Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nadalica11
    10. Kolovoz 2019. 02:14

Ja sam ju kupila kao čaj pa cu vidjeti što gin kaže.. zasad sam samo na folnoj. 
    Vuky točno znam kako se osjećaš..isto mi je 😔 al ne znam jel mi teže pustit sve neko vrijeme ili nastaviti dalje pokušavati. Nisam mislila da će biti ovako teško i komplicirano.
    Zapravo najteže mi je jer sam mislila da se dijete radi nekako s ljubavlju i bezbrižno, a ja svaki dan piškim na trakicu i analiziram da li je za nijansu tamnija od one jučer 🤦‍♀️ takve stvari iscrpe čovjeka, a opet s druge strane teško mi je pustit sve da ide što se kaže "kako voda nosi" jer mislim da ću tad imati još manje uspjeha..nisam pametna, dođe mi da prespavam cijeli mjesec 😖

10. Kolovoz 2019. 09:14

V obrojavanje 2019
    Anastazija136 - 6.8.2019 - .. dana☆
    Tockicaa - 11.08.2019 - 0 dana☆
    Martina1982 - 12.8.2019 - 1 dan☆
    Lalla - 12.8.2019 - 1 dan☆
    Lady33 - 16.8.2019 - 5 dana ☆
    Zvjezdica37 - 17.8.2019 - 7 dana ☆
    Monalisa - 23.8.2019 - 13 dana☆
    Justagirl2201 - 23.8.2019 - 13 dana☆
    Malla - 24.8.2019 - 14 dana☆
    EmilijaJ - 27.8.2019. - 16 dana ☆
    Tera_ - 30.08.2019 - 20 dana ☆

10. Kolovoz 2019. 09:16

vuky

Ja sam toliko umorna od svega, da ću stati na loptu i odustati zasad… moram se opustiti i prestati misliti samo o trudnoći i stalno se kriviti jer ne mogu zatrudniti… i stalno gledati djecu i “zavidjeti” … dok ne prestanem misliti o svemu toliko, bolje se povuci… je mislim da neće to pod ovoliko stresa, nema šanse….

Ako je tako onda je bolje stat na loptu neko vrijeme nego sebi stvarat pritisak i stres. Jer stvarno kazu i to moze biti kocnica ako postane uistinu stresno. Znas da od nas imas podrsku i da smo tu 👍👍👍🤗🤗🤗

10. Kolovoz 2019. 09:18

Anastazija136

Ja sam ju kupila kao čaj pa cu vidjeti što gin kaže.. zasad sam samo na folnoj.
    Vuky točno znam kako se osjećaš..isto mi je 😔 al ne znam jel mi teže pustit sve neko vrijeme ili nastaviti dalje pokušavati. Nisam mislila da će biti ovako teško i komplicirano.
    Zapravo najteže mi je jer sam mislila da se dijete radi nekako s ljubavlju i bezbrižno, a ja svaki dan piškim na trakicu i analiziram da li je za nijansu tamnija od one jučer 🤦‍♀️ takve stvari iscrpe čovjeka, a opet s druge strane teško mi je pustit sve da ide što se kaže "kako voda nosi" jer mislim da ću tad imati još manje uspjeha..nisam pametna, dođe mi da prespavam cijeli mjesec 😖

Mislim da ces sama osjetiti trenutak u kojem ces osjetiti da je vrijeme malo popustiti. Ako dode do tog trenutka. U svakom slucaju mi sml tu za tebe kao podrska i da znas da nisi ti niti bilo tko sam i svemu. Razumijemo osjecaje koje imas. Sve se mi lomimo iznutra. Al tako to je. To je zivot. 👍👍👍🤗🤗🤗

vuky
    10. Kolovoz 2019. 11:54

Iskontroliraj stitnjacu i spoonerism hormone ako nisi! Jesi redovito kid gin? Mozda pregled kod gin i neka te on onda pošalje vaditi nalaze koje treba... i trebale bi se sve opustiti sto je vise moguće! Rekla mi je gin, o hipofizi ovisi hoće biti O ili ne, i onda preveliki stres definitivno može napraviti kaos i biti kočnica... ja sam razmišljala i odradila i sve pretrage za ivf, ali sad bi svejedno malo sve pustila... vise u nicem u životu ne uživam, sve sto radim je zbog T! Jedem hranu za T, prestala pušiti zbog T, neću kad izađemo ništa popiti zbog T, smanjila treninge na manji intenzitet zbog T, sexam se zbog T... u k vise i to... nismo mi samo za rasplod... doći će valjda ako treba... 

