Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • EmilijaJ
    28. Kolovoz 2019. 21:48

Martina1982

EmilijaJ

Martina1982

Sunčica5

JoojMartina bas mi je zao 💞
    Nismo mi ni svijesne koliko mozemo izdrzati.
    Ti imas trombofiliju ako sam dobro zapamtila?!
    Ja sam imala isto biokemijske, nesto smeta implataciji a neznam jel trombofilija ili sta.

LadyDali su ti rekli da smanjis heparin dok imas krvarenje?

Ja sam u fazi cekanja M, boli me jako, a iscjedak kao da su plodno dani, bez mirisa mljecno sluzasto.

Da trombofiliji i prestala sam piti aspirin nakon onog ciklusa i krvarenja sta sam zavrsila u bolnici ako se sjecas. E sad da li je tome uzrok sta se smeta implatanciji. Ne znam. Al otvorena sam za sve. Ako treba pocet cu ga opet piti. Al eto vidit cemo. Da obicno to mljecno zna biti pred M. Zanimljivo je da sam ja od O do sad imala neki bijelo suhi mokri iscjedak…..

Matina1982 kako sam jos novija ovdje sad sam sluzila da imas trombofiliju, meni je kolegica s posla imala i znam da je pricala da je primala neke inekcije u vrijeme pmodnih dana + je kroz cijelu trudnocu primala iste. 298 inekcija je primila kroz 9mj i sad ima deckica 2 godine starog🙏💕gubila je tri trudnoce i u 4 je uspijela. Ako zelis mogu ju pitat sta je sve prosla i kakve inekcije je primala

Evo ovo ti je moj nalaz od pretrage
    https://ibb.co/s2kKb2X
    Mozes ju pitat da slobodno kako je i sta prosla.

Joj zeno prvo da ti kazem da ti se divim🙏treba tu zivaca i zivaca😥ostala sam posramljena sto ja panicarim i dramim a izgubila sam dvije trudnoce na pocetku, a sta si ti sve prosla a tolika pozitiva u tebi. Divim ti se.
    Ja sam se cula sad s njom rekla sam joj za tvoju pricu i nalaz. Uglavnom ona je isla na milion pretraga i u par bolnica i koad par privatnih doktora. Svi su joj davali samo aspirin . Nije nikad tako prokrvarila od njih ali joj nisu nesto extra pomagali. Dok joj nije jedan doktor rekao da ode kod hematologa na pregled i da isprica da zeli dijete. Tamo su joj dali Clexane za razrjedivanje krivi i to su skupe injekcije i zato ide preko hematologa i Pegasis za smanjivanje trombocita, sve joj je dao hematolog. Do 26tj trunoce je pila jedan aspirin i svaki dan je primala dvije inekcije jednu Pegasis i jednu Clexane. Ona je prosla milion stvari tako da bi ti ja dala svoj broj telefona ako zelis pa da me mozes pitati kaj god zelis ja joj prosljedim upit, ili mozemo i ovako kako god to bi pase. Rekla je da doktori samo pisu aspirine i da nemaju pojma  tek joj je hematolog pomogao. 

• EmilijaJ
    28. Kolovoz 2019. 22:20

Martina1982 i sad me zvala samo da mi kaze sa je 4mj prije trudnoce pila clexane i onda je isla na trudnocu i sve je ispalo super iz prve sa svim tim

Mallla
    28. Kolovoz 2019. 22:42

Tera navijam za tebe. ❤️ Ja isto imam bjeli iscjedak čak malo rastezljiv, ali mislim da sam za vikend crvena. Plus opako me drma prehlada a nadam se da me neće baš skljokati. 

url=https://lilypie.com]

• Lady33
    29. Kolovoz 2019. 06:25

Sunčica5

Ja sam imala isto biokemijske, nesto smeta implataciji a neznam jel trombofilija ili sta.

Ja sam u fazi cekanja M, boli me jako, a iscjedak kao da su plodno dani, bez mirisa mljecno sluzasto.

