Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunčica5
    03. Srpanj 2019. 19:41

Ma znam da pisat lh u ovoj fazi ciklusa je nepotrebno i zbunjujuce ali luda glava 🙈

“Nebo strpljive voli.”

• tinchy-_-
    03. Srpanj 2019. 19:52

Martina1982

tinchy-_-

Anaid čestitam ti od srca..urednu i školsku😊😊😊😊😊😊pratim vas svaki dan ali nemam potrebe ništa pisati. Pokušavam malo ne razmišljati o svemu tome jer me već lagano hvata panika i strah..zaista bi bila najsretnija da i ja ugledam plusić😕 ali jednom valjda oće😊

😁😁 hoce hoce. Strpljen spasen. 😉😎

Iz tvojih usta u Božje uši😜😜😘😏

03. Srpanj 2019. 19:54

Evo ovo su moji OT zadnja tri dana,ukljucujuci i danas a ono sto me zbunjuje je kako je moguca tolika razlika u boji unutar manje od 24h i ono najvaznije,posto je O pretpostavljam bila po danasnjem testu,moze li se jos nesto “uhvatiti” ako recimo veceras imam odnos sa suprugom? Ovo me bas zbunilo pa ako mi netko moze pomoci razrjesiti misteriju bila bih jako zahvalna :)

Sunčica,ti si jedna od rijetkih koja ima ovulacije unutar jednog ciklusa zajedno samnom,meni je doktor osobno potvrdio jer sam nakon M otisla jednom na pregled i rekao je da su oba jajnika bila aktivna i da vidi prisustvo dva tijela, a da stvar bude bolja,nakon nekih 12 dana sam opet imala O gdje je radio samo desni jajnik i nakon 12 dana je uslijedila M. Obzirom da mi je tada ciklus setao od 28-31 dan,rekao je doktor da se rijetko dogada ali to samo povecava sanse za trudnocom i nadam ti se da ces s pikom ovaj mjesec i upiknuti nesto,zelim ti svu srecu da uspijes! ☺️☺️☺️🥰

coco
    03. Srpanj 2019. 20:19

Ja sam ovaj mjesec uzela odmor od svega, od lh do svega ostaloga 🙈 a m jos nema. Zadnja dva mjeseca kad sam pila maca prah mi se skratio ciklus, ovaj mjesec izbacila sve moguce, pretpostavljam da se ciklus vraca na svoje, 29 dana+-.. male su sanse da je trudnoca, ali luda glava mora razmisljat 🙄

Sunčica5
    03. Srpanj 2019. 20:21

Crnerupe Nije na odmet i danas imati odnos. Nadsm se da ste ovo prije pokrili. Sretno do plusica.

Ma daj 😱 najbolje imati dvije O mjesecno i nikako ostati T. Koji pehist sam ja 😔
    Ne osjecam ovulacijske bolove 🤷🏼‍♀️ Imam kremasti iscjedak bas dosta.Bas je sklisko dolje 😂 I jedino sto mi se popodne pojavila lagana menstruacijska bol, a do danas popodne je bilo bas mirno.
    Mozda probam i sutra pisnuti ali opet krecem brijati i to mi stvara opterecenje 🤯

“Nebo strpljive voli.”

Sunčica5
    03. Srpanj 2019. 20:22

Hvala ti ❤️ Neka nam svima bude sretno 🙏🏻

“Nebo strpljive voli.”

03. Srpanj 2019. 20:23

crnerupe

Evo ovo su moji OT zadnja tri dana,ukljucujuci i danas a ono sto me zbunjuje je kako je moguca tolika razlika u boji unutar manje od 24h i ono najvaznije,posto je O pretpostavljam bila po danasnjem testu,moze li se jos nesto “uhvatiti” ako recimo veceras imam odnos sa suprugom? Ovo me bas zbunilo pa ako mi netko moze pomoci razrjesiti misteriju bila bih jako zahvalna :)

Sunčica,ti si jedna od rijetkih koja ima ovulacije unutar jednog ciklusa zajedno samnom,meni je doktor osobno potvrdio jer sam nakon M otisla jednom na pregled i rekao je da su oba jajnika bila aktivna i da vidi prisustvo dva tijela, a da stvar bude bolja,nakon nekih 12 dana sam opet imala O gdje je radio samo desni jajnik i nakon 12 dana je uslijedila M. Obzirom da mi je tada ciklus setao od 28-31 dan,rekao je doktor da se rijetko dogada ali to samo povecava sanse za trudnocom i nadam ti se da ces s pikom ovaj mjesec i upiknuti nesto,zelim ti svu srecu da uspijes! ☺️☺️☺️🥰

Pozitivana Lh trakica znaci O u naredna 24 ili 48 sati. Moze se dobiti i 2 dana zaredom sto ti potvrdjuje prethodnu recenicu.To je u redu da budu 2 dana pozitivna. Super ako danas mozete akcijat bilo bi odlicno 👍. Drzim 🤞 za dalje. 

Sunčica5
    03. Srpanj 2019. 20:23

S cum si potvrdila tu drugu O? Isto pregledom ili?

“Nebo strpljive voli.”

03. Srpanj 2019. 20:25

coco

Ja sam ovaj mjesec uzela odmor od svega, od lh do svega ostaloga 🙈 a m jos nema. Zadnja dva mjeseca kad sam pila maca prah mi se skratio ciklus, ovaj mjesec izbacila sve moguce, pretpostavljam da se ciklus vraca na svoje, 29 dana+-.. male su sanse da je trudnoca, ali luda glava mora razmisljat 🙄

A misa mu....jesi radila test? Ili ces ga napraviti ak ne dode? 

Sunčica5
    03. Srpanj 2019. 20:47

Coco koji ti je dan ciklusa?

“Nebo strpljive voli.”

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.