Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Srpanj 2019. 10:53

monalisa,hvala ti i nadam se da nikome od nas koji prizeljkujemo babaroga ode nekom drugom a da nas fula na nekih 9-10mj sto bi bilo idealno 😂
    Inace, Iz svog iskustva sam i sama pitala nakon 4-5 dana od O je li moguce da se javljaju neki simptomi jer sam se cudnije osjecala nego inace,samo su se javljali postepeno uzasan umor,povisena temperatura evo vec treci dan zaredom,ima bolova al nista tako jako,samo sam prije 3-4 dana u par navrata osjetila jace grcenje i to je to. Inace bi trebala dobiti u utorak sad 16.7. pa cemo vidjeti sto se dogadalo. Ali prije 2 mjeseca kada je bila biokemijska u pitanju,isto tako sam se osjecala drugacije,par dana nakon O su mi se javljali neki simptomi i imala sam osjecaj da je T u pitanju,a jedina razlika je bila od PMS-a i t je bilo to sto nisam imala promjene raspolozenja kao u vrijeme PMS-a vec sam bila nekako vesela cijelo vrijeme i nisam imala neku zelju za cokoladom sto mi je inace bilo konstantno dan do dva prije dolaska bila tolika zelja da sam dane prezivljavala na cokoladi,a sada...kupili smo na odmoru zalihe i zalihe cokolade,jos su dvije manje neotvorene,rolada nedovrsena koju muz jede tu i tamo i ona milka 350g koju bi smazala u 10min evo fale joj 4 kockice,a kupljena prije 3 dana. Kad me pitaju rodaci jel bi kolaca ili nesto slatko kazem im “ne,hvala,ne mogu” cemu se oni cude,a boga mi i ja. Mozda je neki znak,mozda nije...Vidjet cemo najkasnije iducu nedjelju ako ne stigne i izdrzim dok se vratim s go jer sam zaboravila ponijeti par testova koji su mi doma 😂😂😂😂

13. Srpanj 2019. 10:56

monalisa

U prisloj T sam imala implantacijsko krvarenje i nakon toga za 2 dana napravila test i bio + ko kuca, tako da sad ne preostaje nista drugo nego pratiti razvoj situacije i simptoma

E to krvarenje sam ja imala prije 2 mjeseca kada je bila biokemijska trudnoca,ovaj mj sam cekala reko mozda bude...pojavilo se nesto malo smeckasto tek toliko i nije vise bilo nista osim normalnog iscjetka pa ne znam sad je li bolje kad bude implantacijsko ili ne obzirom na ruznu proslost,ali vidjet cemo ☺️ Objema nam drzim fige da nam to bude to 🤗🙈

• monalisa
    13. Srpanj 2019. 11:04

crnerupe

monalisa

U prisloj T sam imala implantacijsko krvarenje i nakon toga za 2 dana napravila test i bio + ko kuca, tako da sad ne preostaje nista drugo nego pratiti razvoj situacije i simptoma

E to krvarenje sam ja imala prije 2 mjeseca kada je bila biokemijska trudnoca,ovaj mj sam cekala reko mozda bude…pojavilo se nesto malo smeckasto tek toliko i nije vise bilo nista osim normalnog iscjetka pa ne znam sad je li bolje kad bude implantacijsko ili ne obzirom na ruznu proslost,ali vidjet cemo ☺️ Objema nam drzim fige da nam to bude to 🤗🙈

Nadajmo se da bude, samo da se nadovezem da i dalje osjecam to prebadanje o kojem sam pisala jucer, konstantno osjecaj kao da je nesto tu, bas nekako neugodan osjecaj, nije jako ali svako malo pikne i to na desnoj strani gdje je bila O jer me tu pikalo i za vrijeme O, iskreno se nadam da je nesto u pitanju jer mi se vec sve pricinjava 😅😅

