Kad sam prestala koristit trakice i opterecivat se, i kad sam sama po sebi skuzila kad mi je ovulacija sam ostala trudna.
Znaci skuzila sam da ne ovuliram 14.dan nego 16.sti.i evo nas u 13 tj skoro
Vjerujem da je tako 🤭. Mnogo takvih slucajeva cujemom. Cestitam na trudnici i nek bude skolska. ❤
Uzivo se puno bolje vidi jedan i drugi..sutra radim nocnu smjenu, nadam se da bude sve ok…radim i psihicki i fizicki tezak posao, izlozena sam virusima, bakterijama..nadam se da budem mogla dobiti bolovanje cim prije jer se bojim, nije mi svejedno pogotovo jer je tako rana trudoca koju ne mogu prakticki ni na uzv jos potvrditi…znate mozda od kad mi gin moze dati bolovanje?
Pa mislim da od kad oces ako kazes da imas mucnine i povracanja.
Bokic.. Moze mi netko objasnit proceduru stapica… Hvalaaa
Pocnes ih koristiti od zadnjeg dana M ( to je moja preporuka) Piskis ih jednom dnevno ( po mogucnosti u cca.isto vrijeme) dok ti testna trakica ne bude iste boje ili tamnija kao kontrolna. Kad to dobijes, piskis jos jednom da vidia jel krenula blijediti. Moze se desiti da dobijes dva dana zaredom tamnu crtu ali to je u redu. Kad potamni imas ciljano odnose ( taj dan i dan poslje i jos jedan za svaki slucaj 🤭). Ovulacija od tog "Pika"sljedi unutar 12-48 sata. Bar bi trebala. Eto to je otprilike to. Ako jos sta ima budu curke rekle. Nakon ulovljenog pika mozes se prestat testirat.
jako tesko mi je slikati jer je uzivo uvijek jace…ali jos je dosta svijetla crtica
Da da tu je. Po meni to je to. Ali ako oces radi sebe mozea ti jos koji test pisnitu. Rana je trudnoca pa je blijeda. 😁
baby vidim sjenu,ali nekako mi je na zadnjem testu bila vidljivija,vjerojatno jer je slikano u sjenovitom prostoru pa se zato i bolje vidi,ali bitno je da Babaroga ne dode iduci tjedan i samo se cuvaj da sve bude dobro :)
Inace bas nisam pisala nesto jucer,pocinje mi GO od sutra pa sam malo otputovala s muzem medu brda u prirodu gdje je sve okruzeno sumom,nema galame,stresa,nicega i pustila sam mozak na pasu. Po racunici,danas je 5 ili 6 dan nakon ovulacije i jedino s cim imam poteskoca je strahoviti umor,brzo umaranje opcenito,grcevi u donjem dijelu abdomena,tu i tamo boluckanje desnog jajnika na sto nisam navikla i neki bijeli iscjedak se javlja pa cemo vidjeti sto ce se dogoditi iduceg tjedna kad treba (ne)doci Babaroga 😂
Kako se drzite vi ostale koje iscekujete dane testiranja i plusice pa da se rijesite Babaroge na neko vrijeme,kako su one kojima se plusic dogodio ako svracaju? 😁 A kako su one koje su neko vrijeme pokusavale pa su si odlucile uzeti malu pauzu neko vrijeme i odmoriti od svega?
Ajde lijepo uzivajte i odmarajte i neka vam se ostvari ➕. Mozda ti je to sve od O koja je bila? Ja jos cekam da dode M od proslog mjeseca 🤣🤣🤣🙊. Al nema je niti danas tak da krecem od navecer sa progesteronom pa bi ju trebala dobiti za nekih 12 dana. A onda trakice i mjerenje tem. Bas se veselim. A ovo za pauzu i tak to na tu temu jos nisam iskusila. 🤭 Neka me jos malo da se opterecujem. 🤣🤣🤣
IV ODBROJAVANJE
COCO - …dana - 3.7.2019 ♡
Sunčica - 2 dana - 11.7.2019.♡
Lady_E - 6 dana - 15.7.2019♡
MIKICA13 - 6 dana -15.7.2019♡
Crnerupe - 7 dana -16.7.2019♡
Monalisa - 9 dana -18.7.2019.♡
LALLA - 9 dana -18.7.2019♡
IVANA1810 - 10 dana -19.7.2019♡
ZVJEZDICA37-11 dana-20.07.2019♡
Malla - 18 dana - 27.7.2019♡
Malla, Ljubicicax….jel nas skicnete koji put? ☺️😁
Martinaaaa, da naravno, redovno vas pratim, evo upravo sam došla da provjerim kak je tvoj pregled prošao danas. Mnogo mi se svidjelo što sam pročitala, bitno je da sad imaš plan, da znaš korake koje trebaš poduzimat da dođeš do svog cilja, a nadam se da će to biti što prije. Znaš da ti ja odavno prizivam blizance 😘🚼🚼💙❤
