Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Gea123
    29. Kolovoz 2019. 12:56

Moze to i na Sv Duhu. Ima broj na netu, treba nazvat i narucit se i na taj dan doc ujutro s uputnicom. 

Gea123

• Gea123
    29. Kolovoz 2019. 12:57

https://www.kbsd.hr/Ginekologija-Laboratorij-za-humanu-reprodukciju

Gea123

• Gea123
    29. Kolovoz 2019. 13:01

Isprike na 3 posta na istu temu. Uglavnom, mm je u 5 mj radio spermiogram na sv duhu. Muslim da je cekao mjesec dana na termin. Nalaz je bio za tjedan dana s tim da je on radio i bakteriološki. Na linku je broj koji nazoves i daju ti termin. Rijetko se javljam, ali pomalo vas pratim.
    Martina1982 bas sam se rastuzila kad sam vidjela da se nije odrzala trudnoca, zaista ti zelim svu srecu, kao i ostalima na temi 😘

Gea123

Breskva
    29. Kolovoz 2019. 13:12

Ma ja neznam vise sta da mislim,sve mi je tako bezveze...jucer temp 36.80 danas 36.75
    Nije skocila i dalje preko 37.0 jos nijednom,tako da sad pocinjem i zabrijavat dali sam uopce imala ovulaciju 😑
    Bas sam bezveze,evo slika testa jucer su ova prva 2,a ova dole od danas

https://ibb.co/zFGkrdH

... ni jedan nije bas prvi urin,posto inace stalno se dizem piskiti po noci barem 2 ako ne i 3 puta cijeli zivot tako da neznam ni kad mi je “ prvi “ urin
    Od simptoma napuhanost,boluckanje dole ispod pupka kao da krvarim prvi dan taj osjecaj,samo me cice bole sto nikad nisu sto mi je dalo neku nadu,iscjedak bijelo vodenasto... kakve sam srece jos ce doc i ranije ☹️

• anaid
    29. Kolovoz 2019. 13:21

Curke, odlucila.sam da budem mjerila bazalnu.. sad sam par dana ispod pazuha, vrtim se oko 36.7 pa 36.5 pa danas 36.8 i onda vidim negde da se ne mjeri pod pazuhom nek bas ispod jezika... di mjerite?
    Usporedbe radi danas pazuh 36.8 a ispod jezika 37.1..  to se zagrijavam kad dode M da krenem u normalan ciklus 😂😂

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

29. Kolovoz 2019. 13:46

Breskva

Ma ja neznam vise sta da mislim,sve mi je tako bezveze…jucer temp 36.80 danas 36.75
    Nije skocila i dalje preko 37.0 jos nijednom,tako da sad pocinjem i zabrijavat dali sam uopce imala ovulaciju 😑
    Bas sam bezveze,evo slika testa jucer su ova prva 2,a ova dole od danas

https://ibb.co/zFGkrdH

… ni jedan nije bas prvi urin,posto inace stalno se dizem piskiti po noci barem 2 ako ne i 3 puta cijeli zivot tako da neznam ni kad mi je “ prvi “ urin
    Od simptoma napuhanost,boluckanje dole ispod pupka kao da krvarim prvi dan taj osjecaj,samo me cice bole sto nikad nisu sto mi je dalo neku nadu,iscjedak bijelo vodenasto… kakve sam srece jos ce doc i ranije ☹️

Nis ima jos 4 dana vremena pa ces vidit. Nije tak losa tempica. Al definitivno ako slucajno dode ovaj ciklus onda od sljedeceg zapisuj tem.u aplikaciju ili na papir. Drzim 🤞 da ne dode i da bude ipak.➕

29. Kolovoz 2019. 13:48

anaid

Curke, odlucila.sam da budem mjerila bazalnu.. sad sam par dana ispod pazuha, vrtim se oko 36.7 pa 36.5 pa danas 36.8 i onda vidim negde da se ne mjeri pod pazuhom nek bas ispod jezika… di mjerite?
    Usporedbe radi danas pazuh 36.8 a ispod jezika 37.1.. to se zagrijavam kad dode M da krenem u normalan ciklus 😂😂

Ja mjerim oralno ispod jezika da. Svaka zena je drugacija. Samo pazi na bilo koji nacin da krenes mjeriti moras nastaviti kroz cijeli ciklus. Nema mijenjanja tokom ciklusa nacine mjerenja. 😉. I najbolje ti je vec od prvog dana M krenut. 

• anaid
    29. Kolovoz 2019. 14:32

Tak sam i planirala, ovo sad cisto da steknem naviku par dana dok ne dode... ali sad sam se tjedan dana ufurala pa vec bi se i mogla pojavit 😂😂😂
    Budem se prebacila ispod jezika, ajde nek mi bude 🤣🤣

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

Mallla
    29. Kolovoz 2019. 15:53

Evo ovako danas je moj 37dc ako se ne varam. M JOŠ NEMA! S tim da će kao sutra doć.
    Temp. Pod rukom se neumorno drži na 37.1 a vaginalno 37.45 što je ukupno više nego inače. Testovi kažu nisi trudna i ja im 90% vjerujem, onih 10% je moje neumorno nadanje i oni kinezi što su davali neke sjene i sjenice. Al tih 10% je onako dio mene koji nikad ne umire 😂😂
    Ono što je moja dvojba, pitanje ili što već je to da bi ja rado popila aspirin jer me prehlada gazi punim, ali svi znamo da aspirin razrjeđuje krv. E sad on možr ubrzat dolazak M, a s druge strane šta ako sam nekim čudom T. Evo pojma nemam što naapravit. 
    Al nikad s većim nestrpljenjem nisam čekala M. Ozbiljno mislim da nisam T i da se nebo odlučilo malo zafrkavat moju glavicu..... Šta da radim 😮🙄😣 uff
    Ako ništa bar mi na poslovnom planu ide 😀 

url=https://lilypie.com]

Mallla
    29. Kolovoz 2019. 15:55

Zaboravila sam dodati da me danas toliko jako na poslu zabolilo da sam mislila da će pljusnit iz mene, trčala po uložak i stavila ga... A ipak ništa. Evo luda dibi dus. 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.