Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Rujan 2019. 10:13

tinchy-_-

Znam..hvala curke…sve se to da..ali je problem šta se ne čuje srce još tako da ništa ne mogu propisati ☹️☹️

Cut ce se sljedeci put bit ce ko kuca ❤❤❤❤❤❤

13. Rujan 2019. 10:14

Clio35

Mallla

Clio35 sjećam te se, prije si bila pisala samo se ne mogu sjetit na kojoj točno temi. Čak mislim da ti kasni i više od 8 dana ako je 20.8 gin vidio da je O već bila a u lutealna faza traje okvirno 14 dana znači kasni 10dana punih, al dobro 8 ili 10 ne bitno, napravi test i rješi dvojbe a mislim da ćeš ugledati plus.
    Tinchy drago mi ke da si ipak pregledana, nije mi drago što je situacija takva. Puno cura s hematomom ili hematomima je iznjelo trudnoću i ti ćeš. Sad doslovno ppslušaj dr i strogo miruj. Znači samo u wc možeš otić i to je to. Navijamo da 19og čuješ malo snažno srculence

Mallla, svaka cast imas dobro pamcenje :). Da bila sam ovdje pisala prije, u vezi trakica :). Eto dobila sam promaknuce na poslu pa smo malo odgodili sa pokusavanjem. I dalje sam pratila O s trakicama i citala vas redovito ali nisam pisala.Danas kupim test pa ujutro napravim da se rijesim dileme.Cak ovaj mjesec nisam ni bila pod stresom,sokom itd. ko sto se navode razlozi kasnjenja. Hvala ti na odgovoru

Hhh takvi su ciklusi najbolji...a bio mi je poznat tvoj nick 👍👍..javi nam za testis i drzimo 🤞🤞🤞

13. Rujan 2019. 10:14

MarinaI

Cure imala sam ovulaciju prije 6 dana.
    jel rano za test trudnoce?

Rano ti je..jos malo zdrzis 😉❤

13. Rujan 2019. 10:17

EmilijaJ

Martina1982

EmilijaJ

Evo da se i ja javim malo. Od mene ovaj mjesec nista nisam pratila nista, niti sam bila u tome. Imala sam sudar pa sam bila i tome svemu. Sad cemo da prode ciklus pa cemo dalje, taman da dodem sebi oko svega🙏 svim curkama sretno i cekamo plusice🥰😘

Oooo misa mu..pa kako si?

Pa kako sam mogla bit super je proslo. Hvala Bogu. Imam nategnuce vratne i tak. Kako si ti? Vidim pik je uhvacen, akcije je…sad ces piti tabletice i super🙏💕

O Boze dragi..ajde da je neko vece zlo bilo...odmaraj i drz se...jest ulovila pik nakon sta sam mislila po tempici da je bio prije al eto. Ili su bile 2 O ili je folikulu trebalo da zraste i pukne. Ma lo ce ga znat. Je je jos imam  9 dana tableta a onda ide test pa cemo vidit. 😁

13. Rujan 2019. 10:21

Htjela sam vam svima zazeljeti dobar dan i dobat vikend pred nama. Drzim svima fige svima za pluseve, za pozitivne lh trakice. Da vas i ako vec mora doc ne zeza. Znam da nekad dode vode do grla i da mislite kako je sve lose i da se neke stvari nikada nece desiti. Ali desit ce se. Imajte vjere. Vjerujte u nemoguce jer sve je moguce. Ostanite pozitivne unatoc svemu. Jer osmijeh cini cuda. Ako mozete opustite se ako ne mozete ne sekirajte se oko toga jer mi smo sto jesmo. I ne mozemo bjezati od nas samih. I jos nesto. Sta god bilo i kako god bilo mi ne mozemo pobjeci od toga i iz nase koze. Saljem vam puno 😘i🤗.

13. Rujan 2019. 10:24

EmilijaJ

Martina1982

EmilijaJ

Evo da se i ja javim malo. Od mene ovaj mjesec nista nisam pratila nista, niti sam bila u tome. Imala sam sudar pa sam bila i tome svemu. Sad cemo da prode ciklus pa cemo dalje, taman da dodem sebi oko svega🙏 svim curkama sretno i cekamo plusice🥰😘

Oooo misa mu..pa kako si?

Pa kako sam mogla bit super je proslo. Hvala Bogu. Imam nategnuce vratne i tak. Kako si ti? Vidim pik je uhvacen, akcije je…sad ces piti tabletice i super🙏💕

Joj uzas sa ovim pisanjem tek sam sada vidla kak je ispo tekst u postu sta sam ti napisala. A nema opcije da uredis tekst ☺️. Mislila sam napisati...ajde dobro da nije bilo neke vece zlo.....

sanja0508
    13. Rujan 2019. 11:57

Martina1982

Htjela sam vam svima zazeljeti dobar dan i dobat vikend pred nama. Drzim svima fige svima za pluseve, za pozitivne lh trakice. Da vas i ako vec mora doc ne zeza. Znam da nekad dode vode do grla i da mislite kako je sve lose i da se neke stvari nikada nece desiti. Ali desit ce se. Imajte vjere. Vjerujte u nemoguce jer sve je moguce. Ostanite pozitivne unatoc svemu. Jer osmijeh cini cuda. Ako mozete opustite se ako ne mozete ne sekirajte se oko toga jer mi smo sto jesmo. I ne mozemo bjezati od nas samih. I jos nesto. Sta god bilo i kako god bilo mi ne mozemo pobjeci od toga i iz nase koze. Saljem vam puno 😘i🤗.

Divno napisano ❤😘

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

Breskva
    13. Rujan 2019. 12:31

Martina,jako lijepo💋💋💋

13. Rujan 2019. 13:08

sanja0508

Martina1982

Tockica i Sanja0508 sto se dogada kod vas?

Kod mene jos nista. Stvari jos nisam dobila, test ni jedan nisam ponovo radila.
    Ocito opet imam problema sa ciklusom, ili je to zbog stresa. Neznam sta reci.
    Viditi cemo sada kada obavim sve preglede. Uzela sam u medicu nekakav paket gdje imas ginekoloski pregled, pa za za kicmu, pa za stitnjacu, pa vadi krv, pa srce. Tj sve po redu. U 10 mj su me primili pa cu viditi sta i kako. Do tada cu se pokusati opustiti.

Ne znam kak sam ovo propustila vidit. A misa joj...neces ni ponavljat test jel? Super da si ides na pregled 👍👍👍👍

sanja0508
    13. Rujan 2019. 14:46

Martina1982

sanja0508

Martina1982

Tockica i Sanja0508 sto se dogada kod vas?

Kod mene jos nista. Stvari jos nisam dobila, test ni jedan nisam ponovo radila.
    Ocito opet imam problema sa ciklusom, ili je to zbog stresa. Neznam sta reci.
    Viditi cemo sada kada obavim sve preglede. Uzela sam u medicu nekakav paket gdje imas ginekoloski pregled, pa za za kicmu, pa za stitnjacu, pa vadi krv, pa srce. Tj sve po redu. U 10 mj su me primili pa cu viditi sta i kako. Do tada cu se pokusati opustiti.

Ne znam kak sam ovo propustila vidit. A misa joj…neces ni ponavljat test jel? Super da si ides na pregled 👍👍👍👍

Ako ne dobijem kroz nekih 7 dana ponovim test.
    Viditi cu. Bitno mi je da preglede obavim da znam na cemu sam.
    😘

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.