Kad sam vidjela Zvjezdicin pik, obradovala sam se kao da je moj! Super mi je Zvjezdice što si i ti počela rješavat jednu po jednu prepreku, vjerujrem da je i tebi lakše tako, nego da samo tapkaš u mjestu. I tebi prozivam što prije ogroman plus, plusčinu 🚼💜💙❤
Obzirom da nemam vremena kao prije, novim curama ne stignem ni odgovorit, uvijek me neko preduhitri ☺
Malla, Terra, Lady, Vuky i sve ostale i vas redovno pratim 😘😘😘😘 Pošto sam se zbog novog posla povukla do godine, vaši pikovi, vaša iščekivanja i vaši plusevi su i moji, zato vam cijelim srcem želim sreću 😘😘😘😘😘😘🚼🚼🚼🚼🚼🚼
❤❤❤
Što se mene tiče, zbog svih događaj ovog ciklusa strah me više pomislit na T, jer očito sad nije moje vrijeme. Prvo smo bili odlučili pokušat još ovaj ciklus, otprilile za isti dan je trebala M ne doći i biti rezultati probnog rada na novom poslu, pa ću onda kao znat na čemu sam. Ovulacija obično bude 12-13 dc, čekala ju do 17dc ali ni traga joj, tad se naljutim i prestanem sve pratit, i trakice i temp i odlučimo do kraja ciklusa svaku drugu noć pokušavat pa šta bude. Međutim, samo tad na 17dc je bila akcija jer odmah sutradan se muž užasno prehladio a i meni taj dan javili da sam primljena, znači javili mi prije vremena. Do danas, tj.23 dc nije bilo ni jednog traga ovulacije, a već simptomi PMS-a počinju, očito je bio anovulacijski. Što sam ja više vukla na stranu trudnoće, sve više se nije dalo. Da stvar bude zanimljivija, mentorica mi je žena koju ću mjenjat i u petom mjesecu trudnoće je 😁Kao što sam rekla nije moje vrijeme, sad je vrijeme da vas bodrim i radujem se vašim plusevima dok ne dođe bolje, moje vrijeme. 😘😘😘😘😘😘
Hej bas mi je drago radi posla. Sve ima svoje zasto a isto tako i svoje vrijeme. Ne mozemo protiv vece sile i onog sta je vec zacrtano na nasem putu. 😘😘😘
Ehhh curke nazalost nista od moje nade za pozitivnim testom ovaj mjesec, ja se ko budala trudim svaki dan pijem vitamine, testiram se da ulovim pik posto su neredovni ciklusi i kad napokon ulovim MM meni drsko veli da se njemu neda i da ode spavat, kao da mi je neko samar opalio, nemam se kome pojadati da pisem vama da si olaksam malo
Znam kako ti je. I ja sam to dozivila 🤨. Nije lijepo niti ugodno ali sam tad shvatila da mu vise nikad necu rec kad imam plodne dane, dal je trakica LH pozitivna ili bilo sta vezano za moj ciklus i ovulaciju. Jer sam primjetila da mu onda bude teze za seksat se ili cak nece namjerno. Nismo pricali zasto ali vjerojatno mu nes smeta po tom pitanju. Mozda se osjeca iskoristeno ili kao misle da mi onda ne uzivamo…🤷♀️😘.
Klasika i kod mene🤪
Pada im ego cim imamo neki drugi razlog za seks osim onog -zelim te ti si najbolji.
Ah nije ni nama lako s njima.Kompromis najbolje pali
Bokic.. Moze mi netko objasnit proceduru stapica… Hvalaaa
Pocnes ih koristiti od zadnjeg dana M ( to je moja preporuka) Piskis ih jednom dnevno ( po mogucnosti u cca.isto vrijeme) dok ti testna trakica ne bude iste boje ili tamnija kao kontrolna. Kad to dobijes, piskis jos jednom da vidia jel krenula blijediti. Moze se desiti da dobijes dva dana zaredom tamnu crtu ali to je u redu. Kad potamni imas ciljano odnose ( taj dan i dan poslje i jos jedan za svaki slucaj 🤭). Ovulacija od tog "Pika"sljedi unutar 12-48 sata. Bar bi trebala. Eto to je otprilike to. Ako jos sta ima budu curke rekle. Nakon ulovljenog pika mozes se prestat testirat.
Moze eventualno guglat jos malo da vidi kako izgleda pik i to ti je to.ako tek pocinjes sa trakicama piski ranije cisto da upoznas ciklus.znaci pocni 10.dan pa do 20.tog dana da vidis razliku a onda dalje nastavis iduci mjesec normalno.jer netko ovulira 13 dan cuklusa a netko 17.dan
Sortiraj odgovore
Najstariji