Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mikixy
    13. Rujan 2019. 07:20

tinchy-_-

Hej curke..evo samo da vam javim..sad došla s hitne☹️ prokrvarila sam.vidjela mi je hematom…srčeko se još ne čuje pa mi ndmogu dat nikakve tablete..znači mirovanje strogo 8 dana do pregleda..u slučaju jačeg krvarenja natrag na hitnu..ugl..prijeteći pobačaj😟🙁☹️😪

Drzi se i strogo miruj, mnoge su tako pa je sve bilo ok, uzmi neku knjigu lezi i čitaj, samo moras biti smirena... Stres je okidač za sve 💓💓💓

https://lbdf.lilypie.com/4dW3p2.png

Mikixy
    13. Rujan 2019. 07:22

Jutro cure! Sinoć sam opet testirala trakice i vidjela se druga crta, svjetlija od prve... Jel to znači da je O blizu? Danas popodne opet napravim😊

• tinchy-_-
    13. Rujan 2019. 07:38

Znam..hvala curke...sve se to da..ali je problem šta se ne čuje srce još tako da ništa ne mogu propisati ☹️☹️

Ivo& Ivana💙♥️
    13. Rujan 2019. 07:40

Mallla

Clio35 sjećam te se, prije si bila pisala samo se ne mogu sjetit na kojoj točno temi. Čak mislim da ti kasni i više od 8 dana ako je 20.8 gin vidio da je O već bila a u lutealna faza traje okvirno 14 dana znači kasni 10dana punih, al dobro 8 ili 10 ne bitno, napravi test i rješi dvojbe a mislim da ćeš ugledati plus.
    Tinchy drago mi ke da si ipak pregledana, nije mi drago što je situacija takva. Puno cura s hematomom ili hematomima je iznjelo trudnoću i ti ćeš. Sad doslovno ppslušaj dr i strogo miruj. Znači samo u wc možeš otić i to je to. Navijamo da 19og čuješ malo snažno srculence

Mallla, svaka cast imas dobro pamcenje :). Da bila sam ovdje pisala prije, u vezi trakica :). Eto dobila sam promaknuce na poslu pa smo malo odgodili sa pokusavanjem. I dalje sam pratila O s trakicama i citala vas redovito ali nisam pisala.Danas kupim test pa ujutro napravim da se rijesim dileme.Cak ovaj mjesec nisam ni bila pod stresom,sokom itd. ko sto se navode razlozi kasnjenja. Hvala ti na odgovoru

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

sanja0508
    13. Rujan 2019. 08:34

Martina1982

Tockica i Sanja0508 sto se dogada kod vas?

Kod mene jos nista. Stvari jos nisam dobila, test ni jedan nisam ponovo radila.
    Ocito opet imam problema sa ciklusom, ili je to zbog stresa. Neznam sta reci. 
    Viditi cemo sada kada obavim sve preglede. Uzela sam u medicu nekakav paket gdje imas ginekoloski pregled, pa za za kicmu, pa za stitnjacu, pa vadi krv, pa srce. Tj sve po redu. U 10 mj su me primili pa cu viditi sta i kako. Do tada cu se pokusati opustiti. 

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

13. Rujan 2019. 08:52

Cure imala sam ovulaciju prije 6 dana.
    jel rano za test trudnoce?

Mikixy
    13. Rujan 2019. 09:28

MarinaI

Cure imala sam ovulaciju prije 6 dana.
    jel rano za test trudnoce?

Da... Čekaj prvi dan M i ako ne dodje onda se testiraš😊

13. Rujan 2019. 09:29

Hvala ❤

• EmilijaJ
    13. Rujan 2019. 09:37

Martina1982

EmilijaJ

Evo da se i ja javim malo. Od mene ovaj mjesec nista nisam pratila nista, niti sam bila u tome. Imala sam sudar pa sam bila i tome svemu. Sad cemo da prode ciklus pa cemo dalje, taman da dodem sebi oko svega🙏 svim curkama sretno i cekamo plusice🥰😘

Oooo misa mu..pa kako si?

Pa kako sam mogla bit super je proslo. Hvala Bogu. Imam nategnuce vratne i tak. Kako si ti? Vidim pik je uhvacen, akcije je...sad ces piti tabletice i super🙏💕

13. Rujan 2019. 10:09

Mikixy

Jutro cure! Sinoć sam opet testirala trakice i vidjela se druga crta, svjetlija od prve… Jel to znači da je O blizu? Danas popodne opet napravim😊

Da da sam piski dok ne ulovis da su jednako tamne ili cak dok nije testna tamnija 👍👍👍👍👍 onda ce to biti to 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.