Cure ja se probudila prehladjena, sutra treba bit ( ne bit ) M
Bazalna jutros 36.9, jucer 37
Pijem od a-z vitamine super sam digla imunitet, ne znam kak sam se uspjela prehladit u pola ljeta😩
Fever ovo ljeto je barem za mene koma!Prije mjesec dana sam zaradila tesku upalu grla i sinusa sa temperaturom tako da sam morala dvije vrste antibiotika popiti,nakon 20tak dana ponovo sam se prehladila ali u blagoj verziji,znaci jos uvijek kasljem i ne ispustam maramicu za nos...
Samo znam da se puno njih zali na tegobe vezano za to...slazem se -nikad gore ljeto mi nije bilo😫😏
Martina1982 i sad me zvala samo da mi kaze sa je 4mj prije trudnoce pila clexane i onda je isla na trudnocu i sve je ispalo super iz prve sa svim tim
Da budemo vidli. Gle ne iskljucujem mogucnost da Aspirin nije zapravo imo veze sa svim krvarenjem i ostalo. Ali ono…kada ne znas. Al ajd vidit cemo sad sta ce rec moja ginica. Jer bas citam da ak imas 2 spontana moras na svakakve pretrage ici. Pa valjda se sjeti i ona mene poslat 😂. Hvala ti puno na info. 😘😘
Nadam se da ce ginicka povesti racuna oko tvog slucaja kako bi sto lakse ostala T
Jutro cure!
Danas 37dc 🙄 a sutra bi bio dan D za gospođu M. Moja temp. Se drži na 37 do 37. 2 (dnevna temp) ali ne pridajem joj značaj. Nemam neke specijalne simptome i mislim da nisam T nego je zakašnjela O produžila ciklus.
Jučer su mi stigli davno naručeni kinezi druge vrste koji su negativni tako da mislim da stvarno nisam T.
Što se prehlade tiče, počela sam raditi, došla na posao a svi pod virozom ili prehladom i ja sam odma pokupila prehladu.
Nekako sam malo smirenija što se svega tiče jedino me živcira ova duljina ciklusa... Ne pamtim kad je takva bila. Očito se nešto izmješalo. Kad bi bar bila T, al mislim da ovaj put ipak ne.
url=https://lilypie.com]
Jutro cure!
Danas 37dc 🙄 a sutra bi bio dan D za gospođu M. Moja temp. Se drži na 37 do 37. 2 (dnevna temp) ali ne pridajem joj značaj. Nemam neke specijalne simptome i mislim da nisam T nego je zakašnjela O produžila ciklus.
Jučer su mi stigli davno naručeni kinezi druge vrste koji su negativni tako da mislim da stvarno nisam T.
Što se prehlade tiče, počela sam raditi, došla na posao a svi pod virozom ili prehladom i ja sam odma pokupila prehladu.
Nekako sam malo smirenija što se svega tiče jedino me živcira ova duljina ciklusa… Ne pamtim kad je takva bila. Očito se nešto izmješalo. Kad bi bar bila T, al mislim da ovaj put ipak ne.
Joj sita sam vec ovih viroza ubise mi grlo i nos...nadam se da su u prolasku -barem kod mene...ja jos uvijek ganjam pik...javim danas dali je podebljala crta...kao od toga cu imati neke koristi🤭🤗
M mi je od danas na putu i neznam kad se vraca-eventualno iza vikenda-taman kad mi prodje ovulacija😪
Jucer smo hopsali i mislim da je puno prerano bilo tako da spermici nece dicekat jaje😝
Ali ja uredno testiram i pratim-samu sebe ignoriram👍👍👍
Mallla ako su ti testovi neg onda je viroza mozda okidac sto ti malo kasni,bilo bi smjesno reci da si u anovulacijskom ciklusu nakon onog pika!E kad ne mozemo sve znat osim ovoga sto znamo...
Mislim da može svejedno bit anovulacijski bez obzira na pik. Kao LH mora rasti pred O al ne znači da će biti O nakon porasta. Tako da može svašta biti. Ja čekam a ona će valjda udostojit se doć.
I još nešto 30dc sam ja opet imala pik pa ono ni u trakice se ne uzdam više.
url=https://lilypie.com]
Mislim da može svejedno bit anovulacijski bez obzira na pik. Kao LH mora rasti pred O al ne znači da će biti O nakon porasta. Tako da može svašta biti. Ja čekam a ona će valjda udostojit se doć.
I još nešto 30dc sam ja opet imala pik pa ono ni u trakice se ne uzdam više.
Da istina. Pik se moze pojaviti ali ne mora znaciti nuzno da dode i Ovulacija. Ali ako ti tempica slaze sa pikom onda je bila. A zezas? Naci postoji mogucnost da si mozda imala 2 ovulacije?
Tera navijam za tebe. ❤️ Ja isto imam bjeli iscjedak čak malo rastezljiv, ali mislim da sam za vikend crvena. Plus opako me drma prehlada a nadam se da me neće baš skljokati.
Navijam i ja za tebe, kod tebe su vece sanse... mene jutros bas boli kao da cu procuriti.
:)
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Jutro cure!
Nekako sam malo smirenija što se svega tiče jedino me živcira ova duljina ciklusa… Ne pamtim kad je takva bila. Očito se nešto izmješalo. Kad bi bar bila T, al mislim da ovaj put ipak ne.
Joj sita sam vec ovih viroza ubise mi grlo i nos…nadam se da su u prolasku -barem kod mene…ja jos uvijek ganjam pik…javim danas dali je podebljala crta…kao od toga cu imati neke koristi🤭🤗
M mi je od danas na putu i neznam kad se vraca-eventualno iza vikenda-taman kad mi prodje ovulacija😪
Jucer smo hopsali i mislim da je puno prerano bilo tako da spermici nece dicekat jaje😝
Ali ja uredno testiram i pratim-samu sebe ignoriram👍👍👍
Mallla ako su ti testovi neg onda je viroza mozda okidac sto ti malo kasni,bilo bi smjesno reci da si u anovulacijskom ciklusu nakon onog pika!E kad ne mozemo sve znat osim ovoga sto znamo…
A misa mu. Al gle si vidla kak je kod nas bilo. 4 dana prije. Tako da...nista nije gotovo dok ne dode prava M. Pa bumo vidli 🤞😉
Cure ja se probudila prehladjena, sutra treba bit ( ne bit ) M
Bazalna jutros 36.9, jucer 37
Pijem od a-z vitamine super sam digla imunitet, ne znam kak sam se uspjela prehladit u pola ljeta😩
Pa kak sad to...a misa mu...nis pij cajeka i sopaj se tim vitaminima..obicno se zenskice znaju i prehladiti u ranoj trudnoci. Pa se i to prepisuje jednom od simptoma. Hoces raditi test ako ne dode sutra?
Pocele su sike malo boliti, bol dole kao da cu procuriti, temp jutros 36.9
Mislim da ce mi bit kao tebi Mallla ciklus totalno produzen :/
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji