Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zvjezdica37
    29. Kolovoz 2019. 20:46

Sunčica5

A svasta nesto u grupi, stvarno cudni ciklusi
    Ja prijavljujem dolazak M, bas mi je ova tesko pala jer sam se bas nadala

😏🤷‍♀️Ah dobro poznat osjecaj....bas mi je zao...ja se nadam kao uvijek i onda kad krene pms krene i novo razocarenje i frustracija😣
    Jel jos uvijek pratis bazalnu i trakice...

Sunčica5
    29. Kolovoz 2019. 21:00

Zvjezdice bazalnu ne ali trakice pisam, mogla bi opet i tempicu mjeriti.
    Da, taj grozni osjecaj kad se ne mozes ni nadati 😔
    Ovaj mjesec ulovila pik, super pokrili i veliko nista.
    Moram naruciti trakice i lh i hcg. Hcg bi uzela ove najosjetljivije a kako narucujem s ebaya, nigdi nisam nasla koje su osjetljivosti.

“Nebo strpljive voli.”

zvjezdica37
    29. Kolovoz 2019. 21:04

Sunčica5

Moram naruciti trakice i lh i hcg. Hcg bi uzela ove najosjetljivije a kako narucujem s ebaya, nigdi nisam nasla koje su osjetljivosti.

Pripazi kod kineza i testova hcg jer ostavljaju sjene..evo ja imam recimo sjenu na 10 osjetljivosti ali sam tek pred ovulaciji...ima jos tako iskustava ovdje ...ja bih bila jako oprezna ako ces sa e baya naruciti.
    Pa mora ti negsjw pisati koje je osjetljivosti.ali za pravi rezultat toplo preporucam test iz ljekarne

vuky
    29. Kolovoz 2019. 21:07

_tera jos je to ranije i nije sa jutarnjim pa cu se ja jos malo nadati i za tebe i za mene... vidjela sam test, negativan, ali opet kazem, ne znam do koje je to osjetljivosti, 10 ili 25? 
    ti bi isto sutra trebala dobiti?
    al kuzim te, moj je jucer bio negativan, onaj iz mullera, trakica, osjetljivost od 25, to mi je bilo 12 dana od O mislim... sutra bi trebala doci... a ni jedan simptom jos nemam... pa se zasad jos nadam... ako ne dode cu u pon raditi novi test ....

tera_
    29. Kolovoz 2019. 21:12

vuky

_tera jos je to ranije i nije sa jutarnjim pa cu se ja jos malo nadati i za tebe i za mene… vidjela sam test, negativan, ali opet kazem, ne znam do koje je to osjetljivosti, 10 ili 25?
    ti bi isto sutra trebala dobiti?
    al kuzim te, moj je jucer bio negativan, onaj iz mullera, trakica, osjetljivost od 25, to mi je bilo 12 dana od O mislim… sutra bi trebala doci… a ni jedan simptom jos nemam… pa se zasad jos nadam… ako ne dode cu u pon raditi novi test ….

Kod mene sve isto tako... osjetljivost je 25.. i meni ako zakasni pravit cu ponovno test..

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

Sunčica5
    29. Kolovoz 2019. 21:22

Zvjezdice bas citam sto ste pisale o tim testovima.
    Meni su za sad pokazivali tocno, kad sad trudna a i kad nisam, bijel da bijeliji ne moze biti.
    Pa sad neznam sto bi, volim ih imati doma a opet kraja nema pisanju kad ih imam 😎

“Nebo strpljive voli.”

• Gea123
    29. Kolovoz 2019. 21:34

Cure, u zadnjih 10 mjeseci koliko pokusavamo nijednom nisam stigla ni do testa, razocaranje svaki put. Stigne ili ranije ili na vrijeme.. i svaki put sam plakala osim kad mi je pregledom ustanovljen anovulatorni ciklus. Al eto.. pokusavamo dalje i nadamo se najboljem..

