 

Napokon 2804
    13. Rujan 2019. 17:01

Cure, držite se! 
    Nije lako, ali jake smo mi žene! 😘

Breskva
    13. Rujan 2019. 17:16

Tinchy, bas mi je zao ☹️

13. Rujan 2019. 17:29

tinchy-_-

Martina1982

tinchy-_-

Znam..hvala curke…sve se to da..ali je problem šta se ne čuje srce još tako da ništa ne mogu propisati ☹️☹️

Cut ce se sljedeci put bit ce ko kuca ❤❤❤❤❤❤

Neće…drage moje..javljam tužnu vijest da je gotovo…sad sam u bolnici..popila tabletu.. i čekam da se očistim skroz☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️

Oooo draga moja bas mi je zao..nemas pojma kako..sada da sam ti blize bi ti dosla i zagrlila te i rekla bi ti da ce tuga proc...hrabra si i jaka...i bit ce prilika jos...sada znas da mozete...daj si malo vremena da procesiras to i svanut ce sunce. Sve smo to prosle i znamo kako ti je....Drzi mi..saljem ti punoooo zagrljaja...pusa i pozitivnih misli...proc ce i ovaj dan...❤❤❤❤❤❤

13. Rujan 2019. 17:32

Mamino

Tinchy, jako jako mi je zao! Znam da je tesko, budi hrabra! Ovaj put je tako, sljedeci ce biti drugacije! Vjeruj! Saljem ti veliki zagrljaj I poljubac!
    Nemam ni ja dobre vjesti, beta prije dva dana 87.5, danas 157.4, ne dupla se pravilno… Kaze ginekolog uciniti nalaz bete I u ponedjeljak… Uzasno se osjecam…

O boze dragi sta je ovo....drzimo 🤞 da ipak bude na kraju sve u redu...tu smo i za tebe da znas..moramo razmisljati pozitivno...joj znam fa je tesko sada opustiti se ali probaj nekako...znam da je tesko... saljem puno zagrljaj i pusaa...

13. Rujan 2019. 17:33

justagirl2201

Cure drage….26dc…jajnici bole u intervalima ko da ću dobit…sise ispuhane i naravno da sam jutros napravila kineza i negativno…nije bila cak ni prva jutarnja…nisam normalna :D Martina lijepo si ono napisala za motivaciju. Divno😍❤ i slazem se s tobom…idemo pozitivno!!!

Nisi mogla cekati...😉..ajde polako..jos koji dan da prode pa onda probaj..ovo je jos rano 😉

Breskva
    13. Rujan 2019. 17:35

Cure sta mislite,dali je moguca ovulacija danas ili tek dolazi? Temp mi je ista kao i jucer,a pad je bio 9 dc,pa sad nisam sigurna,evo slike temperature https://ibb.co/gJvfPz2
     A sa trakicama stojim ovako 
    https://ibb.co/9Vfqgvf
    Malo me nesto cima sa desne strane i imam  bijeli iscjedak,imala sam crne gacice danas i skuzila sam bijele tragove i to dosta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.