Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    07. Srpanj 2019. 10:23

tera_

Jutro/ dan zene… evo ja ne pratim ovaj ciklus i od jutros 2puta tokom brisanja roskasti iscjedak, danas mi je 10dc jel itko imao slicno u tim danima? Jel to moguca neka upala?

Mozda Ovulacijsko krvarenje? 

07. Srpanj 2019. 10:24

monalisa

Zene dobro jutro 😅 (meni dobro jer smo bili u svatovima jucer), saljem vam sliku da vidite ipak bude kasna ovulacija, prva slika je od jucer ujutro, a druga je od sada, nisam se ni sjetila da uzmem trakicu sa sobom jucer haha, nocas je bilo akcije pa da vidimo kakav bude ovaj mj 😊

Hhhhhh superiskaaaaa..glavno da ste pokrili 😉zelim da bude ➕❤

07. Srpanj 2019. 10:25

IV ODBROJAVANJE 
    COCO - …dana  - 3.7.2019 ♡
    Sunčica - 3 dana - 11.7.2019.♡
    Lady_E - 7 dana - 15.7.2019♡
    MIKICA13 - 7 dana -15.7.2019♡
    Crnerupe - 8 dana -16.7.2019♡
    Monalisa - 10 dana -18.7.2019.♡
    LALLA - 10 dana -18.7.2019♡
    IVANA1810 - 11 dana -19.7.2019♡
    ZVJEZDICA37-12 dana-20.07.2019♡
    Malla - 19 dana - 27.7.2019♡
    Tera_ - 20 dana - 28.7.2019♡

07. Srpanj 2019. 10:26

baby

Jos uvijek ne vjerujem, rasplakala sam se, toliko dugo trazim sjenke po testovima a sad se plusic pojavio u roku pola minute..

Ejjj pa to je prekrasno ➕. Evo vidis. Sve je moguce 🤗. Zelim ti skolsku trudnocu i cestitam ❤❤

• monalisa
    07. Srpanj 2019. 10:34

Martina1982

monalisa

Zene dobro jutro 😅 (meni dobro jer smo bili u svatovima jucer), saljem vam sliku da vidite ipak bude kasna ovulacija, prva slika je od jucer ujutro, a druga je od sada, nisam se ni sjetila da uzmem trakicu sa sobom jucer haha, nocas je bilo akcije pa da vidimo kakav bude ovaj mj 😊

Hvala ❤❤❤ budem jos jednu pisnula kasnije da vidim jel bude jos tamnija ili bude pocela svijetlit, ova je u roku 15-20 sekundi tako potamnila cisto mi cudno bilo, a i osjetim neko probadanje tako da bi mogla ovulacija biti uskoro, jos danas imamo prilike za akciju jer od sutra krecem radit i to u nocnu hhhh

• monalisa
    07. Srpanj 2019. 10:42

baby

Jos uvijek ne vjerujem, rasplakala sam se, toliko dugo trazim sjenke po testovima a sad se plusic pojavio u roku pola minute..

Cestitam ❤ jesi napravila danas ujutro, vidjela sam da si napisala da budes, jel tamnija crtica?

vuky
    07. Srpanj 2019. 12:27

Cure... svima u iščekivanju želim da ne dođe M i da bude plusic :D 
    baby čestitam i želim urednu trudnoću ❤️

Ja ću vam napisati mali izvještaj o mom anovulacijskom ciklusu- znaci da nisam bila na uzv i da mi gin nije rekao da je foliku - folikularna cista, po nicem nebi skužila da je ciklus anovulatorni! Ko i inače iscjedak i Egg white, bol u desnom jajniku na 16 dc, menga 14 dana nakon toga, uobičajena ... 
    radila sam hormone, ok su, osim malo niži AMH i očekivano visi TSH.... (3.4) ali po endokrinolozima je to ok... ovaj mjesec neću biti sa suprugom u vrijeme O, a mislim ni 8.mj! Idem ovaj tjedan pričati o potpomognutoj! Zbunjena sam skroz, dal da ili ne potpomognutu... osjećaji pomiješani.... 

07. Srpanj 2019. 12:37

vuky

Cure… svima u iščekivanju želim da ne dođe M i da bude plusic :D
    baby čestitam i želim urednu trudnoću ❤️

Ja ću vam napisati mali izvještaj o mom anovulacijskom ciklusu- znaci da nisam bila na uzv i da mi gin nije rekao da je foliku - folikularna cista, po nicem nebi skužila da je ciklus anovulatorni! Ko i inače iscjedak i Egg white, bol u desnom jajniku na 16 dc, menga 14 dana nakon toga, uobičajena …
    radila sam hormone, ok su, osim malo niži AMH i očekivano visi TSH…. (3.4) ali po endokrinolozima je to ok… ovaj mjesec neću biti sa suprugom u vrijeme O, a mislim ni 8.mj! Idem ovaj tjedan pričati o potpomognutoj! Zbunjena sam skroz, dal da ili ne potpomognutu… osjećaji pomiješani….

Da komplicirano je to sve skupa. Jer ima mnogo simptoma koji mogu biti trostrukog znacenja. Oo bas steta da nece biti skupa u vrijeme O.Kako mislis zbunjena u vezi u MPO? Sto te muci po tom pitanju? 

07. Srpanj 2019. 12:38

monalisa

Martina1982

monalisa

Hvala ❤❤❤ budem jos jednu pisnula kasnije da vidim jel bude jos tamnija ili bude pocela svijetlit, ova je u roku 15-20 sekundi tako potamnila cisto mi cudno bilo, a i osjetim neko probadanje tako da bi mogla ovulacija biti uskoro, jos danas imamo prilike za akciju jer od sutra krecem radit i to u nocnu hhhh

Ajde bas pisni da vidimo kakva ce biti 😎. Glavno da ste ovo pokrili 😎

vuky
    07. Srpanj 2019. 12:55

Muci me da sad forsiram ... ono tipa... svi okolo govore pa tek ste počeli... di ti se zuri... ko da sad ja nešto forsiram, pa ne želim ništa siliti... zato zbunjena... pričati ćemo sa doktorom u četvrtak, pa ću donesti konačnu odluku... :/ 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.