Napravila sam test jutros s prvim urinom samo da ga potrosim i bjeli se ko snijeg naravno..nadam se da ce ubrzo procurit da me nemuci,temp sam zaboravila odmah izmjerit da vidim jel u padu, maloprije je bila 36.8, tako da je vjerojatno u padu :)
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Ovih dana ko da smo se dogovorile s cudnim ciklusima i dolaskom M... evo nakon 42 dana prijavljujem dolazak, ovaj puta s veseljem 😂😂😂..
Odmah sam ujutro posumnjala dok je temp s jucerasnjih 36.8 danas 36.3
Odem na wc nista, reko nemoguce, uzmem stapic za usi da provjerim situaciju unutra hahaha i kad ono evo tragova, juhuuuu 🤣🤣🤣
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Ne mogu vjerovat da nam mahom šteka ciklus. Dakle jitros kod mene tragovi kod brisanja a sada ništa, 0 bodova ni na ulošku ni kod brisanja pa valjda će i toku dana ili vikenda.... Poveselila sam se pre rano da je stigla.... Koja zamantana priča. Ide mi iskreno na živce
url=https://lilypie.com]
I jos jutros me je tako rastuzila i naljutila izjava moje jetrve koja ima 3djece, najmladi napunio godinu dana kako kad je saznala za njega da jeje trudna razmisljala je mjesec dana o abortusu jer kao sta ce joj jos jedno i to sve prica dok ga drzi u rukama...ja to nemogu shvatit ni pomislit a kamoli da takvo sto prica okolo..fujjj... i onda vjecno pitanja: zasto takvi ostaju trudni, dobivaju djecu???a mi koji cekamo,brojimo,strepimo svaki dan nista!!!
Kbc St
Ne mogu vjerovat da nam mahom šteka ciklus. Dakle jitros kod mene tragovi kod brisanja a sada ništa, 0 bodova ni na ulošku ni kod brisanja pa valjda će i toku dana ili vikenda…. Poveselila sam se pre rano da je stigla…. Koja zamantana priča. Ide mi iskreno na živce
Kad si zadnji test radila?
Kbc St
I jos jutros me je tako rastuzila i naljutila izjava moje jetrve koja ima 3djece, najmladi napunio godinu dana kako kad je saznala za njega da jeje trudna razmisljala je mjesec dana o abortusu jer kao sta ce joj jos jedno i to sve prica dok ga drzi u rukama…ja to nemogu shvatit ni pomislit a kamoli da takvo sto prica okolo..fujjj… i onda vjecno pitanja: zasto takvi ostaju trudni, dobivaju djecu???a mi koji cekamo,brojimo,strepimo svaki dan nista!!!
Ajme uzas...nemrem vjerovati da to moze izaci iz ustiju jedne majke. Fuj...i to jos kaze pred tobom koji zelite djecu i borite sa da ih imatr i uz to prozivljavate svasta. Isto pitanje se i ja pitam svakodnevno ali eto nazalost tako je....
Ovih dana ko da smo se dogovorile s cudnim ciklusima i dolaskom M… evo nakon 42 dana prijavljujem dolazak, ovaj puta s veseljem 😂😂😂..
Odmah sam ujutro posumnjala dok je temp s jucerasnjih 36.8 danas 36.3
Odem na wc nista, reko nemoguce, uzmem stapic za usi da provjerim situaciju unutra hahaha i kad ono evo tragova, juhuuuu 🤣🤣🤣
Znam kako ti je.👍👍👍😂 Nek je ona dosla. Taman kad zavrsi akcijanje 😉😎
Ne mogu vjerovat da nam mahom šteka ciklus. Dakle jitros kod mene tragovi kod brisanja a sada ništa, 0 bodova ni na ulošku ni kod brisanja pa valjda će i toku dana ili vikenda…. Poveselila sam se pre rano da je stigla…. Koja zamantana priča. Ide mi iskreno na živce
Joj vjerujem ti....hmm..necu nis komentirati...☺️..ajd cekamo jos koji dan 😘
Ja mislim da je meni ovaj ciklus anoovulacijski po temperaturi 🥺
Ali dobro takav je mjesec očito, nadati ćemo se u idućem ☺️🙏🏻
Evo ti link mog anoovulacijskog ciklusa.
https://ibb.co/8M1ZPFS
Cure ja danas trebala dobiti i osjetim nesto, odem na wc kad ono iscjedak bijeli, napravim test i
https://ibb.co/Db4D84c
It’s a baby boy💙
Sortiraj odgovore
Najstariji