Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    30. Kolovoz 2019. 11:42

točkicaa

Ajme bas ti je sve izbrkano bilo, malo gore malo dolje..
    A moja nije bas takva poslje ovulacije je skočila samo na 36.5 i tako stoji već 4 dan.. nista se ne penje gore, a to mi je nesta malo. Viditi ćemo, neću se bas previše nadati

Zato sam ti stavila svoj graf da usporedis sa svojim. Svaka zena ima drugaciju tempicu. Ti mozes imati nisku a netko visu. Znas. Daj da vidimo graf? 

tera_
    30. Kolovoz 2019. 11:45

Fever

Cure ja danas trebala dobiti i osjetim nesto, odem na wc kad ono iscjedak bijeli, napravim test i
    https://ibb.co/Db4D84c

Cestitam :))))

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

30. Kolovoz 2019. 11:49

Fever

Cure ja danas trebala dobiti i osjetim nesto, odem na wc kad ono iscjedak bijeli, napravim test i
    https://ibb.co/Db4D84c

Aaaaaaaaa superrrrrrr....cestitammm....vidi se crticaaaaaa finoooo 🤗🤗🤗🤗🤗

Fever
    30. Kolovoz 2019. 11:49

Hvala, jos uvijek ne vjerujem da je pozitivno! Bas sam nekako cudna sama sebi bila ovaj mjesec, jos ova viroza...

It’s a baby boy💙

• anaid
    30. Kolovoz 2019. 11:50

Bravoooo evo jos jedan + za kraj mjeseca 🤩🤩 cestitam 😍

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

30. Kolovoz 2019. 11:51

Fever

Hvala, jos uvijek ne vjerujem da je pozitivno! Bas sam nekako cudna sama sebi bila ovaj mjesec, jos ova viroza…

Hahhaha vis neke zenice se prehlade u T jer ima padne imunitet. Sad fino polako. I bit ce sve u redu. 😎😉

vuky
    30. Kolovoz 2019. 11:57

Meni pred par tjedana mamina prijateljica govori kako je poslje druge kceri pobacila, jer nije htjela bebu, pa je onda ko “jedva” dobila drugu kcer... i to mi ko ono normalno prica... kao pomalo, biti ce kod vas... a u meni sve zakuhalo... poludim i rastuzim se na to... a mi koje bi sve dale za bebu, nikako... grrrrr... 
    ali biti ce, nama ce doci nasa posebna bebica u pravom trenutku...

A ne znam, da ce bas kasniti 9mj, nekako mislim da bi 12d po O bar bila sjenica na onom testu? ako ne dode do pon cu u ljekarnu po test... nikakvih simptoma ni pms-a niti eventualne trudnoce....u biti tu i tamo mi
    ko zatitra nesto u donjem dijelu trbuha, ali to nebi povezala sa trudnocom... 

zvjezdica37
    30. Kolovoz 2019. 12:03

Fever

Hvala, jos uvijek ne vjerujem da je pozitivno! Bas sam nekako cudna sama sebi bila ovaj mjesec, jos ova viroza…

Cestitam nek je zivo i zdravo🥳🥳🥳🤩🤩🤩😁🥰🥰

Fever
    30. Kolovoz 2019. 12:06

Jao hvala zenice♥️♥️♥️

It’s a baby boy💙

zvjezdica37
    30. Kolovoz 2019. 12:06

vuky

Meni pred par tjedana mamina prijateljica govori kako je poslje druge kceri pobacila, jer nije htjela bebu, pa je onda ko “jedva” dobila drugu kcer… i to mi ko ono normalno prica… kao pomalo, biti ce kod vas… a u meni sve zakuhalo… poludim i rastuzim se na to… a mi koje bi sve dale za bebu, nikako… grrrrr…
    ali biti ce, nama ce doci nasa posebna bebica u pravom trenutku…

A ne znam, da ce bas kasniti 9mj, nekako mislim da bi 12d po O bar bila sjenica na onom testu? ako ne dode do pon cu u ljekarnu po test… nikakvih simptoma ni pms-a niti eventualne trudnoce….u biti tu i tamo mi
    ko zatitra nesto u donjem dijelu trbuha, ali to nebi povezala sa trudnocom…

Mislim da 12 .dan treba vec biti crtica ako je sve pravilno i pogotovo ako su i menge uredne.ja sam svoj dobitni test uradila 4dana ranije i bio je jasno pozitivan.Ciklusi 28-29dana

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.