Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Kolovoz 2019. 16:42

Lala1982

Martina1982

Ejjj evo je nazad 👍👍👍..odmorna i cila. 💪💪e super za pretrage. Bolje i znat ak sta je pa rijesiti nego ne znat. 💪..Moze ides odmah 🤭🤣😁. Nadam se da pik slijedi ubrzo 🤞

Sve mi je milo oko srca što si mi se tako poveselila generacijo
    A što se pika tiče, izvještavati ću vas kako idu trakice. Mallla me baš izeducirala ovo oko temperature, početi ću i to mjeriti kada prođu ove vrućine, ako me ne potrefi plusić . Zapravo mi je to i zanimljivo malo tako pratiti svoje tijelo i osluškivati.
    Recimo , sada mi tijelo kaže da mu je jako pasala pojačana fizička aktivnost na moru, šetanje i plivanje i definitivno se vraćam u dvoranu na grupna vježbanja kako bi održala kondiciju , a i u isto vrijeme se u glavi izučuje od svih hormona i endorfin i estrogen ,što je jako pozitivno za ganjanje trudnoće.
    Em si sretniji, em ti libido poraste, em možeš hopsati po dragome kao tinejdžerka

Hhhh pa kak ne bi generacijo..i jos iz Zagreba 👌...ja sam u Zagrebu zivila do 35 onda sam otisla kod sadasnjeg muza i sad sam u Njemackoj. Mozda se i znamo generacijo 🤣🤣🤣 😉🤪. E pa valja se baviti sportom. To je sigurno dobro za duh i tijelo i stosta jos. 👍👍👍...

tera_
    13. Kolovoz 2019. 17:22

Martina1982

tera_

Zene kako izdrzavate ove vrucinu? Ja nikako..jos samnom necakinja par dana spavam s njom, a mislim da sam u plodnim danima, nista onda pogotovo od mog odbrojavanja

E kod nas pada kisa i nekih 18 stupnjeva je tak da razmisljam da upalim i grijanje malo 🤣🤣🤣🤣..a joj…a ono nesto izmedu akcijanje…usput..🤭

A probat cu danas nekako akcijat jer mi se jako akcija hahah...ali eto stalbo puna kuca pa nemas vremena za nista :/
    Kod nas je +38

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

tera_
    13. Kolovoz 2019. 17:26

Lala1982

tera_

Zene kako izdrzavate ove vrucinu? Ja nikako..jos samnom necakinja par dana spavam s njom, a mislim da sam u plodnim danima, nista onda pogotovo od mog odbrojavanja
    Tera_ ja sam se smrzla na poslu (ZG). Imamo otvoren prozor i ovaj sjeverac na trećem katu fino puše cijelo vrijeme. Napokon je ugodno. A što se akcije tiče, uvjerena sam da možeš svoju polovicu nekamo odvući gdje nema nećakinje

Ma danas ga hvatam pa taman pred svima, ne zbog moranja nego sto mi fali hahah... neki dan me navikavao nana nekoliko puta na dan, a sad susa e pa nemoze vise hahah :D drago mi je da si opet s nama... i posaljite malo te hladnoce na jug, mi se przimo :)

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

Arwen87
    13. Kolovoz 2019. 17:28

Lala ja ti imam isto te zelene One step trakice!
    Narucila ih sa slovenske stranice Plus ili Minus(mislim da se tako zove)!
    Nemam pojma kakve su te roza🤷
    Jesu te neke bolje ili?
    Ja sam na svoje pocela piskati negdje 2-3 dana otkad mi je zavrsila  M i nisu pokazivale nista,tamo negdje 9 dana ciklusa se jedva nazirala testna linija(ali pila sam dosta tekucina pa vjerovatno zato),10 se linija malo jace vidjela a 11.dan je bila iste boje kao kontrolna!
    Po tome ispada da mi je i prosli i ovaj mjesec ovulacija bila negdje izmedju 11-13 dana ciklusa,a ne kako sam ja do sad mislila tamo negdje 15 ili 16!
    Vidjet cemo 26.sta ce biti😊

Arwen87
    13. Kolovoz 2019. 17:30

Tera,i ovdje kod nas je do prije sat vremena bilo pakleno,skoro 40, a sad se nesto naoblacilo pa mozda bude i neke kise da malo rashladi i osvjezi!

13. Kolovoz 2019. 18:12

E samo update kod mene. Znaci do prije pol sata me tako bolio trbuh. Bio tvrd. Napuhnut. Imala grceve. Uzas. Osjecaj kao da ce mi maternica ispast van.🙈🙉 Popila sam prije jedno dva sata ibuprofen i nije mi bas pomogao. A sad prije pol sata popila svoj magnezij forte kapsule 150mg i kao da je sve vjetrom odneseno. E sad jel ibuprofen proradio ili magnezij?🤷‍♀️

13. Kolovoz 2019. 18:38

Dakle curke,jedva sam docekala da ove vrucine popuste,bas je lijepo frisko vani. Od simptoma apsolutno nema nista,naravno pricamo o Gospodi Babarogi jelte koju iscekujem u petak jer mi je vec glupo. Nema nikakvih simptoma s kojima sam se borila svaki,ali svaki mjesec samo je nekad bilo pojacano,nekad blaze i tako u krug,pogotovo ljeti znam imat uzasno teske i bolne simptome kao i M tako da sam racunala da ce se nesto pocet dogadat kad danas vidla samo neki bijeli isjedak i nula bodova nit bolovi nit apsolutno nista. Jedino sto sam u subotu cijeli dan prelezala i prespavala jer sam uzasno umorna zadnjih dana i u subotu su me bas mucile mucnine,ovih dana predvecer osjetim tu i tamo lakse,al ima ih...Danas iz dosade,znatizelje i. neznanja kaj se dogada sam isla napraviti test i pokazala se slaba neka crtica..e sad htjela sam na tynipic uploadat al ne radi mi stranica,a opet mi se cini da je crtica nekako pretamna za 2-3 tjedna i nekako sumnjam da je to TO jer ocekujem da ce doci iako nema klasicnih simptoma...ne znam,zbunjena sam 🙄🤦‍♀️🙈

13. Kolovoz 2019. 18:39

Martina1982

E samo update kod mene. Znaci do prije pol sata me tako bolio trbuh. Bio tvrd. Napuhnut. Imala grceve. Uzas. Osjecaj kao da ce mi maternica ispast van.🙈🙉 Popila sam prije jedno dva sata ibuprofen i nije mi bas pomogao. A sad prije pol sata popila svoj magnezij forte kapsule 150mg i kao da je sve vjetrom odneseno. E sad jel ibuprofen proradio ili magnezij?🤷‍♀️

Ja bi rekla prije Magnezij jer brufen najduze nakon 45min uzima djelovanje u najslabijoj dozi, a mozda je i psiha cim si popila pa je proslo 🙊🙈

13. Kolovoz 2019. 18:43

crnerupe

Dakle curke,jedva sam docekala da ove vrucine popuste,bas je lijepo frisko vani. Od simptoma apsolutno nema nista,naravno pricamo o Gospodi Babarogi jelte koju iscekujem u petak jer mi je vec glupo. Nema nikakvih simptoma s kojima sam se borila svaki,ali svaki mjesec samo je nekad bilo pojacano,nekad blaze i tako u krug,pogotovo ljeti znam imat uzasno teske i bolne simptome kao i M tako da sam racunala da ce se nesto pocet dogadat kad danas vidla samo neki bijeli isjedak i nula bodova nit bolovi nit apsolutno nista. Jedino sto sam u subotu cijeli dan prelezala i prespavala jer sam uzasno umorna zadnjih dana i u subotu su me bas mucile mucnine,ovih dana predvecer osjetim tu i tamo lakse,al ima ih…Danas iz dosade,znatizelje i. neznanja kaj se dogada sam isla napraviti test i pokazala se slaba neka crtica..e sad htjela sam na tynipic uploadat al ne radi mi stranica,a opet mi se cini da je crtica nekako pretamna za 2-3 tjedna i nekako sumnjam da je to TO jer ocekujem da ce doci iako nema klasicnih simptoma…ne znam,zbunjena sam 🙄🤦‍♀️🙈

Zezas???...stavljaj sliku kak znas i umijes da vidimo....🤣🤣🤣🤣..ponavljas ga sutra? 

13. Kolovoz 2019. 18:48

Martina1982

crnerupe

Dakle curke,jedva sam docekala da ove vrucine popuste,bas je lijepo frisko vani. Od simptoma apsolutno nema nista,naravno pricamo o Gospodi Babarogi jelte koju iscekujem u petak jer mi je vec glupo. Nema nikakvih simptoma s kojima sam se borila svaki,ali svaki mjesec samo je nekad bilo pojacano,nekad blaze i tako u krug,pogotovo ljeti znam imat uzasno teske i bolne simptome kao i M tako da sam racunala da ce se nesto pocet dogadat kad danas vidla samo neki bijeli isjedak i nula bodova nit bolovi nit apsolutno nista. Jedino sto sam u subotu cijeli dan prelezala i prespavala jer sam uzasno umorna zadnjih dana i u subotu su me bas mucile mucnine,ovih dana predvecer osjetim tu i tamo lakse,al ima ih…Danas iz dosade,znatizelje i. neznanja kaj se dogada sam isla napraviti test i pokazala se slaba neka crtica..e sad htjela sam na tynipic uploadat al ne radi mi stranica,a opet mi se cini da je crtica nekako pretamna za 2-3 tjedna i nekako sumnjam da je to TO jer ocekujem da ce doci iako nema klasicnih simptoma…ne znam,zbunjena sam 🙄🤦‍♀️🙈

Zezas???…stavljaj sliku kak znas i umijes da vidimo….🤣🤣🤣🤣..ponavljas ga sutra?

Hajd probaj ti jel ti hoce na tinypic postavit. Meni pise da pricekam i tako pola sata stoji,probam opet i opet tako stoji 🤦‍♀️ A ne zezam samo ne ocekujem da je to to,vise ponavljanje povijesti unazad 3mj al vidjet cemo... samo su mi nesto jako zacepljene usi i uza sve to mi se danas na poslu opako zavrtilo a bilo je i zraka i svega i cijeli dan je prohladno tako da nije od vrucine,a nemam pojma,al tinypic ne radi jer sam to prvo isla napravit 😂🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.