Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    17. Srpanj 2019. 08:38

Crnerupe nema izbacivanja samo se seliš u novo odbrojavanje. Ako ništa neka je došla na vrime. Dobro te zezala s tim hoću neću doć.

url=https://lilypie.com]

17. Srpanj 2019. 08:57

Mallla

Crnerupe nema izbacivanja samo se seliš u novo odbrojavanje. Ako ništa neka je došla na vrime. Dobro te zezala s tim hoću neću doć.

Ma inace kad je kasnila,minimalno 3,4 dana je bilo i sad kad ju ne zelim bar do vikenda ona me nasikira i dode jutros,a od mora nista do slijedece godine 😂

Lalla
    17. Srpanj 2019. 09:34

Radila sam test jucer popodne i skroz bijel, no danas ujutro kad sam ga radila nakon nekog vremena je pokazao crtu. 
    http://i66.tinypic.com/idtba8.jpg
    No ne znam zasto ima ove mrljice, moguce da je neispravan.

Na uputstvima pise da se treba ocitati u roku 10 minuta, a ja ne znam koliko je vremena proslo. Bio je vani, no onda je mali uletio u kupaonicu pa sam ga spremila natrag u njegovu vrecicu i pogledala tek nakon 10-20 minuta. No kad gledam onog od sinoc i dalje je skroz bijel. Nisam se nadala da cu ovaj mjesec ostati trudna. Razmisljam ici popodne vaditi betu da budem 100% pa opet u petak. Ma ne znam, bolje da cekam iduci tjedan da budem 100% da kasni.

17. Srpanj 2019. 10:08

Lalla

Radila sam test jucer popodne i skroz bijel, no danas ujutro kad sam ga radila nakon nekog vremena je pokazao crtu.
    http://i66.tinypic.com/idtba8.jpg
    No ne znam zasto ima ove mrljice, moguce da je neispravan.

Na uputstvima pise da se treba ocitati u roku 10 minuta, a ja ne znam koliko je vremena proslo. Bio je vani, no onda je mali uletio u kupaonicu pa sam ga spremila natrag u njegovu vrecicu i pogledala tek nakon 10-20 minuta. No kad gledam onog od sinoc i dalje je skroz bijel. Nisam se nadala da cu ovaj mjesec ostati trudna. Razmisljam ici popodne vaditi betu da budem 100% pa opet u petak. Ma ne znam, bolje da cekam iduci tjedan da budem 100% da kasni.

Dajjjjjjj.....ja vidim blijedu crticu.....🤗🤗🤗🤗🤗..jel imas jos koji da probas? Mozes otici vaditi betu da. Gle crta danas ne mora biti a sutra bude tak da.....🤞🤞🤞 javljaj nam sta je....

17. Srpanj 2019. 10:09

crnerupe

Mallla

Ma inace kad je kasnila,minimalno 3,4 dana je bilo i sad kad ju ne zelim bar do vikenda ona me nasikira i dode jutros,a od mora nista do slijedece godine 😂

A misa joj....bas te zeznula...a nis sta ces...sad jos odmaraj ovako pa onda u novr pobjede odmorna...😉😎🤗😘

17. Srpanj 2019. 10:10

anaid

Dobrodosle nove cure i sretno 😍😍
    Ah Malla i ja sam lose spavala, tolko se bojim dal ce sutra bit sve ok na pregledu da stvarno neznam kak budem danas na poslu.. valda budem se samo premjestala sa jedne stolice ne drugu…

Ej bit ce sve u redu. Ne sekiraj se ti nista. 😎🥰🤗😘

17. Srpanj 2019. 10:11

Mallla

Martina1982

Mallla

Ooo super svima uskoro godišnji. Ja ću ispucati sve sad kroz ljeto jer zimi ne mogu, takav mi posao. Bit će vremena za tipkanja.
    Zvjezdice super da krećeš, ta me tema jako zanima i vjerujem da će uspješno završiti. Muslim da je to nešto što bih prihvatila čim se ponudi. Ovako se nekada osjećam kao da apsolutno ništa nema smisla, al dobro ta misao dođe i prođe.
    Martina meni je isto FF za 2 dana gotov i nešto se mislim, bi ne bi.
    Inače temp sam mjerila onako iz ludila u sred dana, pa pod pazuh 37.1, vafinalno 37. 3 i rektalno 37.6. A što reći ljeto je i jednostavno mi temp govori da ne mirim do zime jer očito nema smisla.
    Imam napadanje gladi, cili dan gledam šta jest… Katastrofa. Ima. 80kg što je 🙄 al dobro, umisto da smanjim jest ja povećavam.
    Cili dan imam čudna zbivanja po tijelu, grudi su veće i žicaju povremeno. Jajnici bockaju povremeno. Očito mi ovaj mj prigesteron dobro radi. Inače ovaj ciklus sam popila zadnju macu, a prošli vrkutu.

A cuj mozda je dobitan ovaj ciklus i mozda se nes desava unutra 🤗🤗🤗🤗. Pa ja ne znam….mislim da budem al tek kad mi M stigne. Onda opet ispocetka. Ne znam samo sta mislis da ga narihtam da prati od zadnjeg ciklusa ili da ostavim ovak kak je. Sad imam negdje oko 9 mj unosenja ciklusa. I on sebi racuna neki tamo prosjek koji nema veze s vezom.

Obzirom da su ti ciklusi bili svakakvi bolje krenit od 0. Uvijek možeš pogledati što je bilo prije.
    Ovo sad je ona faza ciklusa kad si luđi od luđeg. Sve neko osluškivanje, najradje prespavat 2 tjedna.
    Još sam sinoć katastrofa spavala, jedva

Tak sam si nekak i mislila. Budem na FF iz O krenula a na drugoj cu ostaviti da imam od prije podatke. Dobri dode ponekad. Da vidim sta je sve bilo i sta sam pila itd. Hahaha kao zimski san npr. Ono poslje O. 🤭🤭🤭🤭...eeeee ne moze....

17. Srpanj 2019. 10:12

točkicaa

Hvala svima na dobrodošlici 🤗🤗
    Tako sam sretna sto sam vas se pridružila, nema nista lijepše nego gledati kako jedna drugoj dajete potporu, lakše je proći kroz sve te minuse zajedno 🥰
    Želim nam svima plusiće kao kuća!!➕➕

😎😉

tera_
    17. Srpanj 2019. 12:21

Zenice di ste mi? Kako ste? Bas mi nekako fali ono analiziranje, pa sam odlucila vratit vam se, iako kod mene nista neznam, sad sam provjerila kalendar i danas mi je 21dc, nemam pojma kad je bila O  ali libido je povecan vec danima :) pms jos nemam...bas mi je pomoglo ovo opustanje i mozak na pasu :)
    Jutros sam hjela vidit temp ali toplomjer sam makla iz sobe da ne bi dosla u napast tako da je to propalo :)
    E cestitam svima sto su ugledale pluseve, samo tako dalje nek nastavi da nam se prosjek popravi :) onima sto je dosla vjestica nek sto prije prode i u nove pobjede 

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

17. Srpanj 2019. 12:28

tera_

Zenice di ste mi? Kako ste? Bas mi nekako fali ono analiziranje, pa sam odlucila vratit vam se, iako kod mene nista neznam, sad sam provjerila kalendar i danas mi je 21dc, nemam pojma kad je bila Oali libido je povecan vec danima :) pms jos nemam…bas mi je pomoglo ovo opustanje i mozak na pasu :)
    Jutros sam hjela vidit temp ali toplomjer sam makla iz sobe da ne bi dosla u napast tako da je to propalo :)
    E cestitam svima sto su ugledale pluseve, samo tako dalje nek nastavi da nam se prosjek popravi :) onima sto je dosla vjestica nek sto prije prode i u nove pobjede

Ejjjjj 🤗🤗. Nek si se ti nama vratila 😘Hhhhhhhsudeci po libidu rekla bi da je bila O u pitanju 🤭 (i eto krece analiziranje) 🤣🤣🤣🤣🤣....nema ovdje lile mile. Svi simptomi su na analizi odmah i sad 🤣🤣🤣🤣🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.