Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    08. Srpanj 2019. 18:21

Ej zenice....kako ste? Jel vam lakse sad kad je malo zahladilo? Eto ja sam vam popila svoj prvi Progic (tako cu ga zvat jer mi je predugo za pisat progesteron 🤣) jer naravno gospodicna M se nije udostojila doci do danas. E pa sad ce morat. Pijem ih 10 dana i onda za dan,dva,tri dana bi trebala M stici. Pa onda 15 dana pauze i onda opet 10 dana. E pa da vidimo kako ce to biti. Ja cu se staviti na odbrojavanje tam za nekih 13 dana ajd nek bude tako. 🤣🤣🤣. Ja kakve sam srece nece mi ni progic pomoci. 🤦‍♀️E i moram vam staviti graf da vidite ta brda 🤣🤣🤣

08. Srpanj 2019. 18:32
    zvjezdica37
    08. Srpanj 2019. 20:56

Hej Martina!Super da si pocela sa progicem🙋‍♀️🤞👍😊
    Sad menga nema izbora mamicu joj njenu...e graf ti je bas ono smrdan...uopce po njemu nema najave menge...probaj sad kad pijes tabletice mjerit da vidis jel ima razlike.Ja cu svoj sutra postaviti...malo su mi temperature drugacije tj izgledaju vislje jer koristim onaj novi toplomjer sa decimalama pa da vidim hoce li oznaciti konacno u mom zivotu Ovulaciju kako treba.Do sad je samo pretpostavljao prema piku ili sam bila na lijekovima.
    Naravno da je lakse kako je zahladilo-uf....meni ovako pase nek cijelo ljeto bude -potpisujem
    Drage moje cure sta ima kod vas...trenutno cekam kineske testice za T pa cu kao i inace močit iz dosade da se malo igram.
    E da...i kupit cu onaj clear blue easy pa makar da vidim evaporacijsku hhee he
    Par puta sam pomislila da ga namjerno tako rade igrajuci na psihu zena koje silno zele ugledat plus...i onda tako mi koje bi da vidimo bilo sta uzmemo taj koji ce vjerovatno i pokazati nevazecu crticu😊
    Eto svasta ja napisah...bio mi dug dan..sad sam tek ispruzila papke pa cu jos malo na spavanje.
    Javljajte se da imamo o cem i o kom🙃🙃🙃😊👍🤞🙋‍♀️

08. Srpanj 2019. 21:10

Martina1982

Ej zenice….kako ste? Jel vam lakse sad kad je malo zahladilo? Eto ja sam vam popila svoj prvi Progic (tako cu ga zvat jer mi je predugo za pisat progesteron 🤣) jer naravno gospodicna M se nije udostojila doci do danas. E pa sad ce morat. Pijem ih 10 dana i onda za dan,dva,tri dana bi trebala M stici. Pa onda 15 dana pauze i onda opet 10 dana. E pa da vidimo kako ce to biti. Ja cu se staviti na odbrojavanje tam za nekih 13 dana ajd nek bude tako. 🤣🤣🤣. Ja kakve sam srece nece mi ni progic pomoci. 🤦‍♀️E i moram vam staviti graf da vidite ta brda 🤣🤣🤣

Vidi tih udolina,pa neka netko kaze kako Hrvatska nije brdovita 😂😂😂 sala mala,nadam se da ce sve zavrsiti jednim velikim i zdravim plusicem,drzim fige i navijam da bude sto prije 😁
    Evo ja danas nekako nikako. Ustala i bila dobro,ali poslijepodne pocelo rezati u dnu trbuha od jednog jajnika do drugog i malo povise njih,tako neki strasni pritisak i neudobnost dolje da bi izisla iz koze da mogu,a zadnji puta mi je bilo tako prije 2 mj kada sam trebala dobiti 09.05. Medutim napravil test koji je bio pozitivan,ali kroz isti dan prokrvarila i imala uzasne bolove pa otisla doktoru koji je ustanovio da je bila rijec o biokemijskoj trudnoci pa mi nije nimalo ugodno ponovno ovo osjecat jer mi je samo neka panika u glavi,ali vidjet cemo... kako je ostatak drustva? Ima li nevremena kod vas? Ovdje bas zapljustalo i zahladilo dobro 😂

08. Srpanj 2019. 21:12

zvjezdica37

Sad menga nema izbora mamicu joj njenu…e graf ti je bas ono smrdan…uopce po njemu nema najave menge…probaj sad kad pijes tabletice mjerit da vidis jel ima razlike.Ja cu svoj sutra postaviti…malo su mi temperature drugacije tj izgledaju vislje jer koristim onaj novi toplomjer sa decimalama pa da vidim hoce li oznaciti konacno u mom zivotu Ovulaciju kako treba.Do sad je samo pretpostavljao prema piku ili sam bila na lijekovima.
    Naravno da je lakse kako je zahladilo-uf….meni ovako pase nek cijelo ljeto bude -potpisujem
    Drage moje cure sta ima kod vas…trenutno cekam kineske testice za T pa cu kao i inace močit iz dosade da se malo igram.
    E da…i kupit cu onaj clear blue easy pa makar da vidim evaporacijsku hhee he
    Par puta sam pomislila da ga namjerno tako rade igrajuci na psihu zena koje silno zele ugledat plus…i onda tako mi koje bi da vidimo bilo sta uzmemo taj koji ce vjerovatno i pokazati nevazecu crticu😊
    Eto svasta ja napisah…bio mi dug dan..sad sam tek ispruzila papke pa cu jos malo na spavanje.

Eh moja zvjezdice,ja ih imam doma 15-ak komada,trebala bi (ne)dobit 16.07. Ali vidi paradoksa-zaboravila ja ponijeti koji sa sobom jer direkt od muzeve rodbine picimo na more i vracamo se tamo 20.07. u plani tako da ce do testa ako Daj Boze kasni biti ona strpljen-spasen 😂🙈🙊

09. Srpanj 2019. 05:54

zvjezdica37

Sad menga nema izbora mamicu joj njenu…e graf ti je bas ono smrdan…uopce po njemu nema najave menge…probaj sad kad pijes tabletice mjerit da vidis jel ima razlike.Ja cu svoj sutra postaviti…malo su mi temperature drugacije tj izgledaju vislje jer koristim onaj novi toplomjer sa decimalama pa da vidim hoce li oznaciti konacno u mom zivotu Ovulaciju kako treba.Do sad je samo pretpostavljao prema piku ili sam bila na lijekovima.
    Naravno da je lakse kako je zahladilo-uf….meni ovako pase nek cijelo ljeto bude -potpisujem
    Drage moje cure sta ima kod vas…trenutno cekam kineske testice za T pa cu kao i inace močit iz dosade da se malo igram.
    Par puta sam pomislila da ga namjerno tako rade igrajuci na psihu zena koje silno zele ugledat plus…i onda tako mi koje bi da vidimo bilo sta uzmemo taj koji ce vjerovatno i pokazati nevazecu crticu😊
    Eto svasta ja napisah…bio mi dug dan..sad sam tek ispruzila papke pa cu jos malo na spavanje.

Hhhhh pa nadam se da bu dosla M 🤣🤣🤣🤦‍♀️. Ja si moram naruciti sa neta sve te trakice i to bi mogla vec danas da stignu na vrijeme. Ti umjesto LH trakica moci HCg 🤭. A gle nek im neka serija testova ne valja i mnogooo zena ce ju vidit. Iako sumnjam da je to moguce ipak ne bi oni sam tak mogli takve testove lansirati a opet kak oni mogu znat 🤦‍♀️. 

