IV ODBROJAVANJE
COCO - …dana - 3.7.2019 ♡
Sunčica - 6 dana - 11.7.2019.♡
MIKICA13 - 10 dana - 15.7.2019♡
Monalisa - 13 dana - 18.7.2019.♡
LALLA - 13 dana - 18.7.2019♡
Lady_E
ZVJEZDICA37 - 15 dana - 20.07.2019
IVANA1810♡
Malla - 22 dana - 27.7.2019♡
Tera_ - 23 dana - 28.7.2019♡
Crnerupe♡
Martina,to je odbrojavanje do dana kada bi (Ne)trebale dobiti ili? 🙈
Ja sam isto odlučila malo pustiti sve i probati se opustiti koliko će biti moguće… menga nikako da mi krene… ujutro jučer i danas ko da hoće… i onda ostatak dana ništa… sad će mi se i ciklus poremetiti… očito sam previše pod stresom… nadam se da onda sutra dođe…. da mi se sad ne oduži ciklus ful…
Pokusaj da. Treba malo predahnuti. Ma sta da ti kazem za te cikluse. Meni vise preko glave. Danas 48 DC a M ni traga ni glasa. Tem opet neka 36.1 Nema veze s vezom. Jucer imala neke grcice reko toooo krenut ce ali figa. Sva sreca pa sutra ginici. A ti polako i smireno. Znam da je to tesko al bit ce. ❤❤
Ti su ciklusi bas stresni za jajnike😕
Nadam se da sto prije ides to rijesiti da ti se ciklusi dovedu u neki okvir normale💗
IV ODBROJAVANJE
COCO - …dana - 3.7.2019 ♡
Sunčica - 6 dana - 11.7.2019.♡
MIKICA13 - 10 dana - 15.7.2019♡
Monalisa - 13 dana - 18.7.2019.♡
LALLA - 13 dana - 18.7.2019♡
Lady_E
ZVJEZDICA37 - 15 dana - 20.07.2019
IVANA1810♡
Malla - 22 dana - 27.7.2019♡
Tera_ - 23 dana - 28.7.2019♡
Crnerupe♡
Martina,to je odbrojavanje do dana kada bi (Ne)trebale dobiti ili? 🙈
Da 👍. Do ➕. 😁
Ja sam isto odlučila malo pustiti sve i probati se opustiti koliko će biti moguće… menga nikako da mi krene… ujutro jučer i danas ko da hoće… i onda ostatak dana ništa… sad će mi se i ciklus poremetiti… očito sam previše pod stresom… nadam se da onda sutra dođe…. da mi se sad ne oduži ciklus ful…
Pokusaj da. Treba malo predahnuti. Ma sta da ti kazem za te cikluse. Meni vise preko glave. Danas 48 DC a M ni traga ni glasa. Tem opet neka 36.1 Nema veze s vezom. Jucer imala neke grcice reko toooo krenut ce ali figa. Sva sreca pa sutra ginici. A ti polako i smireno. Znam da je to tesko al bit ce. ❤❤
Ti su ciklusi bas stresni za jajnike😕
Nadam se da sto prije ides to rijesiti da ti se ciklusi dovedu u neki okvir normale💗
Moraju. Mislim da se do 35 DC smatraju "normalnim" a sve dulje nije bas pogodno za trudnoce.
drage zene, recite vi meni kaj vi mislite o ovome, ocito je ovaj moj ciklus otisel u krc ovaj mjesec, stim da sam imala 11dc klasicni egg iscjedak kao za vrijeme ovulacije, a dns ujutro me probudilo blago grcenje, totalno sam zbunjena, prva trakica je 7dc a zadnja je od danas 17dc, nekad sam jednu pisnula nekad 2 dnevno tak da nisam upisivala koja je koji dan 😪
Ove dvije koje su recimo najtamnije 6i7 takica su 10 dc, a iduci dan je kao bio egg iscjedak 😯
Monalisa ja nisam sigurna da je ulovljen pik.Nisu mi nijedna najtamnije kako bi trebalo biti
Ove dvije koje su recimo najtamnije 6i7 takica su 10 dc, a iduci dan je kao bio egg iscjedak 😯
Pa po tome kako si opisala da si imala iscjedak, odgovara trakicama. Vidi se lijepo kak su polako tamnile, potamnile i ponovno postajale blijede. Iako su mi te dve nekako blijede od kontrolne, ali ostale su puno blijede tako da mislim da bi mogao to biti pik na tim trakicama.
Probaj nastaviti piskati.vec sutra trakica moze biti sasvim ok🤞
Pa zato si bas i mislim, ali cudi me onda taj 11dc svi simptomi su bili tu, iscjedak, vlaznost, probadanje u jajniku, ne znam vise, najradije bi sve bacila pa kak bude hehe
Sortiraj odgovore
Najstariji