Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • justagirl2201
    31. Kolovoz 2019. 18:29

Koliko krvaris dugo? I kojeg je intenziteta? Jesi bila kod ginica nakon onoga?

31. Kolovoz 2019. 18:29

tera_

tinchy-_-

tera_

tinchy-_-

I ja sam napravila bila kad su mi dan kasnile pa je bio neg .par dana nakon +.. tako daaaaaa nada umire zadnjaaaa💪🤞🤞🤞

Prosli ciklus je kasnilo 2dana, pa cekam sutra mengu po tome, iako cudnno mi da me tek grudi pocele bolit..

Ja držim fige da ne dođe sutra..i ti moraš i onda će bit tako💪🤗🤣

Hvala ti :)

Drzim fige da ne dode narednih 9 mjeseciiii 🤗🤗🤗🥰🥰🥰

31. Kolovoz 2019. 18:30

justagirl2201

Jako puno. Sa ugruscima. Od onda nisam. Rekla je da me nece gledat jer je beta mala a i krenula sam krvariti pa kao to je to. Imam.u utorak termin kontrolu

• justagirl2201

Moguce je da se tijelo bori s nekom upalicom...imas neke druge simptome osim povisene temp?

Mallla

Registrirala sam se samo još dok skontam kako se koristi 😂

url=https://lilypie.com]

31. Kolovoz 2019. 18:31

justagirl2201

5 dan danas

31. Kolovoz 2019. 18:31

Mallla

Registrirala sam se samo još dok skontam kako se koristi 😂

A daj stvarno????...joj hvala...😘😘😘😘🤗🤗🤗

31. Kolovoz 2019. 18:32

justagirl2201

Moguce je da se tijelo bori s nekom upalicom…imas neke druge simptome osim povisene temppa 

Pa imam valunge..preznojavanje..moze biti da se tjelo bori da....imam i neko probadanje dolje jos...

• justagirl2201
    31. Kolovoz 2019. 18:33

Znas sta martina? Ne zelim ti ulijevat nadu il tak nesto...a i vidim da si ti snazna i pozitivna, ali mozda postoji mogucnost da je ipak uspjelo? Mislim postoji li? Moja kolegica s posla je krvarila 3 mj, tj. imala mengu prva 3 mj.trudnoce, nije ni znala da trudna...i to obilne menge...ne znam...ja vjerujem uvijek u čuda...tko zna

• justagirl2201
    31. Kolovoz 2019. 18:35

I ta probadanja i temperatura...sve mi to nekak mirisi na neko mozda cudo...ak te zivciram, slobodno reci al ja sam vjecni optimist :) jesi probala mozda test napravit jos jednom? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.