Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    07. Srpanj 2019. 13:05

vuky

Muci me da sad forsiram … ono tipa… svi okolo govore pa tek ste počeli… di ti se zuri… ko da sad ja nešto forsiram, pa ne želim ništa siliti… zato zbunjena… pričati ćemo sa doktorom u četvrtak, pa ću donesti konačnu odluku… :/

Ma sta te briga sta drugi kazu i misle. Bitno je sta ti i tvoj M mislite. Ako ste se odlucili za to idite i ne slusajte druge. Iskreno ja ako ikad dode do toga necu nikom rec. Samo sestri jer je to prosla. Samo iz razloga sto drugi imaju svakakva misljenja do kojih mene nije briga. I samo stvaraju stres koji nikome ne trrba. Dovoljno ga je i ovako. Ako vam doktorica kaze da idete i mozete otidite jer to je vasa sreca koju zelite ostvariti. A na koji nacin ce to biti nebitno je. Zato sta god bilo eto od nas imas podrsku sigurno 👍👍💪💪😘😘

vuky
    07. Srpanj 2019. 13:38

Ma i ja sam rekla mami i bratu samo, i tako on svojima... samo da razmišljamo... i to je već previše... sad mi malo zao da smo rekli ... 🤣🤣🤣 
    Ali da, bitno je da se nas dvoje sve dogovorimo i druge puno ne slušamo... lako njima čekati... ja samo trudnice i djecu vidim... i malo sam ljubomorna... vi tu me razumijete....

• tinchy-_-
    07. Srpanj 2019. 14:11

Ajmeee babyyyy čestitam 😄😄😄😄😄😄 mora biti divan osjećaj kad ugledaš plusić😀😀 sretno i neka bude školska😘😘😘😘😘

zvjezdica37
    07. Srpanj 2019. 16:16

vuky

Ma i ja sam rekla mami i bratu samo, i tako on svojima… samo da razmišljamo… i to je već previše… sad mi malo zao da smo rekli … 🤣🤣🤣
    Ali da, bitno je da se nas dvoje sve dogovorimo i druge puno ne slušamo… lako njima čekati… ja samo trudnice i djecu vidim… i malo sam ljubomorna… vi tu me razumijete….

Ja sam spomenula samo na poslu kada sam morala izostati i zbog toga sto ne zelim komentare kada javim da sam T kako odmah bjezim na bolovanje,ostavila sam dovoljno info tako da mirne glave uzmem bolovanje kad zelim a i zdravstevni sam radnik pa sam lako sve objasnila.Naravno da planirana i MPO trudnoca ima svoju tezinu-samo zato sam najavila sto me ceka.Nikome nismo rekli osim ja svonim frendicama koje me podrzavaju.
    Nemoj se previse fokusirati na to sta drugi misle.
    Ljudima je odmah lakse da te sazaljivo gledaju i prave od toga hendikep nego da pokazu malo razumjevanja
    Zaista je bitno ono sto ti i tvoj suprug zelite.I naravno shvati ovo kao izazov a ne problem.To ti je najbitnije.

• baby
    07. Srpanj 2019. 17:55

Mrvicu je tamnija, sad budem piskila svako jutro pa budem vidla..uzela sam clearblue koji se mogu do 5 dana ranije raditi, ne ocekujem da dode u sri..a sutra popodne s posla zovem ginica

• baby
    07. Srpanj 2019. 18:01

jako tesko mi je slikati jer je uzivo uvijek jace...ali jos je dosta svijetla crtica

07. Srpanj 2019. 18:39

baby vidim sjenu,ali nekako mi je na zadnjem testu bila vidljivija,vjerojatno jer je slikano u sjenovitom prostoru pa se zato i bolje vidi,ali bitno je da Babaroga ne dode iduci tjedan i samo se cuvaj da sve bude dobro :)

Inace bas nisam pisala nesto jucer,pocinje mi GO od sutra pa sam malo otputovala s muzem medu brda u prirodu gdje je sve okruzeno sumom,nema galame,stresa,nicega i pustila sam mozak na pasu. Po racunici,danas je 5 ili 6 dan nakon ovulacije i jedino s cim imam poteskoca je strahoviti umor,brzo umaranje opcenito,grcevi u donjem dijelu abdomena,tu i tamo boluckanje desnog jajnika na sto nisam navikla i neki bijeli iscjedak se javlja pa cemo vidjeti sto ce se dogoditi iduceg tjedna kad treba (ne)doci Babaroga 😂 
    Kako se drzite vi ostale koje iscekujete dane testiranja i plusice pa da se rijesite Babaroge na neko vrijeme,kako su one kojima se plusic dogodio ako svracaju? 😁 A kako su one koje su neko vrijeme pokusavale pa su si odlucile uzeti malu pauzu neko vrijeme i odmoriti od svega? 

• baby
    07. Srpanj 2019. 19:12

Uzivo se puno bolje vidi jedan i drugi..sutra radim nocnu smjenu, nadam se da bude sve ok...radim i psihicki i fizicki tezak posao, izlozena sam virusima, bakterijama..nadam se da budem mogla dobiti bolovanje cim prije jer se bojim, nije mi svejedno pogotovo jer je tako rana trudoca koju ne mogu prakticki ni na uzv jos potvrditi...znate mozda od kad mi gin moze dati bolovanje?

• monalisa
    07. Srpanj 2019. 20:08

evo curke da se pohvalim sa svojim pikom, prva slika je u 3 popodne, druga je od sada, sad samo pricekat da mala ode na spavanje i u akciju 😅

zvjezdica37
    07. Srpanj 2019. 20:28

monalisa

evo curke da se pohvalim sa svojim pikom, prva slika je u 3 popodne, druga je od sada, sad samo pricekat da mala ode na spavanje i u akciju 😅

E to je to

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.