Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tinchy-_-
    05. Srpanj 2019. 20:31

crnerupe

tinchy-_-

crnerupe

tinchy-_-

Curke imam pitanje😊 po kalendaru ovulacija treba biti danas..ali trakica kaze dosta blijedu crtu.. malo me sjecka jajnik..i imam rastezljiv proziran iscjedak .možda već je ovulacija pa je trakica poludila😂😂
    Šta mislite

Ja mislim,ali samo mislim,ako cu se ravnat po svome
    Iskustvu,ovulacija ti tek treba nastupiti kroz koji dan. Prati stanje pa ces vidjeti otprilike koliko ti dana prode od tada do ovulacije. Meni bude to neka 3-4 dana prije nego bude pik na trakici,ali ces najbolje znati ako pratis jer je svacije tijelo drugacije 😁 sretno i drzim 🤞🏻☺️☺️

Hvala ti draga😊😊 pratiti ću..ali za svaki slučaj pokriti ću i danas🙃🙃😉

Samo pokrij danas i onda sutra vidi sto se dogada,ako jos ne bude jednake boje preskoci sutra i opet akciju prekosutra,cisto da se povecaju sanse kada nastupi O ;)

Da imaš pravo..upravo ću tako i napraviti..i nadam se da ću vam se se javit sa sretnim vijestima na dan kad (ne)treba doći vještica❤️😘😘😘😜

05. Srpanj 2019. 21:05

tinchy-_-

crnerupe

tinchy-_-

crnerupe

tinchy-_-

Curke imam pitanje😊 po kalendaru ovulacija treba biti danas..ali trakica kaze dosta blijedu crtu.. malo me sjecka jajnik..i imam rastezljiv proziran iscjedak .možda već je ovulacija pa je trakica poludila😂😂
    Šta mislite

Ja mislim,ali samo mislim,ako cu se ravnat po svome
    Iskustvu,ovulacija ti tek treba nastupiti kroz koji dan. Prati stanje pa ces vidjeti otprilike koliko ti dana prode od tada do ovulacije. Meni bude to neka 3-4 dana prije nego bude pik na trakici,ali ces najbolje znati ako pratis jer je svacije tijelo drugacije 😁 sretno i drzim 🤞🏻☺️☺️

Hvala ti draga😊😊 pratiti ću..ali za svaki slučaj pokriti ću i danas🙃🙃😉

Samo pokrij danas i onda sutra vidi sto se dogada,ako jos ne bude jednake boje preskoci sutra i opet akciju prekosutra,cisto da se povecaju sanse kada nastupi O ;)

Da imaš pravo..upravo ću tako i napraviti..i nadam se da ću vam se se javit sa sretnim vijestima na dan kad (ne)treba doći vještica❤️😘😘😘😜

Pa,držim fige da ćeš nam doći javiti da se seliš na drugi topic radi plusića i želim ti svu sreću da se uhvati koji ☺️☺️🤞🏻

Lalla
    05. Srpanj 2019. 21:48

Martina1982, dva puta do sad je bio pik na isti dan ciklusa. Ja sam mislila da mi je koji dan ranije.

LjubičicaX
    05. Srpanj 2019. 22:44

Martina1982

Malla, Ljubicicax….jel nas skicnete koji put? ☺️😁

Martinaaaa, da naravno, redovno vas pratim, evo upravo sam došla da provjerim kak je tvoj pregled prošao danas. Mnogo mi se svidjelo što sam pročitala, bitno je da sad imaš plan, da znaš korake koje trebaš poduzimat da dođeš do svog cilja, a nadam se da će to biti što prije. Znaš da ti ja odavno prizivam blizance 😘🚼🚼💙❤
    Kad sam vidjela Zvjezdicin pik, obradovala sam se kao da je moj! Super mi je Zvjezdice što si i ti počela rješavat jednu po jednu prepreku, vjerujrem da je i tebi lakše tako, nego da samo tapkaš u mjestu. I tebi prozivam što prije ogroman plus, plusčinu 🚼💜💙❤
    Obzirom da nemam vremena kao prije, novim curama ne stignem ni odgovorit, uvijek me neko preduhitri ☺
    Malla, Terra, Lady, Vuky i sve ostale i vas redovno pratim 😘😘😘😘 Pošto sam se zbog novog posla povukla do godine,  vaši pikovi, vaša iščekivanja i vaši plusevi su i moji, zato vam cijelim srcem želim sreću 😘😘😘😘😘😘🚼🚼🚼🚼🚼🚼