vuky
    10. Kolovoz 2019. 11:56

( a na sve me navelo jer je susjeda mi ostala trudna, nije uopće htjela, ima veliki višak kg, par godina samo manje od mene, puši, pije, izlazi, radi ful teško fizički i sad trudna sve to isto nastavila...bez bada... i onda sam rekla, u k... pusti sve kvragu, valjda će biti) 

vuky
    10. Kolovoz 2019. 12:59

Točno tako i ja mislim! Kog vraga bi mi i došlo jedno malo krhko stvorenje kad sam toliko zabrinuta, sva u moranja, već sad u panici i stresu... misli si bebica, pa neću tu, da se ni malo ne zabavljam☺️ 
    I ja ću, trenirati koliko mi se trenira ( već jučer sam bila i čučanj sa 60kg) i neću se sputavati... ako ću izaći i popiti ću izaći i popiti, ako ću pojesti nešto “loše” ću pojesti... ako mi se bude na dijeti ću biti na dijeti... i kad mi dođe ću se maziti i sexati, a ne jer ko taj dan bi trebali, ili danas nebi trebali pa ćemo sutra bolje... zajeee... neka smo se požalile... drago mi je da nisam jedina... 😀🤣😀🤣 ludaca.... 🤣

• Lady33
    10. Kolovoz 2019. 15:14

http://i65.tinypic.com/29h4wx.jpg

Evo zene vidi li se sta na ovoj slici ako ne skontala sam jedan efekat kad stavim bolje se vidi pa cu ponovno onda poslati.
    Sad ne znam jel evropecijska ovo linija ili nesto sasvim drugo :/

url=https://lilypie.com]

Arwen87
    10. Kolovoz 2019. 17:23

Pozdrav svim dragim trudilicama i onima koje su svoje plusiće već dočekale!😊

Pročitala sam cijeli forum od prve do posljednje stranice,pa sam vam se evo i ja odlučila pridružiti,naravno,ako me primate u društvo!

Naime,ja i suprug smo 10 godina zajedno,od toga u braku od prošle godine,i sad smo odlučili malo ozbiljnije poraditi na bebici jer nam se čini kao pravo vrijeme za to!
    Meni su 32 godine,a on je 10 godina stariji!
    Prije par mjeseci obavila sam pregled kod ginekologa jer nisam bila malo duže vremena,eto čisto da provjerim da li je ono osnovno ok prije nego se bacimo na posao!
    Odradili su mi uzv,papa test i kolposkopiju i sve je u redu!
    Suprug je odradio spermiogram i spermokulturu,i kod njega je isto takodjer sve kako treba!
    Oboje smo htjeli prije pregledati bar ono osnovno da znamo odmah u startu s čime raspolažemo i da provjerimo da li ima nekih problema koji bi mogli utjecati na trudnoću ili nemogućnost da dodje do iste,a ne da ostanem trudna kojim slučajem pa onda otkrijem da imam kojekakve ciste,priraslice ili bilo sto drugo zbog čega bih morala koristiti lijekove,a možda se moglo sanirati prije!
    Prošli mjesec sam narucila trakice za utvrđivanje ovulacije i mislim da sam uspjela uhvatiti pik,ali zbog hrpe obaveza i gužve nismo imali odnos u plodnim danima tako da je to propalo!
    Sinoć sam piškala na trakicu i testna crtica mi je bila iste boje kao i kontrolna,tako da smo sinoć imali akciju,a i večeras i sutra cemo za svaki slučaj!
    I maloprije sam iskoristila jednu trakicu ali mi je testna linija dosta svijetlija od kontrolne tako da mislim da je ovulacija danas,večeras ili najkasnije ujutro,jer od jutros imam blage grčeve i neugodan pritisak u donjem dijelu trbuha!
    Osim toga i sluz je sinoć i jutros bila potpuno prozirna,rastezljiva,a sad popodne već pomalo postaje bjelkasta!
    Nadam se da smo uspjeli  uhvatiti ovulaciju i da nismo zakasnili!
    Sad samo mogu čekati sljedeću M ili izostanak iste i do tad se družiti s vama!
    Svaki vaš plus sam doživljavala kao da je moj vlastiti i svaki dan otvarala forum da vidim ima li kakvih lijepih vijesti kada se približavalo nečije odbrojavanje😊😊
    Divim se svima vama koje već duže vrijeme pokušavate ostvariti trudnoću i koje ste do sad imale i manje lijepih iskustava na tom putu,a svejedno ste ostale pozitivne i spremne pomoći drugima koje sve to tek čeka,bilo svojim mišljenjem i savjetom,ili lijepom riječi i utjehom onda kad stvari ne idu kako je bilo planirano!
    Najbolje ste!❤️

• justagirl2201
    10. Kolovoz 2019. 17:37

Aerwen87 dobro nam došla!!! :) Po svemu sto si napisala, nema razloga da ne bude veeeliki + uskoro!! Sad kreće odbrojavanje.....Sretno!!! A do tad ..u tom slatkom iščekivanju tu smo da jedne drugoj skratimo vrijeme do (ne)dolaska menge! :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.