Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anaid
    18. Srpanj 2019. 11:55

Martina, nisi ti zamjenila mene i aniu :))
    Ania je stavila jucer test sa slabom crtom :)

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

• baby
    18. Srpanj 2019. 11:57

crnerupe

Ma mogu jedino cekati kad sutra treba doci,najbliza ljekarna je udaljena 15km,nemam auto jer je u kvaru,a nemam ni busa do tamo tako da…vidjet cemo.Maloprije sam isla na wc i bilo je sasvim malo krvi,ali nemam ni grceva ni nicega ko inace kada trebam dobiti,pa ne znam vise sto da mislim..
    baby,kako to mislis fazu ciscenja?

Jedan dan u pmsu kad sam cistila ko luda :D cak i prala rolete 🤣

• baby
    18. Srpanj 2019. 11:58

Anaid koliko tj si trudna?

18. Srpanj 2019. 12:03

anaid

Martina, nisi ti zamjenila mene i aniu :))
    Ania je stavila jucer test sa slabom crtom :)

Joj jesam ☺️🤭 soriii 

jana35
    18. Srpanj 2019. 12:14

Pozdrav svima!!! Nemam jos iskustva s trakicama ali htjela bih pokusat. Gdje ih kupujete? Koje su najbolje?

18. Srpanj 2019. 12:25

jana35

Pozdrav svima!!! Nemam jos iskustva s trakicama ali htjela bih pokusat. Gdje ih kupujete? Koje su najbolje?

Hej jana35 dobro dosla 🤗. Ja sam uzimala one iz Mullera i Dma Clearblue sa smjeskicem. Malo skuplje ispadne jer ih ima samo 10 a ako nr ulovis pozitivnu trakivu nakon njih 10 onda ti treba jos 10. Bolje je naruciti sa neta. Jeftinije i dobis ih dostam.A za to znaju druge curke pa ce ti napisati. 

• baby
    18. Srpanj 2019. 12:32

Ja sam uzimala preko njuskala, zelene ili roze trakice i s njima se dobije i par testova za trudnocu

jana35
    18. Srpanj 2019. 12:34

Martina1982 puno ti hvala! Kolka je cijena u mulleru? Pokusat ću ih pronaći čisto da vidim kad je ovulacija.pred mjesec i pol sam izgubila bebu u 24 tt i sad smo na pauzi ali svejedno zelim se ispraksirati s trakicama! 
    Ajme drago mi je sto sam vas pronasla...pokusat ću sve pročitat da vas upoznam 😀😀

• anaid
    18. Srpanj 2019. 12:45

Danas 6+4   i tako je napisao da velicina ploda odgovara 6-om tjednu ..
    Samo me sad brine taj iscjedak a veli da nema ni hematoma ni nista 🙄😥 iako kao da je to normalno al nije mi svejedno

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

jana35
    18. Srpanj 2019. 12:57

anaid

Danas 6+4 i tako je napisao da velicina ploda odgovara 6-om tjednu ..
    Samo me sad brine taj iscjedak a veli da nema ni hematoma ni nista 🙄😥 iako kao da je to normalno al nije mi svejedno

Jel pijes duphaston? Nadam se da doma mirujes, sve e biti to dobro. Jako puno zena ima taj iscjedak na početku trudnoće. Samo se nemoj puno brinuti, odmaraj ,pij duphastone i folnu i to je tooo. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.