Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lady_E
    11. Lipanj 2019. 07:54

Sunčica5

Moja T u padu. Test —.
    Mislim da ce M kroz dan ili ujutro.
    Idemo dalje. Iako bi se bilo dobro malo odmoriti od trakica i mjerenja kroz ljeto.

Suncice bas mi je zao, graf je stvarno bio obecavajuci. Ali kao sta kazes idemo dalje. Ide ljeto, bit cemo opustenije pa ce to sigurno dati rezultata 😊
    A mozda M ni ne dode 😀

Podsjeti me da su Tvoji planovi bolji od mojih zelja 💖

Lady_E
    11. Lipanj 2019. 07:56

Meni je temperatura jutros porasla. Ali sam se probudila i imala osjecaj da gorim, prevruce mi je bilo. E sad koliko je to sve realno...bas je tesko u ovim uvjetima pratit temp 😕

zvjezdica37
    11. Lipanj 2019. 08:01

Lady_E

Meni je temperatura jutros porasla. Ali sam se probudila i imala osjecaj da gorim, prevruce mi je bilo. E sad koliko je to sve realno…bas je tesko u ovim uvjetima pratit temp 😕

I moja je porasla malo ...ali mislim da to ne mora bit pokazatelj niceg trenutno...ostane nam samo pratiti i dalje kako se temperature ponasaju.a ja sam i na progesteronu pa onda...ne uzimam nista zdravo za gotovo

Sunčica5
    11. Lipanj 2019. 08:02

Lady E a meni obrnuto jutros bilo. Probudila se i hladno mi. Valjda pred jutro bi mi bila pasala dekica 😂 

“Nebo strpljive voli.”

zvjezdica37
    11. Lipanj 2019. 08:06

Lady_E

Ja sam danas pisnula jos 2 trakice. Testne crte su bile maaalko svjetlije od kontrolne pa onda racunam da je pik bio jucer navecer kad su bile jednake boje. Od popodne osjetim bol u jajnicima i tu i tamo me probode s lijeve strane. Hopsanje obavljeno 😁
    Jel vi sve imate kod O pad temperature pa onda iduci dan rast?

Ja nisam imala pad kod O. Samo je pokazao porast .Ali ja imam stimuliranu O ovaj mjesec i zivo me zanima kako ce izaci...nisam nikako do sad imala poseban pad tokom ovulacije a mjerim tek koji mjesec

zvjezdica37
    11. Lipanj 2019. 08:07

monalisa

Dns 23dc, nadam se plusicu kroz par dana 😊

Sretno

tera_
    11. Lipanj 2019. 08:32

I kod mene porast temp jutros :) ali kao sto kaze lady prevruce je  soba mi ke u potkrovlju i tako da od 5 cim dode sunce vec je ne izdrzljivo
    Suncice temp ti je tako dobro izgledala bas mi je zao, ali nista nije gotovo dok ne dode....

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

• monalisa
    11. Lipanj 2019. 08:32

zvjezdica37

monalisa

Dns 23dc, nadam se plusicu kroz par dana 😊

Sretno

Hvala, mada ne vjerujem, vec par mj nista tako da tracak nade postoji ali opet..

Lady_E
    11. Lipanj 2019. 09:02

Zvjezdice a bas kao sta kazes, ostaje nam pratiti kako ce se dalje temperatura ponasati. I mene bas zanima kako ce ti biti posto je stimulirana O, ja nekako vjerujem da ce ti se sve posloziti.
    Terra nek nam Suncica posalje malo te jutarnje hladnoce 😁 meni je soba na istoku tako da me isto ujutro zrake sunca spice u glavu 😂

tera_
    11. Lipanj 2019. 09:05

Lady_E

Zvjezdice a bas kao sta kazes, ostaje nam pratiti kako ce se dalje temperatura ponasati. I mene bas zanima kako ce ti biti posto je stimulirana O, ja nekako vjerujem da ce ti se sve posloziti.
    Terranek nam Suncica posalje malo te jutarnje hladnoce 😁 meni je soba na istoku tako da me isto ujutro zrake sunca spice u glavu 😂

U ovo doba godina vjerujem samo u hladnocu pod klimom 

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.