Za bebu br. 2 trudimo se od 1/2019
    👩‍🦰 1984., mali dermoid na lijevom jajniku, mali miom, ne utiče na začeće
    🧔 1989., oligoastenoteratozoospermija, varicocela I stupanj
    07/2020 operacija varicocele, terapija profertil + vitamin E,
    10/2020 biohemijska
    12/2020 dugo čekani drugi plus

LjubičicaX
    05. Srpanj 2019. 22:59

Što se mene tiče, zbog svih događaj ovog ciklusa strah me više pomislit na T, jer očito sad nije moje vrijeme. Prvo smo bili odlučili pokušat još ovaj ciklus, otprilile za isti dan je trebala M ne doći i biti rezultati probnog rada na novom poslu, pa ću onda kao znat na čemu sam. Ovulacija obično bude 12-13 dc, čekala ju do 17dc ali ni traga joj, tad se naljutim i prestanem sve pratit, i trakice i temp i odlučimo do kraja ciklusa svaku drugu noć pokušavat pa šta bude. Međutim, samo tad na 17dc je bila akcija jer odmah sutradan se muž užasno prehladio a i meni taj dan javili da sam primljena, znači javili mi prije vremena. Do danas, tj.23 dc nije bilo ni jednog traga ovulacije, a već simptomi PMS-a počinju, očito je bio anovulacijski. Što sam ja više vukla na stranu trudnoće, sve više se nije dalo. Da stvar bude zanimljivija, mentorica mi je žena koju ću mjenjat i u petom mjesecu trudnoće je 😁 Kao što sam rekla nije moje vrijeme, sad je vrijeme da vas bodrim i radujem se vašim plusevima dok ne dođe bolje, moje vrijeme. 😘😘😘😘😘😘

Za bebu br. 2 trudimo se od 1/2019
    👩‍🦰 1984., mali dermoid na lijevom jajniku, mali miom, ne utiče na začeće
    🧔 1989., oligoastenoteratozoospermija, varicocela I stupanj
    07/2020 operacija varicocele, terapija profertil + vitamin E,
    10/2020 biohemijska
    12/2020 dugo čekani drugi plus

zvjezdica37
    06. Srpanj 2019. 07:52

tera_

Martina drago mi je da je dobro prosao pregled i da ce se gin malo potruditi oko tebe, zelim ti da sto prije dode vjestica i da onda ostanes trudna :)
    Zvjezdica super ulovljen pik, sretno :)
    Sve ostale cure sretno s ulovljenim pikovima i samo akcija :))
    Malo sam vas dosla skicnuti da vidim sta ima, kod mene nista znacajno, menga prosla sad malo uzivam u moru i suncu :)

Tera samo se brckaj i kupaj -msimo na tebe i do jeseni se nadam da si ovdje na temi nazad😘ak nista drugo bar da javis da si T

zvjezdica37
    06. Srpanj 2019. 07:59

LjubičicaX

Što se mene tiče, zbog svih događaj ovog ciklusa strah me više pomislit na T, jer očito sad nije moje vrijeme. Prvo smo bili odlučili pokušat još ovaj ciklus, otprilile za isti dan je trebala M ne doći i biti rezultati probnog rada na novom poslu, pa ću onda kao znat na čemu sam. Ovulacija obično bude 12-13 dc, čekala ju do 17dc ali ni traga joj, tad se naljutim i prestanem sve pratit, i trakice i temp i odlučimo do kraja ciklusa svaku drugu noć pokušavat pa šta bude. Međutim, samo tad na 17dc je bila akcija jer odmah sutradan se muž užasno prehladio a i meni taj dan javili da sam primljena, znači javili mi prije vremena. Do danas, tj.23 dc nije bilo ni jednog traga ovulacije, a već simptomi PMS-a počinju, očito je bio anovulacijski. Što sam ja više vukla na stranu trudnoće, sve više se nije dalo. Da stvar bude zanimljivija, mentorica mi je žena koju ću mjenjat i u petom mjesecu trudnoće je 😁Kao što sam rekla nije moje vrijeme, sad je vrijeme da vas bodrim i radujem se vašim plusevima dok ne dođe bolje, moje vrijeme. 😘😘😘😘😘😘

