Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Srpanj 2019. 20:49

Sunčica5

S cum si potvrdila tu drugu O? Isto pregledom ili?

Drugu sam potvrdila bolovima u jajnicima,iscjetkom i sukrvicom u iscjetku pa sam urigirala doktora jer sam se prepala,pa je rekao da je to periovulacijska bol sto je samo znak da sam jako plodna i da je to ovulacija pa je ponovno rekao ako bi rade da se vidi uzv-om da me rijesi sumnje u ciste ili neku upalu da dodem i opet zuto tijelo vidio i rekao da se vidi da je bio aktivan samo desni jajnik ovoga puta 😂 jednom ce ti se primiti suncice,ja volim vjerovati da Onaj gore zna kada je najbolje vrijeme za svaku od nas 🤞🏻🙈 A sto se pokrivenosti tice....Imali smo odnos 30.06. Znaci noc prije nego sam ulovila pik nakon tjedan dana skoro,pa onda opet 1.07. Kada je bio pik. Navecer,jucer smo preskocili pa razmisljam da mozda veceras opet idemo i akciju ako bi povecalo sanse ☺️🙈 Martina,hval ti puno na informacijama,nadam se da ce uskoro biti plusic i kod mene,a i kod svih ostalik koje cekaju na to 🤞🏻☺️☺️

03. Srpanj 2019. 20:58

Martina1982

crnerupe

Evo ovo su moji OT zadnja tri dana,ukljucujuci i danas a ono sto me zbunjuje je kako je moguca tolika razlika u boji unutar manje od 24h i ono najvaznije,posto je O pretpostavljam bila po danasnjem testu,moze li se jos nesto “uhvatiti” ako recimo veceras imam odnos sa suprugom? Ovo me bas zbunilo pa ako mi netko moze pomoci razrjesiti misteriju bila bih jako zahvalna :)

Sunčica,ti si jedna od rijetkih koja ima ovulacije unutar jednog ciklusa zajedno samnom,meni je doktor osobno potvrdio jer sam nakon M otisla jednom na pregled i rekao je da su oba jajnika bila aktivna i da vidi prisustvo dva tijela, a da stvar bude bolja,nakon nekih 12 dana sam opet imala O gdje je radio samo desni jajnik i nakon 12 dana je uslijedila M. Obzirom da mi je tada ciklus setao od 28-31 dan,rekao je doktor da se rijetko dogada ali to samo povecava sanse za trudnocom i nadam ti se da ces s pikom ovaj mjesec i upiknuti nesto,zelim ti svu srecu da uspijes! ☺️☺️☺️🥰

Pozitivana Lh trakica znaci O u naredna 24 ili 48 sati. Moze se dobiti i 2 dana zaredom sto ti potvrdjuje prethodnu recenicu.To je u redu da budu 2 dana pozitivna. Super ako danas mozete akcijat bilo bi odlicno 👍. Drzim 🤞 za dalje.

Znaci po ovome ako je i jucer bila pozitivna test trakica moze znaciti da je ovulacija sada negdje u toku kada je na danasnjoj trakici ovako oslabila boja ili? I nije naodmet ako i danas imamo odnos i pokusamo povecati sanse? 🤗🙈
    Mozda sam dosadna s pitanjem i ispricavam se na tome,ali samo zelim do kraja shvatiti kako to ide pa da znam ubuduce jer je sada prvi mjesec da smo odlucili bez zastite imati odnose ☺️😁

coco
    03. Srpanj 2019. 21:18

Danas je 28. dc, inace su mi oko 29 a zadnja 2 mjeseca 25 kada sam pila maca prah. 
    Test cu raditi ako ne dodje do subote. Tesko je pretpostaviti kada je bila O bez pracenja.. 

coco
    03. Srpanj 2019. 21:24

Crnerupe naravno da nije na odmet! Kada je malo akcije skodilo 😉
    Dobro je odmah u akciju kad vidis pik na trakicama kako bi plivaci bili spremni za oplodnju kad se ovulacija dogodi.
    Pokriti sto vise mozete, i drzimo fige!

