Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunčica5
    13. Lipanj 2019. 07:49

Lady Terra  super su vam grafici 🥰🥰
    Zvjezdice stavi svoj. 

“Nebo strpljive voli.”

Sunčica5
    13. Lipanj 2019. 07:50

Moj je podivljao 🤦‍♀️🙄
    Cik cak cik cak 🤪 

“Nebo strpljive voli.”

zvjezdica37
    13. Lipanj 2019. 08:27

Suncice ooo ovo je nenadano!Imas kakve simptome?
    Ja danas osim sto mi je graf kao i prosli mjesec bezveze ,psjecam PMS😕
    Muka mi je ona podmukla u trbuhu i grlu i nisam se spasila cak ni ovih pms bolova nazalost pod dufastonom.Popila sam brufen .Ne razumijem vise nista i pripremila sam se da dobijem...Ne pisem ovo da bi me tjesile vec eto ovo je realno stanje kako se inace osjecam u pms u.
    Cure grafovi su vam super .kako vi mjerite?ja jos uvijek oralno jer mi je najlakse.Imam osjecaj da cu dobiti ranije a aako temp.pocne padati onda ce na kraju FF bit u pravu sto mi je oznacio dolazak M 5dana ranije.
    Mallla kakva je sad trakica ?Cure javljajte sta ima 

zvjezdica37
    13. Lipanj 2019. 08:27
    Lady_E
    13. Lipanj 2019. 08:35

tera_

Evo ozncio mi je O, bas tamo gdje je i trebalo :)
    Lady isti nam je dpo, opet zajedno utrkujemo :D

Super graf Terra!!! Hahah bas se pratimo. Znas sta? Vidimo se u rodilistu 😁😁😁

Podsjeti me da su Tvoji planovi bolji od mojih zelja 💖

Lady_E
    13. Lipanj 2019. 08:38

zvjezdica37

Lady_E

Meni je FF oznacio ovulaciju. Jutros je u sobi bilo fuj vruce i mislila sam da mi temp bude 37.8 😂

Kako mjeris temperaturu?super izgleda graf,moje su cik cak…onako nikakve

Joj sad ces mi se smijati..ja mjerim temp na celu 😂 imam neki digitalni toplomjer za bebe koji je super tocan i ocitava temp za 5 sekundi. Probala sam s vise toplomjera i jedino mi je ovaj konstantan i daje neke realne rezultate. 

zvjezdica37
    13. Lipanj 2019. 08:40

Lady_E

zvjezdica37

Lady_E

Meni je FF oznacio ovulaciju. Jutros je u sobi bilo fuj vruce i mislila sam da mi temp bude 37.8 😂

Joj sad ces mi se smijati..ja mjerim temp na celu 😂 imam neki digitalni toplomjer za bebe koji je super tocan i ocitava temp za 5 sekundi. Probala sam s vise toplomjera i jedino mi je ovaj konstantan i daje neke realne rezultate.

Wow totalno iznenadjenje !ocekivala sam svaku opciju mjerenja al na celo👍😀
    E bas nek si i tako probala da vidimo

Lady_E
    13. Lipanj 2019. 08:42

Sunčica5

Moj je podivljao 🤦‍♀️🙄
    Cik cak cik cak 🤪

Nije ni u jednom trenutku pao ispod crvene crte sto je super 😀😀 bas me zanima kako ce biti ovih dana

Lady_E
    13. Lipanj 2019. 08:46

zvjezdica37

Lady_E

zvjezdica37

Lady_E

Wow totalno iznenadjenje !ocekivala sam svaku opciju mjerenja al na celo👍😀
    E bas nek si i tako probala da vidimo

Kad sam krenula pratiti temperaturu onda sam mjerila s 3 da isprobam. Previse su odskakali pa sam nastavila s ovim. E sad koliko je dobar ovaj nacin ne znam 😄

Sunčica5
    13. Lipanj 2019. 08:52

Zvjezdice jos ti je rano za donositi ikakve zakljucke.
    Jedi vidjela od malle graf kad je ostala trudna isto je bio cik cak tako da ima nade.
    Kod mene nema nade da sam T jer je test negativang, znaci niti sjenica. Vec bi on pokazao da jesam.
    Od simptoma teza zicanost pa onda plac i tako.
    I umor tokom cijelog dana sto nije cudno na ovo vrijeme.
    Graf mi nikako nije jasan, tempice su bile mirne dok nije zatoplilo onda je krenuo divljati.
    Izgleda da cu ipak uhvatiti duzinu lutealne koja mi je inace. Ma neka krene vise da to odradim i da mogu na kupanje.

“Nebo strpljive voli.”

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.