13. Srpanj 2019. 11:26

monalisa,tijelo zene je nedokucivo ja mislim kao i glava covjeka opcenito. Kako je svaka trudnoca individualna,ima slucajeva trudnoce i u vrijeme dana koji nisu plodni,tako onda pretpostavljam postoji mogucnost da ti intuicija i osjecaj jednostavno na neki nacin govore da je T u pitanju. Moguce ja ako imas osjecaj da stvarno i je to u pitanju,nadam se da nece biti babaroge,eto mene jedino od Mogucih simptoma prate strahoviti umor i treci dan uzastopno (otkako sam primijetila) povisena temperatura,ali vidjet cemo eto. Plus nocas sam sanjala da sam radila test na trudnocu i plus bio ogroman kao kuca,a ja bila toliko sretna da sam pozeljela kad sam se probudila da se taj san i ostvari kroz koji dan 😁🙈

• tinchy-_-
    13. Srpanj 2019. 11:34

crnerupe

tinchy-_-

I meni je O bila nedjelju..imam još 5 dana do M.. a jajnici me sječu i boli donji dio kičme kao da mi je sad O😂🙃

Ja cekam do utorka da (Ne) dode,a jedino sto sam primijetila je da svaka 2 sata trckaram na wc i to traje svaki put ko da sam trpila cijeli dan 😂 umor je tu i spava mi se dvakih 4-5 sati od budenja,blagi bolovi u krizima,grudi isto bole,a vec treci dan uzastopce primjecujem da sam u licu toplija nego inace. Muz mi je bas jucer govorio da sam u licu vruca,a ruke i noge led ledeni,a kad smo sjeli na pice u gradu ja osjetila miris pizze i pitam ja odakle to dolazi,gleda on u mene,pocne se smijati s rodacima i provali sta ti je,da nisi trudna? Reko,cekamo utorak pa cemo vidjeti nakon toga pa su samo bili komentari rodaka kako se nadaju da nece biti nista u utorak,da nam je vrijeme za jednu bebu nakon godinu i pol braka ☺️🙈

Malo je rano za bilo kakve simptome ali nikad ne znaš različito je od žene do žene..držim ti fige🤞🤞🤞

monalisa

crnerupe

tinchy-_-

I meni je O bila nedjelju..imam još 5 dana do M.. a jajnici me sječu i boli donji dio kičme kao da mi je sad O😂🙃

Ja cekam do utorka da (Ne) dode,a jedino sto sam primijetila je da svaka 2 sata trckaram na wc i to traje svaki put ko da sam trpila cijeli dan 😂 umor je tu i spava mi se dvakih 4-5 sati od budenja,blagi bolovi u krizima,grudi isto bole,a vec treci dan uzastopce primjecujem da sam u licu toplija nego inace. Muz mi je bas jucer govorio da sam u licu vruca,a ruke i noge led ledeni,a kad smo sjeli na pice u gradu ja osjetila miris pizze i pitam ja odakle to dolazi,gleda on u mene,pocne se smijati s rodacima i provali sta ti je,da nisi trudna? Reko,cekamo utorak pa cemo vidjeti nakon toga pa su samo bili komentari rodaka kako se nadaju da nece biti nista u utorak,da nam je vrijeme za jednu bebu nakon godinu i pol braka ☺️🙈

Drzim fige da se ne pojavi vjestica 🤞🤞🤞
  • monalisa
    13. Srpanj 2019. 11:37

crnerupe

monalisa,tijelo zene je nedokucivo ja mislim kao i glava covjeka opcenito. Kako je svaka trudnoca individualna,ima slucajeva trudnoce i u vrijeme dana koji nisu plodni,tako onda pretpostavljam postoji mogucnost da ti intuicija i osjecaj jednostavno na neki nacin govore da je T u pitanju. Moguce ja ako imas osjecaj da stvarno i je to u pitanju,nadam se da nece biti babaroge,eto mene jedino od Mogucih simptoma prate strahoviti umor i treci dan uzastopno (otkako sam primijetila) povisena temperatura,ali vidjet cemo eto. Plus nocas sam sanjala da sam radila test na trudnocu i plus bio ogroman kao kuca,a ja bila toliko sretna da sam pozeljela kad sam se probudila da se taj san i ostvari kroz koji dan 😁🙈

