Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    07. Srpanj 2019. 20:29

baby

Uzivo se puno bolje vidi jedan i drugi..sutra radim nocnu smjenu, nadam se da bude sve ok…radim i psihicki i fizicki tezak posao, izlozena sam virusima, bakterijama..nadam se da budem mogla dobiti bolovanje cim prije jer se bojim, nije mi svejedno pogotovo jer je tako rana trudoca koju ne mogu prakticki ni na uzv jos potvrditi…znate mozda od kad mi gin moze dati bolovanje?

Moze odmah ako radis u okolini gdje si izlozena virusima i bakterijama nekim zarazama i fizickom radu,moze odmah otvoriti komplikacije kada se vidi srce djeteta na uzv

zvjezdica37
    07. Srpanj 2019. 20:32

crnerupe

baby

Uzivo se puno bolje vidi jedan i drugi..sutra radim nocnu smjenu, nadam se da bude sve ok…radim i psihicki i fizicki tezak posao, izlozena sam virusima, bakterijama..nadam se da budem mogla dobiti bolovanje cim prije jer se bojim, nije mi svejedno pogotovo jer je tako rana trudoca koju ne mogu prakticki ni na uzv jos potvrditi…znate mozda od kad mi gin moze dati bolovanje?

Moze odmah ako radis u okolini gdje si izlozena virusima i bakterijama nekim zarazama i fizickom radu,moze odmah otvoriti komplikacije kada se vidi srce djeteta na uzv

Ja sam u trudnoci rekla glavnoj da je test pozitivan i otvorila mi godisnji jer sam trazila odmah -nakon toga otvorila bolovanje.Uvijek mozes reci da imas grceve i jake mucnine ....ostalo je na tebi.sretno

TiNa
    07. Srpanj 2019. 21:51

monalisa

evo curke da se pohvalim sa svojim pikom, prva slika je u 3 popodne, druga je od sada, sad samo pricekat da mala ode na spavanje i u akciju 😅

Baby drzim fige. Po opisu radis isti posao kao i ja. Nek ste uhvatili pik i nek se primi, ja ti zelim svu srecu 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

TiNa
    07. Srpanj 2019. 21:53

Malo me zbunilo jer sam na, mobitelu, monalisa to je to pik drzim fige 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Termin 19.03.2022.

• EmilijaJ
    07. Srpanj 2019. 23:16

Bokic..  Moze mi netko objasnit proceduru stapica... Hvalaaa

• monalisa
    08. Srpanj 2019. 01:00

Ehhh curke nazalost nista od moje nade za pozitivnim testom ovaj mjesec, ja se ko budala trudim svaki dan pijem vitamine, testiram se da ulovim pik posto su neredovni ciklusi i kad napokon ulovim MM meni drsko veli da se njemu neda i da ode spavat, kao da mi je neko samar opalio, nemam se kome pojadati da pisem vama da si olaksam malo

TiNa
    08. Srpanj 2019. 01:05

monalisa

Ehhh curke nazalost nista od moje nade za pozitivnim testom ovaj mjesec, ja se ko budala trudim svaki dan pijem vitamine, testiram se da ulovim pik posto su neredovni ciklusi i kad napokon ulovim MM meni drsko veli da se njemu neda i da ode spavat, kao da mi je neko samar opalio, nemam se kome pojadati da pisem vama da si olaksam malo

Tu smo uz tebe, muskarci kako koji su ti takvi dozivjela sam isto od svog jer ispada da se sexamo samo da bi ostala trudna, pa se osjecaju iskoristeno. Znam, citav svijet ti se u par sekundi srusio i osjecas se jadno i bespomoćno a bila si sva sretna jer si NAPOKON ulovila pik. Tu sam za tebe 🤗probaj se ne bedirati 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Termin 19.03.2022.

tinika
    08. Srpanj 2019. 05:30

Kad sam prestala koristit trakice i opterecivat se, i kad sam sama po sebi skuzila kad mi je ovulacija sam ostala trudna.
    Znaci skuzila sam da ne ovuliram 14.dan nego 16.sti.i evo nas u 13 tj skoro

zvjezdica37
    08. Srpanj 2019. 05:42

monalisa

Ajde zaboravite oba dvoje na sinoc,nekad i mi hocemo samo po svome i vjeruj mi sve smo mi nekad dozivile ovu situaciju...vjerovatno ste se nesto malo pocackali prije toga ili mu je dojadilo da ciljano radi neke stvari ali to je isto sve ok...moj je i meni znao reci svasta,ajme kad se sjetim...slicne situacije u vrijeme kad ja planiram odnose.
    Pusti ga da se ohladi i pridji mu onda👍😊

08. Srpanj 2019. 06:20

monalisa

Znam kako ti je. I ja sam to dozivila 🤨. Nije lijepo niti ugodno ali sam tad shvatila da mu vise nikad necu rec kad imam plodne dane, dal je trakica LH pozitivna ili bilo sta vezano za moj ciklus i ovulaciju. Jer sam primjetila da mu onda bude teze za seksat se ili cak nece namjerno. Nismo pricali zasto ali vjerojatno mu nes smeta po tom pitanju. Mozda se osjeca iskoristeno ili kao misle da mi onda ne uzivamo...🤷‍♀️😘.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.