Gea123

Mallla
    29. Kolovoz 2019. 22:10

justagirl2201

Curke ja bih vas nest pitala, mozda netko zna odgovor :) danas mi je 11dc…u iščekivanju sam O…trebala bi bit 13 il 14 dan jer mi je prosli mj bila 13 dan. E sad ja i moj mužek smo ovaj mjesec jako aktivni i otkad mi je zavrsila vjestica akcijamo svaki dan…e sad…kad je mm prvi put radio spermiogram bio je los jer je apstinencija bila manje od jednog dana pa je bilo puno nepokretnih, smanjena plodnost itd.a kad je radio drugi dan apstinirali smo 3 dana i rezultat je bio super! Nije smanjena plodnost, puno spermića pokretnih dobrog oblika itd.znaci bez problema. Eee sad mene je strah da smo mi mozda potrosili dobre spermice i da treba neko vrijeme da se to napuni…jel to mit il ima smisla?? Ili da se prepustimo i kak se osjecamo pa sto bude…al danas sam usla u plodne dane pa vise ne znam sta da radim, dal da danas i sutra ne i onda akcija na 13dc il sve pustit Bozjoj volji i nasoj volji pa kak bude…jel netko čitao ili zna nešto o tome? Hvalaaaa 😍

Sve sam bliže tvrdnji da se treba prepustiti. U mom slučaju se to pokazalo kao dobitno. Što ja planiram i nagađam to bude ćorak što pustim da ide kako ide sve se složi. Evo neznam ako ti je Mužić spreman za dogovore radite svako 2 ili 3 dana ako nije tj ako mu je to stres onda nemojte. Kod mene dogovori ne prolaze

url=https://lilypie.com]

Mallla
    29. Kolovoz 2019. 22:12

crnerupe

Nema me jedan puni dan i ostanem u soku. Prvo toliko srece i onda mi se izokrene svijet kad procitam sto su prosle Martina1982 i Lady33i pocela sam plakati. Toliko zelje,snage i borbe vec tako dugo nisam vidjela kod nekoga kao kod tebe Martina i mislim da bi na tvome mjestu bila negdje na Jankomiri vjerojatno i zelim ti od sveg srca da te ginekologinja posalje na sve pretrage,moja sestra je prije 2 mjeseca drugi put prosla kroz spontani i doktorica ju sama salje na sve pretrage od hormona,pa krv da nije trombofilija ili nesto i stvarno se nadam da ces sto prije krenuti sa pretragama jer mora postojati jos nesto u svemu tome!
    Lady drzim fige da sve bude u redu,samo lezi i minimalno se naprezi,dat ce Bog da sve bude dobro!
    Mallla drzim fige da se pojavi plus
    Terra iako si postala maloprije test ja se ipak nadam da se nesto skriva i da ce se uskoro pokazati kroz neko kratko vrijeme🙈
    Kako ste mi inace? Evo ja malo dosla k sebi,temperatura popustila,grlo je malo bolje iako jos boli, a vec treci dan pijem antibiotik i spremna sam na to da ce iduci mjesec opet kasniti jer sam na ovom antibiotiku ali onda valjda kad to prode krecem u lov na bebu 🙈
    Martina1982 a mozda ti cekas sve nas ovdje pa cemo se nekako uskladiti i bit ce kolektivno radanje? Nikad ne znas 😂
    Sve u svemu drzite mi se ja samo sebi ponovim par puta kad mi je tesko izreku: Bog ti nikada nece dati tezi kriz od onoga koji mozes nositi! I pomogne mi.
    Saljem vam ogromne zagrljaje za hrabrost i snagu i puno 😘😊

Hvala za lipe želje, doć će jednom taj plus samo ovaj put ne. Nadam se da curim sutra ko velika.... Samo da krene novi ciklus. 
    Pozitivno razmišljaš i uvijek sebi treba pričati pozitivno, to nas gura naprijed. Ja sebi kažem ok sad nije pravo vrijeme očito, glavu gore idemo dalje. 

Mallla
    29. Kolovoz 2019. 22:14

Sunčica5

Sunčice s ebaya su ti najčešće 10ml/u one step nemoj, ove druge ok. Meni se već više puta one step pokazao lošim. 
    Kod tebe se novo kolo zavrtilo, čak sam trenutno malo ljubomorna jer ubi me ovo čekanje u prazno. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.