Pozdrav žene, trebala bi malu pomoć. Danas je 11 dpo i od jučer sam uradila par HCG trakica i na svakoj imam ovu sjenu, doduše ova od maloprije najtamnija do sada al opet jedva vidljiva pa pitanje glasi-jel samo ja to vidim od silne želje ili stvarno postoji!? Unaprijed hvala svima 😘
Pozdrav žene, trebala bi malu pomoć. Danas je 11 dpo i od jučer sam uradila par HCG trakica i na svakoj imam ovu sjenu, doduše ova od maloprije najtamnija do sada al opet jedva vidljiva pa pitanje glasi-jel samo ja to vidim od silne želje ili stvarno postoji!? Unaprijed hvala svima 😘
Inače imam lošu kameru na mobu pa nije moglo bolje ispasti😂
I ja vidim sjenu... rekla bi da je to plus, pričekaj sad kašnjenje, pa ponovi test ;)
Vidi se🙋♀️👍👍💖💖🥰
Sutra ponovo i svakj dan da vidis jel tamni.super Ivana!!!!
Ivana tako je i meni bilo...jako jako jedva vidljivo... i onda tamnila... mada meni su tako svijetle bile cjeli tjedan pa sam za potvrdu napravila i clear blue ..
Bit ce plusic 😍
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Hvala na odgovorima, uglavnom kroz par dana ću napraviti opet test pa ćemo vidjeti 😍
Hvala na odgovorima, uglavnom kroz par dana ću napraviti opet test pa ćemo vidjeti 😍
Ja vidim i cestitaaaaam 👏🏻👏🏻👏🏻☺️😍
Dakle,curke imam pitanje sto iz znatizelje,sto iz zabrinutosti.Danas sam doslovno prosla sito i reseto,od zivcsnog sloma,soka i tuge,do ekstremnog umora. Ali ono sto me strasno zabrinulo je to sto sam nakon prozivljenog soka i zivcanog sloma osjetila da me u donjem dijelu trbuha nesto jako presjeklo i kad sam isla na wc,primijetila sam bijeli iscjedak s par kapi krvi,sada maloprije sam opet isla na wc i nema nikakve krvi,a grudi malo bole pa ne bole,jajnik mi je lijevi “treperio” nesto kao pulsiranje iako sam ja to osjetila kao treperenje i najvise me zabrinulo tih par kapi krvi. Je li moguce ukoliko je mozda doslo do rane trudnoce da nakon takvog stresa,soka i zivcanog sloma,tijelo ipak odbaci plod? Ako koja zna,bila bi jako zahvalna ☺️ Inace,trebala bi dobiti u utorak,do sad nije bilo nikakvih tipicnih simptoma pms-a i nadolazece,ali ovo me malo zabrinulo...Hvala vam unaprijed na odgovoru i drzim fige svima za plus 🤞🏻😁
Kuc kuc koke drage, dobro veče! Niste mi pobigle, još čekamo vlak 😀
Čestitam plusićima i pikovima.
Martina napokon ozbiljni koraci poduzeti, neka izađu na +
Bile ste mi u mislima i ovo je bilo ugodnih 40 stranica za čitati.
Ovaj mj nisam pratila ništa, dvojila hoću li popiti macu do kraja ili ne i ipak jesam. Danas mi je 18dc, ne bi znala al danas pogledala. Imala bolove prije 2 do 3 dana i rastezljiv iscjedak, nisam mogla ne uočiti pa sam svako drugi dan i trakicu radila. Pik nisam vidjela al High da. Sexa je bilo al nisam bilježila kada.
Dolazim u napast mjerit temp. Iako znam da nema smisla na pola ciklusa.
Sada san u odbrojavanju.
Fino sam ohladila, odmorila i falile ste mi da zajedno ludujemo 😀 sad ćemo i nastaviti. Zasićenje je prošlo!
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji