Danas 6+4 i tako je napisao da velicina ploda odgovara 6-om tjednu ..
Samo me sad brine taj iscjedak a veli da nema ni hematoma ni nista 🙄😥 iako kao da je to normalno al nije mi svejedno
Ja sam imala kremasto smedji iscjedak u 7tjednu,uzv bio uredan-dalje proslo sve ok tj nakon toga nisam vise krvarila.
Ne opterecuj se previse uradila si sve sto je bilo u tvojoj moci.
Proci ce to
Da dao mi je i dup. I folacit...
Reko mi je nek vise mirujem. Dobro da doslovbo sjedim na poslu cjeli dan, nije spomenuo strogo mirovanje ni bolovanje. A sutra idemo na more za vikend pa sad se i toga bojim..samo da bude sve ok..
Doslovno sjedim u uredu i suze mi na ocima...
Ah inace sam takva, sveg se bojim 🙄
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Da dao mi je i dup. I folacit…
Reko mi je nek vise mirujem. Dobro da doslovbo sjedim na poslu cjeli dan, nije spomenuo strogo mirovanje ni bolovanje. A sutra idemo na more za vikend pa sad se i toga bojim..samo da bude sve ok..
Doslovno sjedim u uredu i suze mi na ocima…
Normalno je da se bojiš, ali pokusaj se opustiti.
Nemozes utjecati nikako, predaj sve brige Bogu u ruke bit će ti lakse. Neka on brine s ti se opusti !! 😘
Da dao mi je i dup. I folacit…
Doslovno sjedim u uredu i suze mi na ocima…
Super da ti je dao tablete. Imala sam i ja u pocetku i poslje je prestalo u 4 mj. Tako da samo opusteno dalje. 🤗🤗🤗😘😘😘😘
Martina1982 puno ti hvala! Kolka je cijena u mulleru? Pokusat ću ih pronaći čisto da vidim kad je ovulacija.pred mjesec i pol sam izgubila bebu u 24 tt i sad smo na pauzi ali svejedno zelim se ispraksirati s trakicama!
Ajme drago mi je sto sam vas pronasla…pokusat ću sve pročitat da vas upoznam 😀😀
O jana bas mi je zao radi gubitka bebica. Znam kako ti jer sam j ja svoju izgubila.u 23 tt prosle godine. Sada 9.8.2019 bit ce godina dana kako sam ju porodila. Vec me steze oko srca kako ce mi biti taj dan. Andelek moj mali 👼. Ona je dusa moje duse. Znam kroz sta prolazis ali vjeruj mi draga naucit ces zivjeti sa tom boli. Nece nestat...al naucit ces se nositi s tim. Bit ce svakakvih dana da ne lazem. Sada malo mirujte. Vjeruj mi nek prode neko vrijeme. Mi smo odmah krenuli na drugo i desilo se nakon 2 mj. Ali sam imala spontani u 7 tt ili 6 ne znam ni sama vise i to zato sto mi se maternica nije oporavila i vratila na mjesto. Super da zelis vidit sa trakicama taman kad se uhodas bit ce to to. Ja sam u Njemackoj i ovdje su oko 23 eura. Znaci cca.160 kn u Hrvatskoj (za ostale zemlje ne znam 😊). Za manje novce mozes dobiti preko neta puno vise trakica. Saljem ti puno 🤗🤗🤗🤗 i puno 😘😘😘😘
Danas 6+4 i tako je napisao da velicina ploda odgovara 6-om tjednu ..
Samo me sad brine taj iscjedak a veli da nema ni hematoma ni nista 🙄😥 iako kao da je to normalno al nije mi svejedno
Ja sam imala kremasto smedji iscjedak u 7tjednu,uzv bio uredan-dalje proslo sve ok tj nakon toga nisam vise krvarila.
Ne opterecuj se previse uradila si sve sto je bilo u tvojoj moci.
Proci ce to
Zvjezdiceeeeeee pa kako siiii?🤗🤗🤗🤗
Martina1982 puno ti hvala! Kolka je cijena u mulleru? Pokusat ću ih pronaći čisto da vidim kad je ovulacija.pred mjesec i pol sam izgubila bebu u 24 tt i sad smo na pauzi ali svejedno zelim se ispraksirati s trakicama!
