Dakle curke,jedva sam docekala da ove vrucine popuste,bas je lijepo frisko vani. Od simptoma apsolutno nema nista,naravno pricamo o Gospodi Babarogi jelte koju iscekujem u petak jer mi je vec glupo. Nema nikakvih simptoma s kojima sam se borila svaki,ali svaki mjesec samo je nekad bilo pojacano,nekad blaze i tako u krug,pogotovo ljeti znam imat uzasno teske i bolne simptome kao i M tako da sam racunala da ce se nesto pocet dogadat kad danas vidla samo neki bijeli isjedak i nula bodova nit bolovi nit apsolutno nista. Jedino sto sam u subotu cijeli dan prelezala i prespavala jer sam uzasno umorna zadnjih dana i u subotu su me bas mucile mucnine,ovih dana predvecer osjetim tu i tamo lakse,al ima ih…Danas iz dosade,znatizelje i. neznanja kaj se dogada sam isla napraviti test i pokazala se slaba neka crtica..e sad htjela sam na tynipic uploadat al ne radi mi stranica,a opet mi se cini da je crtica nekako pretamna za 2-3 tjedna i nekako sumnjam da je to TO jer ocekujem da ce doci iako nema klasicnih simptoma…ne znam,zbunjena sam 🙄🤦♀️🙈
Zezas???…stavljaj sliku kak znas i umijes da vidimo….🤣🤣🤣🤣..ponavljas ga sutra?
Hajd probaj ti jel ti hoce na tinypic postavit. Meni pise da pricekam i tako pola sata stoji,probam opet i opet tako stoji 🤦♀️ A ne zezam samo ne ocekujem da je to to,vise ponavljanje povijesti unazad 3mj al vidjet cemo… samo su mi nesto jako zacepljene usi i uza sve to mi se danas na poslu opako zavrtilo a bilo je i zraka i svega i cijeli dan je prohladno tako da nije od vrucine,a nemam pojma,al tinypic ne radi jer sam to prvo isla napravit 😂🙈
Uspjela sam. Al sam morala par puta probavat. Daj probaj sad. 🤣🤣🤣
Nece i nece vec pet minuta pokusavam s tim da ulazim na stranicu pa ulazim i sve ispocetka i nis. Aaaaaaa 😡😡😡😡
Evo nadam se da je uspjelo iz 101 pokusaja 🤦♀️
Hhhhh ne vidim nis..nema veze...kad uspis uspis...oces ponavljat test?
Evo nadam se da je uspjelo iz 101 pokusaja 🤦♀️
Hhhhh ne vidim nis..nema veze…kad uspis uspis…oces ponavljat test?
Ne vidis uopce sliku ili? Meni otvara al u turbo velikoj slici 🤦♀️ Ako budem bit ce opet tek ako kasni 😂😂
Samo treba ic maksimalno u desno na slici,meni se vidi pa ne znam kako ti ne vidis 🙈
Crnerupe vidim 2 crte iako mutno ali se vidi. Još samo da M ni ne dođe i to je tooo... Wuuuhuuu. Bravo odlično kad stavljamo 2 plusa u ovo odbrojavanje.
Lala1982 dobrodošla nazad. Joj pa već misec prošlo wooow.
url=https://lilypie.com]
Ne zelim se nadati,prije 3 mjeseca je isto bio plus, ali sam uslijed velikog stresa prokrvarila i sve je izaslo iz mene,doktor je konstatirao biokemijsku jer je bila rana T u pitanju,pa se zato ne zelim ponadati dok ne kasni i to debelo pa se javi crtica, ali me iznenadilo pogotovo jer nismo ni pokusavali ovaj mjesec,vec smo odgodili za par narednih 🙈
Crnerupe pa to je plus!!!!!😊
Cestitam od ❤️
Ako je,hvala puno! Ali vidjet cemo tek ako ce kasniti i ako plod opstane ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji