Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    13. Travanj 2019. 10:46

Ja sam u 1 T isto test radila na 8dpo popodne i bio pozitivan, nastavila piškat još sve dane do očekivane M i priča je bila kao kod ljubičice prvo vrkuta sve zbrkala 1mj a onda drugi mj trudna.
    Jesam zvjezdice, čim oči otvorim mjerim. S tim da kroz dan tu i tamo provjerim. Tipa kad sam se probudila u 7:45 je temp. 36.87 a u 10h 37.5.

url=https://lilypie.com]

Mallla
    13. Travanj 2019. 10:47

U svakom slučaju po temp. Je potvrđeno da je O bila 100%

zvjezdica37
    13. Travanj 2019. 11:12

Mallla

U svakom slučaju po temp. Je potvrđeno da je O bila 100%

Odlicno to se trazi😉

Mallla
    13. Travanj 2019. 11:15

Ma sad ćete mi se smijat promjenila sam postavke na Fertility Friend i detektirana mi je O na 17dc. Dakle ispada danas 3dpo. Evo graf prilažem

13. Travanj 2019. 11:30

Mallla

Ja sam u 1 T isto test radila na 8dpo popodne i bio pozitivan, nastavila piškat još sve dane do očekivane M i priča je bila kao kod ljubičice prvo vrkuta sve zbrkala 1mj a onda drugi mj trudna.
    Jesam zvjezdice, čim oči otvorim mjerim. S tim da kroz dan tu i tamo provjerim. Tipa kad sam se probudila u 7:45 je temp. 36.87 a u 10h 37.5.

Mallla, evo i ja sumnjam da mi je vrkuta produzila ciklus.. inace uvijek 32-33 dana, ovaj 36 😤 nije puno produzila , ali i ovako su dugi pa sam se izivcirala, nadala sam se da ce ga skratit... pijem dnevno jednu kapsulu ekstrakta vrkute. Simptomi isti mozda samo malo blaži.  I sad se mislim da prestanem pit. U pon idem vadit hormone 3dc

zvjezdica37
    13. Travanj 2019. 11:45

Pina!Sad vec i ja neznam dali i ja lupam u prazno zbog vrkute ili sta.Meni je zadnji ciklusbio na 32  dan a pijem ju stalno jer mi olaksava pms uvelike.Po pravilu kako sam ja citala ona bi trebala smanjit produzene cikluse ali neznam sta se to desava da koonstantno citam kako curama brka cikluse.
    Mozes li mi reci gdje kupis kapsule vrkute

Mallla
    13. Travanj 2019. 11:48

Pina onoliko koliko o vrkuti znam je da je potrebno 3mj pijenja da se sve regulira. S druge strane mene je to sve s vrkutom bilo prepalo pa sam odustala. A lad sam mjesec nakon zatrudnila uvjerila sam sebe da mi ke vrkuta očistila lipo maternicu (imala sam crnu mengu što je znak disbalansa hormona).
    Neka je tebi ona došla pa sad možeš dalje. Meni je prošli mj kasnila 6 dana al sam pripisala proljeću. 
    Sad se ovaj mj jako nadam jer mislim da smo pogodili The day. Al dobro nadam se ja svaki mj. Sad odbrojavam do 25.4 uz mjerenje bazalne

13. Travanj 2019. 12:39

Mallla

Pina onoliko koliko o vrkuti znam je da je potrebno 3mj pijenja da se sve regulira. S druge strane mene je to sve s vrkutom bilo prepalo pa sam odustala. A lad sam mjesec nakon zatrudnila uvjerila sam sebe da mi ke vrkuta očistila lipo maternicu (imala sam crnu mengu što je znak disbalansa hormona).
    Neka je tebi ona došla pa sad možeš dalje. Meni je prošli mj kasnila 6 dana al sam pripisala proljeću.
    Sad se ovaj mj jako nadam jer mislim da smo pogodili The day. Al dobro nadam se ja svaki mj. Sad odbrojavam do 25.4 uz mjerenje bazalne

Evo sad stvarno nisam pametna, ali mislim da cu je nastavit pit jos ciklus-dva pa cemo vidit.
    Pratila sam vase trakice i vidila sam da ste sve bile vrijedne,  iskreno se nadam da cete se za 10ak dana preselit na neke druge teme ovog foruma ❤ uvijek je lijepo vidit tuđi plusic na forumu  , to budi nadu i vraća elan za nove pokušaje... sretno jos jednom od srca!

13. Travanj 2019. 12:42

zvjezdica37

Pina!Sad vec i ja neznam dali i ja lupam u prazno zbog vrkute ili sta.Meni je zadnji ciklusbio na 32 dan a pijem ju stalno jer mi olaksava pms uvelike.Po pravilu kako sam ja citala ona bi trebala smanjit produzene cikluse ali neznam sta se to desava da koonstantno citam kako curama brka cikluse.
    Mozes li mi reci gdje kupis kapsule vrkute

zvjezdica37
    13. Travanj 2019. 12:57

Hvala Pina nisam znala da imaju i kapsule ali ne smeta mi ni caj jer mi je ujuteo postao kao ritual prije posla a svakao cu se raspitat dali se mogu kupiti.znam da se tinktura ne ispalti jer je skupa a ovo bi moglo proci.Hvala na toplim zeljama da da bile smo vrijedne !

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.