Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hannica0 👧
    10. Srpanj 2019. 09:05

Imala sam u subotu ujutro pik. I u ned ujutro je jako tamna bila testna linija... Do popodne je vec izbljedilo. Jucer (utorak) odem kod ginekologa i gle cuda,  folikul jos nije pukao.  Rekao mi je da sami pik ne znaci i da ce doci do pucanja folikula. Da se hrpa stvari mra poklopiti u nasem organizmu.  Neki prerastu u ciste. Moj je jucer na 21dc bio 19mm.  Dao mi je inekciju za poticanje ovulacije. I trebala bi imati odnos sa sri na cet.  Pa cemo vidjeti sto ce ispasti od ovog mj. Sinoc nakon inekcije kad sam piskila, crta opet ocekivano tamna.

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

Hannica0 👧
    10. Srpanj 2019. 09:07

Pobrkala sam dane. U petak ujutro je bio pik. I u sub ujutro. Do sub popodne je posvjetilo. Ned pon i uto nista. I utorak nakon inekcije opet ocekivano pik.

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

zvjezdica37
    10. Srpanj 2019. 09:23

Ja sam isto dobila injekciju za ovulaciju ali nisam uspjela ostati trudna prosli mjesec.Tebi zelim da ti uspije iz prve.Normalno da ti je trakica potamnila sad kad si na terapiji

10. Srpanj 2019. 11:02

IV ODBROJAVANJE 
    COCO - …dana  - 3.7.2019 ♡
    Sunčica - 0 dana - 11.7.2019.♡
    Lady_E - 4 dana - 15.7.2019♡
    MIKICA13 - 4 dana -15.7.2019♡
    Crnerupe - 5 dana -16.7.2019♡
    Monalisa - 7 dana -18.7.2019.♡
    LALLA - 7 dana -18.7.2019♡
    IVANA1810 - 8 dana -19.7.2019♡
    ZVJEZDICA37-9 dana-20.07.2019♡
    Martina1982-9 dana-20.07.2019♡
    Malla - 16 dana - 27.7.2019♡
    Tera_ - 17 dana - 28.7.2019♡

10. Srpanj 2019. 11:10

Hannica0

Imala sam u subotu ujutro pik. I u ned ujutro je jako tamna bila testna linija… Do popodne je vec izbljedilo. Jucer (utorak) odem kod ginekologa i gle cuda, folikul jos nije pukao. Rekao mi je da sami pik ne znaci i da ce doci do pucanja folikula. Da se hrpa stvari mra poklopiti u nasem organizmu. Neki prerastu u ciste. Moj je jucer na 21dc bio 19mm. Dao mi je inekciju za poticanje ovulacije. I trebala bi imati odnos sa sri na cet. Pa cemo vidjeti sto ce ispasti od ovog mj. Sinoc nakon inekcije kad sam piskila, crta opet ocekivano tamna.

Da da istina je. Nije uvjet ako nam LH trakica bude pozitivna da se O zapravo i desila. To je samo indikator da je hormon povisen a da li ce biti dovoljno povisen da se desi O e to je pitanje. Folikul moze prec u cistu, prestat rast, ne puknut a i ako pukne pitanje je dal ce se oploditi....🙈🤦‍♀️🙈🤦‍♀️. Zelim ti da tebi bude uspjesno i da si imas ➕ na kraju ❤❤🥰🥰

10. Srpanj 2019. 11:11

tinika

Martina1982

tinika

Kad sam prestala koristit trakice i opterecivat se, i kad sam sama po sebi skuzila kad mi je ovulacija sam ostala trudna.
    Znaci skuzila sam da ne ovuliram 14.dan nego 16.sti.i evo nas u 13 tj skoro

Vjerujem da je tako 🤭. Mnogo takvih slucajeva cujemom. Cestitam na trudnici i nek bude skolska. ❤

Hvala od ❤
    I Vama zelim sto prije da Vam se ostvare zelje 😍

❤🥰

• baby
    10. Srpanj 2019. 15:47

Cure trebam pomoc, ako se koja razumije u vrijednosti bete u krvi...ginic me poslao vaditi betu( po mojoj racunici na 14.dan nakon ovulacije) i 83 je vrijednost..kaze da je premala i da sumnja na izvanmaternicnu..za 2 dana vadim opet...

• tinchy-_-
    10. Srpanj 2019. 16:23

baby

Cure trebam pomoc, ako se koja razumije u vrijednosti bete u krvi…ginic me poslao vaditi betu( po mojoj racunici na 14.dan nakon ovulacije) i 83 je vrijednost..kaze da je premala i da sumnja na izvanmaternicnu..za 2 dana vadim opet…

Pa iskreno nebi ništa još komentirala..niska je da ali vidi za dva dana..nadam se da će bit trodupla i držim ti fige🤞🤞🤞 svakako javi

10. Srpanj 2019. 16:34

baby

Cure trebam pomoc, ako se koja razumije u vrijednosti bete u krvi…ginic me poslao vaditi betu( po mojoj racunici na 14.dan nakon ovulacije) i 83 je vrijednost..kaze da je premala i da sumnja na izvanmaternicnu..za 2 dana vadim opet…

Daj probaj pitat na onoj temi za "cekanje bete" tam ti cure znaju dosta o tome. Zelim ti da bude sve u redu i da se podupla beta. Mozda je bila kasnije O pa je time i zacece kasnije nastupilo. 🙏😘

zvjezdica37
    10. Srpanj 2019. 16:43

Baby sa tobom je uvijek dramaticno...zao mi je ako se ispostavi tako nesto ali opet...dok se ne potvrdi jedno ili drugo ,treba se malo strpiti.sretno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.