Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    09. Kolovoz 2019. 14:21

Lady33

N3 mogu da postavim sliku zenice kako treba nikako imal jos kakva stranica za ove slike :/

Dobro si ti stavila slike al ja ne vidim crticu drugu. Mozda se samo ne vidi na slici. Kak je u zivo. Jel vidis ti crticu?

09. Kolovoz 2019. 14:23

zvjezdica37

Pozdrav cure moje jos sam na moru ali vas naravno pratim i citam teme,u svakoj ponesto nadjem slicno situacija i kod sebe,vidim da jos nema plusica ,ja nekako mislim da cu dobit M.
    Danas sam 9.dan od O i na progesteronu ,medjutim grudi su nula ispuhane,nikakvih simptoma nemam,
    Temp mi je tesko mjerit zbog vrucina i sve u svemu nista posebnoga.Uskoro se vracam redovno u temu,pa nastavljamo skupa.
    Kiss svima od reda!🥰🥰🥰💖

Aaaa hejjjj....ma sam ti odmaraj i uzivaj dok mozes...👍👍👍😘😘 i tebi 

• Nadalica11
    09. Kolovoz 2019. 18:00

Ja danas radila onaj test što sam dobila sa trakicama za O i negativno je. Danas mi je točno 2 tjedna od ovulacije, probati ću sutra ujutro napraviti clearblue. Baš se loše osjećam..nisam mislila da će biti ovako bolno vidjeti opet negativan test. M još nije došla tako da nemam pojma što se događa, dobila je ili ne svakako ovaj ciklus idem kod gin.

Mallla
    09. Kolovoz 2019. 18:07

Ajoj Anastazija.... Možda ipak ujutro bude plusić, ja ti ga želim od srca. Nešto se poremetilo ili je T u pitanju, trećeg nema. 
    Vidim tamo na drugoj temi da su zaredali plusići pa se nadam da će i ode prijeći. 

url=https://lilypie.com]

• Nadalica11
    09. Kolovoz 2019. 18:17

Mallla

Ajoj Anastazija…. Možda ipak ujutro bude plusić, ja ti ga želim od srca. Nešto se poremetilo ili je T u pitanju, trećeg nema.
    Vidim tamo na drugoj temi da su zaredali plusići pa se nadam da će i ode prijeći.

I ja se nadam da ćemo svi što prije ugledati plus jer ovo već udara na psihu bar meni..baš kad se ponadam opet se razočaram 😔 jel ima tko iskustva sa čajem od vrkute?

09. Kolovoz 2019. 19:21

Anastazija136

Mallla

Ajoj Anastazija…. Možda ipak ujutro bude plusić, ja ti ga želim od srca. Nešto se poremetilo ili je T u pitanju, trećeg nema.

I ja se nadam da ćemo svi što prije ugledati plus jer ovo već udara na psihu bar meni..baš kad se ponadam opet se razočaram 😔 jel ima tko iskustva sa čajem od vrkute?

Joj bas mi zao...ali pricekaj jos koji dan pa probaj opet testic. Mozda je samo prerano. Ja ti zelim da je ipak ➕ i drzim 🤞. Glavu gore. Saljem 🤗🤗🤗🤗🤗...i ja nemam iskustva sa vrkutom. Evo bacila ju neki dan jer joj isteko rok trajanja.🤦‍♀️

Mallla
    09. Kolovoz 2019. 20:38

Dakle vrkuta izravno utječe na ciklus, pije se od kraja M do otprilike 25dc (ima onih koji piju drugačije). Ali ona je u početku T loša za plod tako su nagađanja, a kasnije u T je odlična. Može skratit krvarenje zato se izbjegava piti tokom krvarenja. Regulira hormone, posebice progesteron. Zna se piti u kombinacijama s macom ili stolisnikom ili konopljikom. Ali sama ona dolazi kao čaj ili kao kapsule. Kao čaj je podnošljiva za piti pa zašto ne, jeftinije jr. Pije se 3 mj pa 1 mj pauza. U početku zna cijeli ciklus zbrkat, npr. Dođe M bude crna i traje 3 dana (jedna od mogućnosti) ne treba odustat to samo znači da pokušava sredit stvari. S njom ovulaciju osjetim jače a PMS gotovo ni ne osjetim. Grudi narastu za broj do dva. Kada sam je pila u kombinaciji s macom produžila mi je ciklus jako. Ugl. Ništa se čudotvorno nije dogodilo. Iako ima dosta iskustava gdje su cure odmah nakon 3mjbzatrudnile.
    Ja sam za to da vrijedi sve probati. Gledam sas gynositol ili inofolic, skupi su brate al promatram što za njih kažu. Pukla sam ja ko kokica al spremna sam na sve. I danas mi je dan 🙄🙄🙄 sama sam sebi dosadna i trebam napastovat muža da se trgnem. 

vuky
    09. Kolovoz 2019. 22:17

Ja sam toliko umorna od svega, da ću stati na loptu i odustati zasad... moram se opustiti i prestati misliti samo o trudnoći i stalno se kriviti jer ne mogu zatrudniti... i stalno gledati djecu i “zavidjeti” ... dok ne prestanem misliti o svemu toliko, bolje se povuci... je mislim da neće to pod ovoliko stresa, nema šanse....

• Lady33
    09. Kolovoz 2019. 22:21

http://i64.tinypic.com/211vus2.jpg

Eh ovdje gdje sam oznacila uzivo ima neka tanka crta tesko primjetna pa sad dal to ne znaci nista ili ima ko zna :/ vidjet cemo ovih dana ili je ipak samo ona evropecijska

vuky
    09. Kolovoz 2019. 22:29

Lady33 ovako se ne vidi, ali ako ti vidiš svjetlu crticu,teško je tako dobiti na fotki! Svakako 7 dana prije je jako rano, pa sada malo strpljenja pa ponovi test na dan očekivane M! Ako se ista vidi mislim da bi moglo biti prava crtica tada ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.