03. Srpanj 2019. 21:49

crnerupe

Martina1982

crnerupe

Evo ovo su moji OT zadnja tri dana,ukljucujuci i danas a ono sto me zbunjuje je kako je moguca tolika razlika u boji unutar manje od 24h i ono najvaznije,posto je O pretpostavljam bila po danasnjem testu,moze li se jos nesto “uhvatiti” ako recimo veceras imam odnos sa suprugom? Ovo me bas zbunilo pa ako mi netko moze pomoci razrjesiti misteriju bila bih jako zahvalna :)

Sunčica,ti si jedna od rijetkih koja ima ovulacije unutar jednog ciklusa zajedno samnom,meni je doktor osobno potvrdio jer sam nakon M otisla jednom na pregled i rekao je da su oba jajnika bila aktivna i da vidi prisustvo dva tijela, a da stvar bude bolja,nakon nekih 12 dana sam opet imala O gdje je radio samo desni jajnik i nakon 12 dana je uslijedila M. Obzirom da mi je tada ciklus setao od 28-31 dan,rekao je doktor da se rijetko dogada ali to samo povecava sanse za trudnocom i nadam ti se da ces s pikom ovaj mjesec i upiknuti nesto,zelim ti svu srecu da uspijes! ☺️☺️☺️🥰

Pozitivana Lh trakica znaci O u naredna 24 ili 48 sati. Moze se dobiti i 2 dana zaredom sto ti potvrdjuje prethodnu recenicu.To je u redu da budu 2 dana pozitivna. Super ako danas mozete akcijat bilo bi odlicno 👍. Drzim 🤞 za dalje.

Znaci po ovome ako je i jucer bila pozitivna test trakica moze znaciti da je ovulacija sada negdje u toku kada je na danasnjoj trakici ovako oslabila boja ili? I nije naodmet ako i danas imamo odnos i pokusamo povecati sanse? 🤗🙈
    Mozda sam dosadna s pitanjem i ispricavam se na tome,ali samo zelim do kraja shvatiti kako to ide pa da znam ubuduce jer je sada prvi mjesec da smo odlucili bez zastite imati odnose ☺️😁

Hhhh da da nije na odmet i danas imat akciju 🤭🤭🤭. Nisi dosadna naravno. Sam pitaj i obavjestavaj nas dalje 😉😁👍❤

03. Srpanj 2019. 21:50

coco

Danas je 28. dc, inace su mi oko 29 a zadnja 2 mjeseca 25 kada sam pila maca prah.
    Test cu raditi ako ne dodje do subote. Tesko je pretpostaviti kada je bila O bez pracenja..

Da istina. Onda ti zelim jedan veliki ➕🥰

vuky
    03. Srpanj 2019. 22:22

Ja sam isto odlučila malo pustiti sve i probati se opustiti koliko će biti moguće... menga nikako da mi krene... ujutro jučer i danas ko da hoće... i onda ostatak dana ništa... sad će mi se i ciklus poremetiti... očito sam previše pod stresom... nadam se da onda sutra dođe.... da mi se sad ne oduži ciklus ful...

04. Srpanj 2019. 05:46

vuky

Ja sam isto odlučila malo pustiti sve i probati se opustiti koliko će biti moguće… menga nikako da mi krene… ujutro jučer i danas ko da hoće… i onda ostatak dana ništa… sad će mi se i ciklus poremetiti… očito sam previše pod stresom… nadam se da onda sutra dođe…. da mi se sad ne oduži ciklus ful…

Pokusaj da. Treba malo predahnuti. Ma sta da ti kazem za te cikluse. Meni vise preko glave. Danas 48 DC a M ni traga ni glasa. Tem opet neka 36.1 Nema veze s vezom. Jucer imala neke grcice reko toooo krenut ce ali figa. Sva sreca pa sutra ginici. A ti polako i smireno. Znam da je to tesko al bit ce. ❤❤

04. Srpanj 2019. 05:49

IV ODBROJAVANJE 
    COCO - …dana  - 3.7.2019 ♡
    Sunčica - 6 dana - 11.7.2019.♡
    MIKICA13 - 10 dana - 15.7.2019♡
    Monalisa - 13 dana - 18.7.2019.♡
    LALLA - 13 dana - 18.7.2019♡
    Lady_E
    ZVJEZDICA37 - 15 dana - 20.07.2019
    IVANA1810♡
    Malla - 22 dana - 27.7.2019♡
    Tera_ - 23 dana - 28.7.2019♡
    Crnerupe♡

04. Srpanj 2019. 05:53

Lady_E kako si ti? 
    Lela jesi napravila jos koji test? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.