Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    29. Kolovoz 2019. 22:16

Gea123

Cure, u zadnjih 10 mjeseci koliko pokusavamo nijednom nisam stigla ni do testa, razocaranje svaki put. Stigne ili ranije ili na vrijeme.. i svaki put sam plakala osim kad mi je pregledom ustanovljen anovulatorni ciklus. Al eto.. pokusavamo dalje i nadamo se najboljem..

Ehhh Gea tebi kad zakasni neće ti ni test trebat.... Bolje to nego ovo kad ne znaš ni kada trebaš dobit 😐
    Ali to je tako svatko svoju brigu brine, ja navijam da do 31.12 svi odemo na temu o trudnoći a ovdje budemo ppdrška novim curama. 

url=https://lilypie.com]

Mallla
    29. Kolovoz 2019. 22:22

Nekako svaki mjesec kako prođe smatram da sam korak bliže T, je da u ciklusu bude uspona i padova ali čvrsto vjerujem da će svanuti i ti dani. Tako je nekako bilo moje razmišljanje na porodu, ok boli i ne znam koliko će trajati ali ću u dogledno vrijeme u rukama imati smotuljak, tako je bilo a bit će i opet. 
    Malo što me inače izluđuje kao ovaj sada ciklus, ali ne dam se, ostajem pozitivna i čekam. Popila sam i taj aspirin jer nos mi se raspada koliko je otečen, o sinusima da ne pričam.... Eto toliko od mene.... Sutra je novi dan 😁

tera_
    30. Kolovoz 2019. 00:14

Evo ja sam dobila i pristic sa strane nosa,a nos isto curi kao i kod vas vidim, nemogu ga pipnut, ocito tek ulazim u pms...nadam se da sam u krivu jer ce onda ciklus bas potrajat :/

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

zvjezdica37
    30. Kolovoz 2019. 07:15

Gea123

Cure, u zadnjih 10 mjeseci koliko pokusavamo nijednom nisam stigla ni do testa, razocaranje svaki put. Stigne ili ranije ili na vrijeme.. i svaki put sam plakala osim kad mi je pregledom ustanovljen anovulatorni ciklus. Al eto.. pokusavamo dalje i nadamo se najboljem..

Uskoro ces krenut na folikulometrije pa ces vise znati sto se zbiva kod tebe...ovako mozes samo nagadjati....recimo kod mene trenutno nema ni pika niti temperatura ista pokazuje...takodjer sredinom mjeseca trebam vidjeti za nastavak stimulacije u ambulanti...

zvjezdica37
    30. Kolovoz 2019. 07:16

tera_

Evo ja sam dobila i pristic sa strane nosa,a nos isto curi kao i kod vas vidim, nemogu ga pipnut, ocito tek ulazim u pms…nadam se da sam u krivu jer ce onda ciklus bas potrajat :/

Ako te sta tjesi kod mene ni na vidiku pika nit bazalna sta pokazuje...urnebes od ciklusa ovaj mjesec sa svima nama🤭🤭🤦‍♀️

zvjezdica37
    30. Kolovoz 2019. 07:18

Sunčica5

Zvjezdice bas citam sto ste pisale o tim testovima.
    Meni su za sad pokazivali tocno, kad sad trudna a i kad nisam, bijel da bijeliji ne moze biti.
    Pa sad neznam sto bi, volim ih imati doma a opet kraja nema pisanju kad ih imam 😎

Cuj ako tebi odgovaraju i aki nemas problema sa crticama...navali👍👍👍🥳

zvjezdica37
    30. Kolovoz 2019. 07:20

Mallla

justagirl2201

Curke ja bih vas nest pitala, mozda netko zna odgovor :) danas mi je 11dc…u iščekivanju sam O…trebala bi bit 13 il 14 dan jer mi je prosli mj bila 13 dan. E sad ja i moj mužek smo ovaj mjesec jako aktivni i otkad mi je zavrsila vjestica akcijamo svaki dan…e sad…kad je mm prvi put radio spermiogram bio je los jer je apstinencija bila manje od jednog dana pa je bilo puno nepokretnih, smanjena plodnost itd.a kad je radio drugi dan apstinirali smo 3 dana i rezultat je bio super! Nije smanjena plodnost, puno spermića pokretnih dobrog oblika itd.znaci bez problema. Eee sad mene je strah da smo mi mozda potrosili dobre spermice i da treba neko vrijeme da se to napuni…jel to mit il ima smisla?? Ili da se prepustimo i kak se osjecamo pa sto bude…al danas sam usla u plodne dane pa vise ne znam sta da radim, dal da danas i sutra ne i onda akcija na 13dc il sve pustit Bozjoj volji i nasoj volji pa kak bude…jel netko čitao ili zna nešto o tome? Hvalaaaa 😍

Sve sam bliže tvrdnji da se treba prepustiti. U mom slučaju se to pokazalo kao dobitno. Što ja planiram i nagađam to bude ćorak što pustim da ide kako ide sve se složi. Evo neznam ako ti je Mužić spreman za dogovore radite svako 2 ili 3 dana ako nije tj ako mu je to stres onda nemojte. Kod mene dogovori ne prolaze

Muskarci te dogovore dozivljavaju kao nesto umjetno i porazavajuce...radje odradim u svom stilu malo oko njega...moze i dogovor ali rijetko

Mallla
    30. Kolovoz 2019. 07:22

Jutrooo! Sinoć aspirin, jutros dok se brišem malo krvi jeeej stiže M. PMS nemam nikakav al se ni ne bunim, neka gđa dođe da idemo nanovo 😀

Sunčica5
    30. Kolovoz 2019. 07:31

Malla ma daj bas sam vjerovala da je kod tebe to to.
    Dobro stvar je (ako vec nije T) da ti se nije ciklus puno oduzio.
    Necu onda te one step, cak mislim da sam ih samo jednom narucila. 

“Nebo strpljive voli.”

• Gea123
    30. Kolovoz 2019. 08:29

Malla- Da, kod mene sve kraci ciklusi sto isto nije dobro, starim 🤪 Nekako se i ja nadam da cemo sve do kraja god na nove teme 😊
    Zvjezdice- da, od sljedeceg ciklusa krecem. Ne znam, mozda su lose jajne stanice u cemu mi izazivanje ovulacije nece pomoci, ali dobro, vidjet cemo

Gea123

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.