Hejjjj draga!
    Kao prvo -mislim iz ove perspektive da si odradila odlican potez i zaposlila se-kad je covijek sretniji iznutra onda se i izvana tako stvari slazu.Pretpostavljam da si happy zbig posla 🙃
    To ti je vjetar u ledja vjeruj mi!Imas preokupaciju tokom dana,pozitivne obaveze i manje vremena za prazne misli koje te deprimiraju.
    Tako ces si napravit mjesta za zeljeno ocekivanu bebicu-
    A zivot nas svaki dan uci da ne ide nista na silu-nekaf samo treba pratiti te znakove a ne ko mi-ajde pa ajde
    Drago mi je cuti da si ok i da si se javila-tu smo ,kad god trebas pisi😊😘😘😘

Raštika
    06. Srpanj 2019. 08:55

Martina1982

Raštika

Martina1982

Raštika

Di ste žene? Šta mai? Evo meni danas menga završava, htjela sam si naručit trakice za ovaj ciklus al evo još se mislim bi li ili ne bi…
    Ne znam ima li vajde od njih jer koristila sam ih dva mjeseca, ulovila oba puta pik, pokrila akcijom sve potrebne dane i ništa…. tako da ću vjerojatno i ovfaj ciklus pustit bez trakica pa šta više bude nek bude jer ne znam koliko ova menga više može dolazit iz mjesecda u mjesec. Da me pusti više na miru godinu dana al ne iz razloga da uđem u menopauzu, jel.
    A kad smo već kod nje, ja imam strinu koja ima 36 godina, ne pričaju o tome ali sam ja uspjela saznati da su bili na jednom pokušaju potpomognute i nije upalilo, da bi se njoj na kraju ustanovilo da su joj hormoni u takvoj banani da je ona ustvari u preuranjenoj menopauzi. E toga je mene strah! A ne živimo blizu i nismo si baš bliske da ju pitam malo kakve simptome ima, dobiva li mengu uopće i sl. Znam samo da je jako jako jaaaaako nervozna i čudna osoba. Jel se netko susreo s tom ranom menopauzom?

Gle. Tu smo s godinama. Razumim te potpunom i ja sam pomislila da sam mozda u menopauzi. Ali nisam. Pricekaj jos koji mjesec. Eto kod mene hormon problem sa drugim djelom ciklusa. Kako si sa ginekoloske strane? Mislim jel sve u redu?

Za sad je ok kod mene, čekam rezultate zadnjeg papa testa, radila sam ga prije neka dva tjedna, prek UZV je sve bilo ok. A do tada nisam imala problema, barem nisu nikad zabilježeni. Jer ko zna šta mi sve prebolimo a da ni ne znamo…
    A kako misliš da ti je problem s drugim dijelom ciklusa?
    Ja se nekako nadam da dok menga dolazi točna ko japanski brzi vlak a valjda je onda ta menopauza još daleko od mene.

Pa kod mene je taj drugi dio kod i nakon Ovulacije. Imam problem sa progesteronom pa M ne dobivam dugo. Evo sad mi je 49 DC a nema je. Niti imam naznaka da ce doc. Progesteron je cuvar trudnoce ali i bitan kod Ovulacije i regulaciji ciklusa.

Pa ja imam osjecaj da svaka druga zena ne dobiva mengu na vrijeme. Ovo je nevjerojatno. Ali znas sta? Za tako puno ih cujem da zatrudne a neurednim ciklusima, stvarno. Jednom sam ja decku dramila da kak mi ne ide a menga mi je tocna, o je tocna, dok recimo moja sestra i sestricna imaju tako zbrckane cikluse i uspjele su zatrudnit. 🤷🏼‍♂️ Nema predaje Martina. Bit ce to sve dobro. 🤞🏼

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

coco
    06. Srpanj 2019. 09:42

Ja još čekam vješticu, nema joj ni traga ni glasa a test očekivano negativan. Kad ju očekujem je nema, kad ne onda i urani. 😑
    Danas je 31 dc

tera_
    06. Srpanj 2019. 10:00

Jutro/ dan zene... evo ja ne pratim ovaj ciklus i od jutros 2puta tokom brisanja roskasti iscjedak, danas mi je 10dc jel itko imao slicno u tim danima? Jel to moguca neka upala?

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.