O jana bas mi je zao radi gubitka bebica. Znam kako ti jer sam j ja svoju izgubila.u 23 tt prosle godine. Sada 9.8.2019 bit ce godina dana kako sam ju porodila. Vec me steze oko srca kako ce mi biti taj dan. Andelek moj mali 👼. Ona je dusa moje duse. Znam kroz sta prolazis ali vjeruj mi draga naucit ces zivjeti sa tom boli. Nece nestat…al naucit ces se nositi s tim. Bit ce svakakvih dana da ne lazem. Sada malo mirujte. Vjeruj mi nek prode neko vrijeme. Mi smo odmah krenuli na drugo i desilo se nakon 2 mj. Ali sam imala spontani u 7 tt ili 6 ne znam ni sama vise i to zato sto mi se maternica nije oporavila i vratila na mjesto. Super da zelis vidit sa trakicama taman kad se uhodas bit ce to to. Ja sam u Njemackoj i ovdje su oko 23 eura. Znaci cca.160 kn u Hrvatskoj (za ostale zemlje ne znam 😊). Za manje novce mozes dobiti preko neta puno vise trakica. Saljem ti puno 🤗🤗🤗🤗 i puno 😘😘😘😘
Martina, ajme 9.8. je meni rodendan.
Ja neznam kako će mi bit 17.9. jer onda je sluzbeno bio termin.
Ma ja sam sad u fazi prikupljanja nalaza, moram se testirati na trombofiliju i sve ostalo sto god mogu. Ja sam imala jos jedan spontani u 8 tt pred 7 godina. Zbilja sam imala sad dobar osjećaj ali bas sam dozivjela veliki šok . Nakon svega postanes svjestan koliko si mali i nemoćan. Kolko god zelis ipak ima netko tamo gore ko sve konce drzi u rukama. Jos uvijek neznam reći dali me ovo sad ojačalo ili slomilo. Tjesim se da je ipak to bila bolja Bozja i vise tu nemogu nista napraviti osim zivjeti dalje .
Martina sve do 4 mj si imala smedarenje ? A kad ti je pocelo ? Sorry ako si napisala a ja ne vidin bisam svoja.. Cisto da me ne sokira ako ne prestane...
Janna bas mi je zao vidjet tvoju pricu 😥
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Martina sve do 4 mj si imala smedarenje ? A kad ti je pocelo ? Sorry ako si napisala a ja ne vidin bisam svoja.. Cisto da me ne sokira ako ne prestane…
Janna bas mi je zao vidjet tvoju pricu 😥
Da kad sam usla u 4 mj prestalo je. Bila sam non stop kod doktora i na hitnoj zbog straha. Skoro jednom tjedno. I bilo je sve u redu. E sad usljed cega budu smedkarenja nemam pojma. Budes vidla kak ce ti biti. Al bit ce sve ok. Ne brini 😘
O jana bas mi je zao radi gubitka bebica. Znam kako ti jer sam j ja svoju izgubila.u 23 tt prosle godine. Sada 9.8.2019 bit ce godina dana kako sam ju porodila. Vec me steze oko srca kako ce mi biti taj dan. Andelek moj mali 👼. Ona je dusa moje duse. Znam kroz sta prolazis ali vjeruj mi draga naucit ces zivjeti sa tom boli. Nece nestat…al naucit ces se nositi s tim. Bit ce svakakvih dana da ne lazem. Sada malo mirujte. Vjeruj mi nek prode neko vrijeme. Mi smo odmah krenuli na drugo i desilo se nakon 2 mj. Ali sam imala spontani u 7 tt ili 6 ne znam ni sama vise i to zato sto mi se maternica nije oporavila i vratila na mjesto. Super da zelis vidit sa trakicama taman kad se uhodas bit ce to to. Ja sam u Njemackoj i ovdje su oko 23 eura. Znaci cca.160 kn u Hrvatskoj (za ostale zemlje ne znam 😊). Za manje novce mozes dobiti preko neta puno vise trakica. Saljem ti puno 🤗🤗🤗🤗 i puno 😘😘😘😘
Martina, ajme 9.8. je meni rodendan.
Ja neznam kako će mi bit 17.9. jer onda je sluzbeno bio termin.
Ma ja sam sad u fazi prikupljanja nalaza, moram se testirati na trombofiliju i sve ostalo sto god mogu. Ja sam imala jos jedan spontani u 8 tt pred 7 godina. Zbilja sam imala sad dobar osjećaj ali bas sam dozivjela veliki šok . Nakon svega postanes svjestan koliko si mali i nemoćan. Kolko god zelis ipak ima netko tamo gore ko sve konce drzi u rukama. Jos uvijek neznam reći dali me ovo sad ojačalo ili slomilo. Tjesim se da je ipak to bila bolja Bozja i vise tu nemogu nista napraviti osim zivjeti dalje .
Da nazalost tako je kako je. Ja sam nekako prezivila nas termin. Zaokupila sam se taj dan ali skrsilo me uvecer kad sam legla. A sta ces...draga moja..zivot ide dalje nazalost...bit ce beba...ja imam trombofiliju. I dobila sam bila preklampsiju tako da sam zavrsila u bolnici. Al eto.idemo u nove pobjede. Muz i ja smo si tetovirali podsjetnike na nju. Imamo i uokvirenu slikicu sa zadnjeg ultrazvuka. Nekom se to ne svida ali mi znamo sta nam znaci. Stavit cu slike. ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji