Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    coco
    29. Kolovoz 2019. 16:27

Mallla  stvarno cudno, valjda bi trebali testici vec pokazati da je T, nadam se da ces to brzo rasplesti sta god da se dogodilo, vec te predugo drzi u neizvjesnosti
    Ja trebam dobiti u utorak, nismo bas pokrili sve dane ali ipak 🤞

zvjezdica37
    29. Kolovoz 2019. 16:30

Mallla

Zaboravila sam dodati da me danas toliko jako na poslu zabolilo da sam mislila da će pljusnit iz mene, trčala po uložak i stavila ga… A ipak ništa. Evo luda dibi dus.

Zeza te ciklus...meni su konacno stigli kinezi koje cu neumorno mociti.Moj peak nije bas blizu,pa se bacam na daljnje piskanje i osluskivanje.
    Defibitivno cudan mjesec za puno od vas-nas🤭😊😊

vuky
    29. Kolovoz 2019. 16:38

takav mjesec... cudan...

malla- ces ponoviti sutra test onda?

ja cu se prisiliti cekati kasnjenje za ponoviti test... ali sve mi je nekako cudno... ili se nesto zbrckalo... ili cu dobiti m bez ikakvog pms-a....

29. Kolovoz 2019. 16:47

Mallla

Evo ovako danas je moj 37dc ako se ne varam. M JOŠ NEMA! S tim da će kao sutra doć.
    Temp. Pod rukom se neumorno drži na 37.1 a vaginalno 37.45 što je ukupno više nego inače. Testovi kažu nisi trudna i ja im 90% vjerujem, onih 10% je moje neumorno nadanje i oni kinezi što su davali neke sjene i sjenice. Al tih 10% je onako dio mene koji nikad ne umire 😂😂
    Ono što je moja dvojba, pitanje ili što već je to da bi ja rado popila aspirin jer me prehlada gazi punim, ali svi znamo da aspirin razrjeđuje krv. E sad on možr ubrzat dolazak M, a s druge strane šta ako sam nekim čudom T. Evo pojma nemam što naapravit.
    Al nikad s većim nestrpljenjem nisam čekala M. Ozbiljno mislim da nisam T i da se nebo odlučilo malo zafrkavat moju glavicu….. Šta da radim 😮🙄😣 uff
    Ako ništa bar mi na poslovnom planu ide 😀

Joj bas te zeza...gle meni je malo cudno da ti je tak velika tempica i da nije u padu. E sad jel od prehlade ili sta vec? Al izgleda ko T u testovi negativni. 🤔. Aspirin..moja boljka...e sto se njega tice ne znam..da popis prije neki paracetamol mozda? 

29. Kolovoz 2019. 16:47

vuky

takav mjesec… cudan…

malla- ces ponoviti sutra test onda?

ja cu se prisiliti cekati kasnjenje za ponoviti test… ali sve mi je nekako cudno… ili se nesto zbrckalo… ili cu dobiti m bez ikakvog pms-a….

👍👍👍👍🤞🤞🤞🤞

29. Kolovoz 2019. 16:48

zvjezdica37

Mallla

Zaboravila sam dodati da me danas toliko jako na poslu zabolilo da sam mislila da će pljusnit iz mene, trčala po uložak i stavila ga… A ipak ništa. Evo luda dibi dus.

Zeza te ciklus…meni su konacno stigli kinezi koje cu neumorno mociti.Moj peak nije bas blizu,pa se bacam na daljnje piskanje i osluskivanje.
    Defibitivno cudan mjesec za puno od vas-nas🤭😊😊

Hhhh izgleda da je svima ovaj ciklus neki cudan stvarno 🥴🤭...sam ti piski trakice nema veze...cisti da vidis sta je i kad...

tera_
    29. Kolovoz 2019. 16:53

Mallla

I ja mislim da me ciklus zeza, iako moja m joj ne kasni..ali grudi tek pocele malko zatezat, bt bila jutros 36.9.. oces sutra ponavljat test ili ces kod gin?

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

zvjezdica37
    29. Kolovoz 2019. 17:20

Takodjer i kod mene kao i kod Mallle testovi na T bacaju sjenu
    Ja sam na 13dan ciklusa...sto dalje reci🤦‍♀️🤷‍♀️

• justagirl2201
    29. Kolovoz 2019. 17:27

Curke ja bih vas nest pitala, mozda netko zna odgovor :) danas mi je 11dc...u iščekivanju sam O...trebala bi bit 13 il 14 dan jer mi je prosli mj bila 13 dan. E sad ja i moj mužek smo ovaj mjesec jako aktivni i otkad mi je zavrsila vjestica akcijamo svaki dan...e sad...kad je mm prvi put radio spermiogram bio je los jer je apstinencija bila manje od jednog dana pa je bilo puno nepokretnih, smanjena plodnost itd.a kad je radio drugi dan apstinirali smo 3 dana i rezultat je bio super! Nije smanjena plodnost, puno spermića pokretnih dobrog oblika itd.znaci bez problema. Eee sad mene je strah da smo mi mozda potrosili dobre spermice i da treba neko vrijeme da se to napuni...jel to mit il ima smisla?? Ili da se prepustimo i kak se osjecamo pa sto bude...al danas sam usla u plodne dane pa vise ne znam sta da radim, dal da danas i sutra ne i onda akcija na 13dc il sve pustit Bozjoj volji i nasoj volji pa kak bude...jel netko čitao ili zna nešto o tome? Hvalaaaa 😍

vuky
    29. Kolovoz 2019. 17:35

Koliko sam ja citala o tome, neka istrazivanja govore da je najbolje imati odnose svaki drugi dan, pa ako vec za spermiogram traze apstinencju od 3 dana, napravite i vi 2 dana pauzu, pa 13dc i 14dc ako je tada O? iako i mi zeznemo sa tim pa nemamo bas pauze... nekako mislim, jedan je dosta, kad se sve poslozi, spojiti ce se :D 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.