09. Srpanj 2019. 05:56

crnerupe

zvjezdica37

Eh moja zvjezdice,ja ih imam doma 15-ak komada,trebala bi (ne)dobit 16.07. Ali vidi paradoksa-zaboravila ja ponijeti koji sa sobom jer direkt od muzeve rodbine picimo na more i vracamo se tamo 20.07. u plani tako da ce do testa ako Daj Boze kasni biti ona strpljen-spasen 😂🙈🙊

Hhhhh 🙊🙉🙈. Nista budes se strpila tih par dana razlike. Koja neizvjesnost 🤭🤣. Dobar odmor vam zelim i neka na kraju odmora bude ➕❤🥰

09. Srpanj 2019. 05:58

crnerupe

Martina1982

Ej zenice….kako ste? Jel vam lakse sad kad je malo zahladilo? Eto ja sam vam popila svoj prvi Progic (tako cu ga zvat jer mi je predugo za pisat progesteron 🤣) jer naravno gospodicna M se nije udostojila doci do danas. E pa sad ce morat. Pijem ih 10 dana i onda za dan,dva,tri dana bi trebala M stici. Pa onda 15 dana pauze i onda opet 10 dana. E pa da vidimo kako ce to biti. Ja cu se staviti na odbrojavanje tam za nekih 13 dana ajd nek bude tako. 🤣🤣🤣. Ja kakve sam srece nece mi ni progic pomoci. 🤦‍♀️E i moram vam staviti graf da vidite ta brda 🤣🤣🤣

Vidi tih udolina,pa neka netko kaze kako Hrvatska nije brdovita 😂😂😂 sala mala,nadam se da ce sve zavrsiti jednim velikim i zdravim plusicem,drzim fige i navijam da bude sto prije 😁
    Evo ja danas nekako nikako. Ustala i bila dobro,ali poslijepodne pocelo rezati u dnu trbuha od jednog jajnika do drugog i malo povise njih,tako neki strasni pritisak i neudobnost dolje da bi izisla iz koze da mogu,a zadnji puta mi je bilo tako prije 2 mj kada sam trebala dobiti 09.05. Medutim napravil test koji je bio pozitivan,ali kroz isti dan prokrvarila i imala uzasne bolove pa otisla doktoru koji je ustanovio da je bila rijec o biokemijskoj trudnoci pa mi nije nimalo ugodno ponovno ovo osjecat jer mi je samo neka panika u glavi,ali vidjet cemo… kako je ostatak drustva? Ima li nevremena kod vas? Ovdje bas zapljustalo i zahladilo dobro 😂

Hhhh si vidla? Brda koliko oces 🤣🤣🤣🤣. Znam da ti je svas po glavi ali sam opusteno. Na neke.stvari covjek ne moze utjecati. Ali bit ce sve dobro 👍👍❤❤

09. Srpanj 2019. 06:01

IV ODBROJAVANJE 
    COCO - …dana  - 3.7.2019 ♡
    Sunčica - 1 dan - 11.7.2019.♡
    Lady_E - 5 dana - 15.7.2019♡
    MIKICA13 - 5 dana -15.7.2019♡
    Crnerupe - 6 dana -16.7.2019♡
    Monalisa - 8 dana -18.7.2019.♡
    LALLA - 8 dana -18.7.2019♡
    IVANA1810 - 9 dana -19.7.2019♡
    ZVJEZDICA37-10 dana-20.07.2019♡
    Martina1982-10 dana-20.07.2019♡
    Malla - 17 dana - 27.7.2019♡

zvjezdica37
    09. Srpanj 2019. 07:18

Jutro...ja se danas zeznila i ustala otvorit prozor pa legla i isti sekund se sjetim da moram bazalnu temp.izmjeriti.neznam jel to sad se vazi ili sta raditi😣uvijek nesto sjeb....m na toj sredini ciklusa sa mjerenjem temp.Uglavnim stavila sam kako sam mjerila pa eto...pa nije mogla skocit taj sekund dva neznam koliko...Cice su mi ispuhane i ne osjecam uopce da sam u nekoj drugoj fazi ciklusa...osim sluzi sto sam imala u plodnim danima.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.