Ajme bas ti je sve izbrkano bilo, malo gore malo dolje..
A moja nije bas takva poslje ovulacije je skočila samo na 36.5 i tako stoji već 4 dan.. nista se ne penje gore, a to mi je nesta malo. Viditi ćemo, neću se bas previše nadati
Zato sam ti stavila svoj graf da usporedis sa svojim. Svaka zena ima drugaciju tempicu. Ti mozes imati nisku a netko visu. Znas. Daj da vidimo graf?
Cure ja danas trebala dobiti i osjetim nesto, odem na wc kad ono iscjedak bijeli, napravim test i
https://ibb.co/Db4D84c
Cestitam :))))
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Cure ja danas trebala dobiti i osjetim nesto, odem na wc kad ono iscjedak bijeli, napravim test i
https://ibb.co/Db4D84c
Aaaaaaaaa superrrrrrr....cestitammm....vidi se crticaaaaaa finoooo 🤗🤗🤗🤗🤗
Hvala, jos uvijek ne vjerujem da je pozitivno! Bas sam nekako cudna sama sebi bila ovaj mjesec, jos ova viroza...
It’s a baby boy💙
Bravoooo evo jos jedan + za kraj mjeseca 🤩🤩 cestitam 😍
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Hvala, jos uvijek ne vjerujem da je pozitivno! Bas sam nekako cudna sama sebi bila ovaj mjesec, jos ova viroza…
Hahhaha vis neke zenice se prehlade u T jer ima padne imunitet. Sad fino polako. I bit ce sve u redu. 😎😉
Meni pred par tjedana mamina prijateljica govori kako je poslje druge kceri pobacila, jer nije htjela bebu, pa je onda ko “jedva” dobila drugu kcer... i to mi ko ono normalno prica... kao pomalo, biti ce kod vas... a u meni sve zakuhalo... poludim i rastuzim se na to... a mi koje bi sve dale za bebu, nikako... grrrrr...
ali biti ce, nama ce doci nasa posebna bebica u pravom trenutku...
A ne znam, da ce bas kasniti 9mj, nekako mislim da bi 12d po O bar bila sjenica na onom testu? ako ne dode do pon cu u ljekarnu po test... nikakvih simptoma ni pms-a niti eventualne trudnoce....u biti tu i tamo mi
ko zatitra nesto u donjem dijelu trbuha, ali to nebi povezala sa trudnocom...
Hvala, jos uvijek ne vjerujem da je pozitivno! Bas sam nekako cudna sama sebi bila ovaj mjesec, jos ova viroza…
Cestitam nek je zivo i zdravo🥳🥳🥳🤩🤩🤩😁🥰🥰
Meni pred par tjedana mamina prijateljica govori kako je poslje druge kceri pobacila, jer nije htjela bebu, pa je onda ko “jedva” dobila drugu kcer… i to mi ko ono normalno prica… kao pomalo, biti ce kod vas… a u meni sve zakuhalo… poludim i rastuzim se na to… a mi koje bi sve dale za bebu, nikako… grrrrr…
ali biti ce, nama ce doci nasa posebna bebica u pravom trenutku…
A ne znam, da ce bas kasniti 9mj, nekako mislim da bi 12d po O bar bila sjenica na onom testu? ako ne dode do pon cu u ljekarnu po test… nikakvih simptoma ni pms-a niti eventualne trudnoce….u biti tu i tamo mi
ko zatitra nesto u donjem dijelu trbuha, ali to nebi povezala sa trudnocom…
Mislim da 12 .dan treba vec biti crtica ako je sve pravilno i pogotovo ako su i menge uredne.ja sam svoj dobitni test uradila 4dana ranije i bio je jasno pozitivan.Ciklusi 28-29dana
Sortiraj odgovore
Najstariji