Nisu mi nista rekli sve koristim isto samo mi povecali duphaston na 3x2 i dobila neke tablete za bakterije imam ih puno u urinu. Sad sam ustala i na wc nema vise svjeze krvi al ima ogromno puno ono tamno smedjeg kao pred kraj menstruacije bas velike kolicine ja mirujem odmaram ne mogu nista drugo uciniti :/ sta se desi desi se, pokrivena sam terapijom ali eto :/

url=https://lilypie.com]

29. Kolovoz 2019. 06:33

tera_

Martina1982

tera_

Bila sam u iskusenju da udjem u dm po test, ali sam ipak odustala, bolje se ne stresirati dodjem doma dole me zaboli kao da ce krenut i kontam eto vidis da ga nisi trebala kupit, kad ono sipak samo bjeli iscjedak…

Uf uf…jos par dana izdrzi..nemoj ga raditi prije nego bude termin za dobiti….☺️…joj drzim fige da je to to i da bude ➕🤞🤞🤞🤞🤞🤞

Ma rekla sam tek kad bude tjedan kasnila… joj hvala ti, nadam se ali opet mislim da nece bit…
    Sve mialim da mi se ovo poremetilo od nedavnog soka, jer me napao pas a inace imam fobiju od pasa…

A misa mu i pasu....😡....najdamo se da ipak nije 😃

29. Kolovoz 2019. 06:34

Lady33

Sunčica5

Nisu mi nista rekli sve koristim isto samo mi povecali duphaston na 3x2 i dobila neke tablete za bakterije imam ih puno u urinu. Sad sam ustala i na wc nema vise svjeze krvi al ima ogromno puno ono tamno smedjeg kao pred kraj menstruacije bas velike kolicine ja mirujem odmaram ne mogu nista drugo uciniti :/ sta se desi desi se, pokrivena sam terapijom ali eto :/

Glavno da terapiju primas...odmaras...a ostalo kako bude bude...aliiiii bit ce sve to dobrooooo 🤗🤗🤗🤗😘😘😘😘

29. Kolovoz 2019. 06:36

Mallla

Tera navijam za tebe. ❤️ Ja isto imam bjeli iscjedak čak malo rastezljiv, ali mislim da sam za vikend crvena. Plus opako me drma prehlada a nadam se da me neće baš skljokati.

Hmmm...🤔...prehlada...oni testici...iscjedak...hmmm....na sta mi to moze mirisati....🥰😏

29. Kolovoz 2019. 06:38

EmilijaJ

Martina1982 i sad me zvala samo da mi kaze sa je 4mj prije trudnoce pila clexane i onda je isla na trudnocu i sve je ispalo super iz prve sa svim tim

Da budemo vidli. Gle ne iskljucujem mogucnost da Aspirin nije zapravo imo veze sa svim krvarenjem i ostalo. Ali ono...kada ne znas. Al ajd vidit cemo sad sta ce rec moja ginica. Jer bas citam da ak imas 2 spontana moras na svakakve pretrage ici. Pa valjda se sjeti i ona mene poslat 😂. Hvala ti puno na info. 😘😘

29. Kolovoz 2019. 06:41

V obrojavanje 2019
    Anastazija136 ➕
    Lalla - 12.8.2019 - …☆
    Lady33  ➕
    Tinchy ➕
    Monalisa - 23.8.2019 - … dana☆
    Tera_ - 30.08.2019 - 1 dan ☆
    Malla - 30.08.2019 - 1 dan ☆( digitalac nas malo zeza, al mislimo da je to to)
    Suncica - 30.08.2019 - 1 dan☆
    Vuky - 30.8.2018 - 1 dan☆
    VI odbrojavanje
    Breskva - 2.9.2019 - 4 dana ♧
    Lady_e - 5.9.2019 - 7 dana♧
    Tockica - 9.9.2019 - 11 dana ♧
    Zvjezdica37 - 14.9.2019 - 16 dana ♧
    Justagirl2201 - 17.9.2019 - 19 dana
    Lala1982 - 22.09.2019 - 24 dana♧
    Emilijal - 26.9.2019 - 28 dana♧

Fever
    29. Kolovoz 2019. 07:29

Cure ja se probudila prehladjena, sutra treba bit ( ne bit ) M
    Bazalna jutros 36.9, jucer 37
    Pijem od a-z vitamine super sam digla imunitet, ne znam kak sam se uspjela prehladit u pola ljeta😩

It’s a baby boy💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.