Hehe pa kak nebi, palcevi gore da se san i ostvari ❤

13. Srpanj 2019. 11:48

tinchy,mozda je rano obzirom da je O bila 1./2.07.,a M se ocekuje 16.07. al vidjet cemo..Ovaj mjesec imam samo povisenu temp i umor kao simptome dodatne ovima koje sam imala prije 2mj kada je bila biokemijska u pitanju,a takoder sam par dana nakon O imala osjecaj da sam T i promatrala sam promjene u tijelu pa eto.Vidjet cemo,kako Bog da,tako ce i biti :D

monalisa,vjerojatno ne bi bilo sretnije osobe na svijetu od mene da vidim drugu crticu ili plus na testu ☺️☺️☺️😁🙈

• tinchy-_-
    13. Srpanj 2019. 15:08

Da upravo tako a ja ti držim fige🤞🤞🤞🤞

zvjezdica37
    13. Srpanj 2019. 15:32

crnerupe

monalisa,hvala ti i nadam se da nikome od nas koji prizeljkujemo babaroga ode nekom drugom a da nas fula na nekih 9-10mj sto bi bilo idealno 😂
    Inace,Iz svog iskustva sam i sama pitala nakon 4-5 dana od O je li moguce da se javljaju neki simptomi jer sam se cudnije osjecala nego inace,samo su se javljali postepeno uzasan umor,povisena temperatura evo vec treci dan zaredom,ima bolova al nista tako jako,samo sam prije 3-4 dana u par navrata osjetila jace grcenje i to je to. Inace bi trebala dobiti u utorak sad 16.7. pa cemo vidjeti sto se dogadalo. Ali prije 2 mjeseca kada je bila biokemijska u pitanju,isto tako sam se osjecala drugacije,par dana nakon O su mi se javljali neki simptomi i imala sam osjecaj da je T u pitanju,a jedina razlika je bila od PMS-a i t je bilo to sto nisam imala promjene raspolozenja kao u vrijeme PMS-a vec sam bila nekako vesela cijelo vrijeme i nisam imala neku zelju za cokoladom sto mi je inace bilo konstantno dan do dva prije dolaska bila tolika zelja da sam dane prezivljavala na cokoladi,a sada…kupili smo na odmoru zalihe i zalihe cokolade,jos su dvije manje neotvorene,rolada nedovrsena koju muz jede tu i tamo i ona milka 350g koju bi smazala u 10min evo fale joj 4 kockice,a kupljena prije 3 dana. Kad me pitaju rodaci jel bi kolaca ili nesto slatko kazem im “ne,hvala,ne mogu” cemu se oni cude,a boga mi i ja. Mozda je neki znak,mozda nije…Vidjet cemo najkasnije iducu nedjelju ako ne stigne i izdrzim dok se vratim s go jer sam zaboravila ponijeti par testova koji su mi doma 😂😂😂😂

Ovo sve meni zvuci kao plus i vidit ces da je na kraju+🤞🤞🤞💖

13. Srpanj 2019. 22:12

zvjezdica37,vidjet cemo,ali danas mi je bio totalno cudan dan. Muz mi otisao kupit toplomjer da vidim temperaturu,jos nisam al vidit cu kad stignem kuci,muz inace pusi i nikad mi nije do danas smetao dim,a danas popodne mi se zeludac izokrenuo i sve me nesto peklo u nosu i grlu kada sam osjetila miris dima i postalo muka uzasno,kada idem na wc imam osjecaj ko da mi se mokraca “cuje”,bas osjetim miris i imam neki bijeli iscjedak...ali vidjet cemo,utorak je blizu ☺️😁🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.