Koliko krvaris dugo? I kojeg je intenziteta? Jesi bila kod ginica nakon onoga?
I ja sam napravila bila kad su mi dan kasnile pa je bio neg .par dana nakon +.. tako daaaaaa nada umire zadnjaaaa💪🤞🤞🤞
Prosli ciklus je kasnilo 2dana, pa cekam sutra mengu po tome, iako cudnno mi da me tek grudi pocele bolit..
Ja držim fige da ne dođe sutra..i ti moraš i onda će bit tako💪🤗🤣
Hvala ti :)
Drzim fige da ne dode narednih 9 mjeseciiii 🤗🤗🤗🥰🥰🥰
Jako puno. Sa ugruscima. Od onda nisam. Rekla je da me nece gledat jer je beta mala a i krenula sam krvariti pa kao to je to. Imam.u utorak termin kontrolu
Moguce je da se tijelo bori s nekom upalicom...imas neke druge simptome osim povisene temp?
Registrirala sam se samo još dok skontam kako se koristi 😂
url=https://lilypie.com]
5 dan danas
Registrirala sam se samo još dok skontam kako se koristi 😂
A daj stvarno????...joj hvala...😘😘😘😘🤗🤗🤗
Moguce je da se tijelo bori s nekom upalicom…imas neke druge simptome osim povisene temppa
Pa imam valunge..preznojavanje..moze biti da se tjelo bori da....imam i neko probadanje dolje jos...
Znas sta martina? Ne zelim ti ulijevat nadu il tak nesto...a i vidim da si ti snazna i pozitivna, ali mozda postoji mogucnost da je ipak uspjelo? Mislim postoji li? Moja kolegica s posla je krvarila 3 mj, tj. imala mengu prva 3 mj.trudnoce, nije ni znala da trudna...i to obilne menge...ne znam...ja vjerujem uvijek u čuda...tko zna
I ta probadanja i temperatura...sve mi to nekak mirisi na neko mozda cudo...ak te zivciram, slobodno reci al ja sam vjecni optimist :) jesi probala mozda test napravit jos jednom?
Sortiraj odgovore
Najstariji